Gjest justmerightnow Skrevet 13. november 2008 Del Skrevet 13. november 2008 Har ristet brød mindre karbohydrater enn uristet/normalt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/318251-ristet-br%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nei, karbohydratene varmes ikke bort Skrevet 13. november 2008 Del Skrevet 13. november 2008 Nei, du kan ikke endre karbohydratene ved å varmebehandle dem. Derimot mener Fedon Lindberg at noe stivelse kan endre sin glykemiske indeks (og dermed påvikre blodsukkeret mer) ved varmebehandling. Fedon har egne sider om dette, bare søk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/318251-ristet-br%C3%B8d/#findComment-2620139 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 13. november 2008 Del Skrevet 13. november 2008 Nei, du kan ikke endre karbohydratene ved å varmebehandle dem. Derimot mener Fedon Lindberg at noe stivelse kan endre sin glykemiske indeks (og dermed påvikre blodsukkeret mer) ved varmebehandling. Fedon har egne sider om dette, bare søk. Det er vel det han nevner med kokte kontra rå gulrøtter? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/318251-ristet-br%C3%B8d/#findComment-2620240 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.