Gjest Elextra Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Det var jo også noe å diskutere. Ville aldri servert grøt på flat tallerken. 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Fjordline? *flirer litt* ''Fjordline? *flirer litt*'' He he. Jaggu meg skreiv jeg Fjordline. Jeg har nok hatt for mange turer med dem. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Hehe, forundret meg også ) Men det er visst vanlig. Merkelig nok. ''Hehe, forundret meg også ) Men det er visst vanlig. Merkelig nok.'' Ser jo det til min stor forundring, hadde jeg aldri trodd. Og så argumenter med at man slipper ha sukker og kanel på mer en en gang da gitt, folk har jo helt misforstått hensikten med grøt! ;-) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Det var jo også noe å diskutere. Ville aldri servert grøt på flat tallerken. Hør! Hør! 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Jeg kjøpte en gang grøtris som skulle kokes på 15 minutter. Etter en halv time var risen fremdeles hard. En annen gang kjøpte mannen min feil grøtris, med samme resultat, så nå holder jeg meg til langkok. Fjordline sin har jeg ikke testet. ''Jeg kjøpte en gang grøtris som skulle kokes på 15 minutter.'' Blir grøt med rar konistens. Ikke kan den brukes til riskrem heller. ''Fjordline'' Hihihi- 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Grøtgafler? Har aldri hørt om det før Men det er noe som heter grøt_skål_er, og det sier jo alt om hva slags fasong det man serverer grøt i skal ha. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Vi spiser så klart grøt i dyp tallerken. Aldri hverken sett eller hørt om noe annet før nå i denne tråden. Hadde jeg blitt servert grøt på flat tallerken hadde jeg jammen begynt å lure. 0 Siter
Luska Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Her på landet spiser vi rett fra kjelen! ;o) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 5. november 2008 Forfatter Skrevet 5. november 2008 Det var jo også noe å diskutere. Ville aldri servert grøt på flat tallerken. ) Men det er visst ikke alle som er så ""normale" som oss ;O)))) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.