Gjest ViViola Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Jeg har veldig lyst til å lage brendte mandler til jul, men jeg har ikke lyst til å spise alt det sukkeret... (Her er oppskrifta: http://www.mineoppskrifter.no/view_recipe.php?id=4937&recipe_title=Brendte_mandler, men jeg kutter ut smøret uansett.) Vil det gå bra å lage det med f.eks. Splenda? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Det kan jeg ikke tenke meg, men det er jo bare å prøve. Tviler på at de kunstige greiene har samme reaksjonsmåte som sukker når det smelter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644303 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Det kan jeg ikke tenke meg, men det er jo bare å prøve. Tviler på at de kunstige greiene har samme reaksjonsmåte som sukker når det smelter. Nei det er det jeg ikke er sikker på. Men det kan jo brukes i vanlige bakevarer, så derfor har jeg jo et lite håp... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644334 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ruskesnusk Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Nei det er det jeg ikke er sikker på. Men det kan jo brukes i vanlige bakevarer, så derfor har jeg jo et lite håp... Hvis det ikke er medisinske grunner til å ikke spise sukker, hvorfor ikke lage brente mandler på gamlemåten og heller spise litt færre av dem? Spør du Google, finner du oppskrifter hvor deler av sukkeret er byttet ut med kunstig sukker. -Eller honningglaserte mandler. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644341 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Hvis det ikke er medisinske grunner til å ikke spise sukker, hvorfor ikke lage brente mandler på gamlemåten og heller spise litt færre av dem? Spør du Google, finner du oppskrifter hvor deler av sukkeret er byttet ut med kunstig sukker. -Eller honningglaserte mandler. Du skjønner det, at jeg kan ikke måtehold. Derfor har jeg vært feit, og så har jeg tatt tak i overvektsproblemet mitt og gått ned 25 kg på 5 måneder. De 25 kiloene skal ikke tilbake. Så - da kan man kanskje si at det er medisinske grunner for å ikke bruke sukker. Måtehold hadde vært veldig fint, men det kan jeg ikke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest qigong Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Du skjønner det, at jeg kan ikke måtehold. Derfor har jeg vært feit, og så har jeg tatt tak i overvektsproblemet mitt og gått ned 25 kg på 5 måneder. De 25 kiloene skal ikke tilbake. Så - da kan man kanskje si at det er medisinske grunner for å ikke bruke sukker. Måtehold hadde vært veldig fint, men det kan jeg ikke. Fedon Lindberg`s brente mandler kanskje? 200 g mandler 200 g fruktose 1,5 dl vann Bland alt i en kjele. Koke over svak varme til vannet er borte og fruktosen sitter som en "hinne" på mandlene. Er vel bedre enn vanlig sukker ihvertfall? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Fedon Lindberg`s brente mandler kanskje? 200 g mandler 200 g fruktose 1,5 dl vann Bland alt i en kjele. Koke over svak varme til vannet er borte og fruktosen sitter som en "hinne" på mandlene. Er vel bedre enn vanlig sukker ihvertfall? Nei, fruktose er jeg ikke stemt for... :-( Men takk for tipset! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Kanskje du kan prøve sukrin i stedet for splenda? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644369 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ruskesnusk Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Du skjønner det, at jeg kan ikke måtehold. Derfor har jeg vært feit, og så har jeg tatt tak i overvektsproblemet mitt og gått ned 25 kg på 5 måneder. De 25 kiloene skal ikke tilbake. Så - da kan man kanskje si at det er medisinske grunner for å ikke bruke sukker. Måtehold hadde vært veldig fint, men det kan jeg ikke. Sorry, jeg har ikke fulgt med, så det visste jeg ikke. Gratulerer iallfall Mener jeg så en oppskrift på Lavkarbo.no, men nå har du jo fått en her i tråden Lykke til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644408 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Du skjønner det, at jeg kan ikke måtehold. Derfor har jeg vært feit, og så har jeg tatt tak i overvektsproblemet mitt og gått ned 25 kg på 5 måneder. De 25 kiloene skal ikke tilbake. Så - da kan man kanskje si at det er medisinske grunner for å ikke bruke sukker. Måtehold hadde vært veldig fint, men det kan jeg ikke. Da foreslår jeg at du kjøper et lite kremmerhus med brendte mandler så du ikke har mer i huset. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644417 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Kanskje du kan prøve sukrin i stedet for splenda? OK - hva er forskjellen på de to? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644886 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Da foreslår jeg at du kjøper et lite kremmerhus med brendte mandler så du ikke har mer i huset. ) Det er absolutt en idè! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Sorry, jeg har ikke fulgt med, så det visste jeg ikke. Gratulerer iallfall Mener jeg så en oppskrift på Lavkarbo.no, men nå har du jo fått en her i tråden Lykke til. Nei guri land, det kunne da ikke du vite! :-) Enten prøver jeg sjøl, eller følger Lillemus sitt råd om å kjøpe et _lite_ kremmerhus. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2644890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 OK - hva er forskjellen på de to? Sukrin har både smak og konsistens som sukker. Knaser ) Godt på grøten ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2645134 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Sukrin har både smak og konsistens som sukker. Knaser ) Godt på grøten ) Så snedig! Har bare brukt splenda, jeg, kjøpte en boks i mai - og den er ikke tom enda. Har derfor ikke prøvd flere alternativer. Da skal jeg jammen prøve meg på dette til helga. :-) Takk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2645152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Så snedig! Har bare brukt splenda, jeg, kjøpte en boks i mai - og den er ikke tom enda. Har derfor ikke prøvd flere alternativer. Da skal jeg jammen prøve meg på dette til helga. :-) Takk! Jeg tror de selger på smart club, og sikkert noen andre steder. Står kanskje på nett. Koster rundt 60-70 kr for 500 gram, men det holder jo som regel en god stund. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2645155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Så snedig! Har bare brukt splenda, jeg, kjøpte en boks i mai - og den er ikke tom enda. Har derfor ikke prøvd flere alternativer. Da skal jeg jammen prøve meg på dette til helga. :-) Takk! Men jeg aner ikke om den går an å smelte altså. Jeg står ikke 100 % for det 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2645156 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Men jeg aner ikke om den går an å smelte altså. Jeg står ikke 100 % for det He-he, forbehold er registrert, ergo kan du ikke "halshugges" på mandag! :-) Neida, jeg tar med meg den. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2645157 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Jeg tror de selger på smart club, og sikkert noen andre steder. Står kanskje på nett. Koster rundt 60-70 kr for 500 gram, men det holder jo som regel en god stund. Ups, SmartClub er _litt_ langt unna, men kanskje de har det ett eller annet sted på byen her. Jeg får lete litt. Igjen - takk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2645159 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Kanskje du kan prøve sukrin i stedet for splenda? Fant ut at jeg absolutt kan bruke Sukrin - og det selges i en butikk i min by. FANTASTISK!!!!! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/320336-brendte-mandler-med-kunstig-sukker/#findComment-2645160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.