Gjest justmerightnow Skrevet 13. november 2008 Skrevet 13. november 2008 Har ristet brød mindre karbohydrater enn uristet/normalt? 0 Siter
Gjest Nei, karbohydratene varmes ikke bort Skrevet 13. november 2008 Skrevet 13. november 2008 Nei, du kan ikke endre karbohydratene ved å varmebehandle dem. Derimot mener Fedon Lindberg at noe stivelse kan endre sin glykemiske indeks (og dermed påvikre blodsukkeret mer) ved varmebehandling. Fedon har egne sider om dette, bare søk. 0 Siter
Speak Skrevet 13. november 2008 Skrevet 13. november 2008 Nei, du kan ikke endre karbohydratene ved å varmebehandle dem. Derimot mener Fedon Lindberg at noe stivelse kan endre sin glykemiske indeks (og dermed påvikre blodsukkeret mer) ved varmebehandling. Fedon har egne sider om dette, bare søk. Det er vel det han nevner med kokte kontra rå gulrøtter? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.