Gjest ViViola Skrevet 15. desember 2008 Skrevet 15. desember 2008 Jeg har veldig lyst til å lage brendte mandler til jul, men jeg har ikke lyst til å spise alt det sukkeret... (Her er oppskrifta: http://www.mineoppskrifter.no/view_recipe.php?id=4937&recipe_title=Brendte_mandler, men jeg kutter ut smøret uansett.) Vil det gå bra å lage det med f.eks. Splenda? 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. desember 2008 Skrevet 15. desember 2008 Det kan jeg ikke tenke meg, men det er jo bare å prøve. Tviler på at de kunstige greiene har samme reaksjonsmåte som sukker når det smelter. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 15. desember 2008 Skrevet 15. desember 2008 Det kan jeg ikke tenke meg, men det er jo bare å prøve. Tviler på at de kunstige greiene har samme reaksjonsmåte som sukker når det smelter. Nei det er det jeg ikke er sikker på. Men det kan jo brukes i vanlige bakevarer, så derfor har jeg jo et lite håp... 0 Siter
ruskesnusk Skrevet 15. desember 2008 Skrevet 15. desember 2008 Nei det er det jeg ikke er sikker på. Men det kan jo brukes i vanlige bakevarer, så derfor har jeg jo et lite håp... Hvis det ikke er medisinske grunner til å ikke spise sukker, hvorfor ikke lage brente mandler på gamlemåten og heller spise litt færre av dem? Spør du Google, finner du oppskrifter hvor deler av sukkeret er byttet ut med kunstig sukker. -Eller honningglaserte mandler. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 15. desember 2008 Skrevet 15. desember 2008 Hvis det ikke er medisinske grunner til å ikke spise sukker, hvorfor ikke lage brente mandler på gamlemåten og heller spise litt færre av dem? Spør du Google, finner du oppskrifter hvor deler av sukkeret er byttet ut med kunstig sukker. -Eller honningglaserte mandler. Du skjønner det, at jeg kan ikke måtehold. Derfor har jeg vært feit, og så har jeg tatt tak i overvektsproblemet mitt og gått ned 25 kg på 5 måneder. De 25 kiloene skal ikke tilbake. Så - da kan man kanskje si at det er medisinske grunner for å ikke bruke sukker. Måtehold hadde vært veldig fint, men det kan jeg ikke. 0 Siter
Gjest qigong Skrevet 15. desember 2008 Skrevet 15. desember 2008 Du skjønner det, at jeg kan ikke måtehold. Derfor har jeg vært feit, og så har jeg tatt tak i overvektsproblemet mitt og gått ned 25 kg på 5 måneder. De 25 kiloene skal ikke tilbake. Så - da kan man kanskje si at det er medisinske grunner for å ikke bruke sukker. Måtehold hadde vært veldig fint, men det kan jeg ikke. Fedon Lindberg`s brente mandler kanskje? 200 g mandler 200 g fruktose 1,5 dl vann Bland alt i en kjele. Koke over svak varme til vannet er borte og fruktosen sitter som en "hinne" på mandlene. Er vel bedre enn vanlig sukker ihvertfall? 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 15. desember 2008 Skrevet 15. desember 2008 Fedon Lindberg`s brente mandler kanskje? 200 g mandler 200 g fruktose 1,5 dl vann Bland alt i en kjele. Koke over svak varme til vannet er borte og fruktosen sitter som en "hinne" på mandlene. Er vel bedre enn vanlig sukker ihvertfall? Nei, fruktose er jeg ikke stemt for... :-( Men takk for tipset! :-) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 15. desember 2008 Skrevet 15. desember 2008 Kanskje du kan prøve sukrin i stedet for splenda? 0 Siter
ruskesnusk Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Du skjønner det, at jeg kan ikke måtehold. Derfor har jeg vært feit, og så har jeg tatt tak i overvektsproblemet mitt og gått ned 25 kg på 5 måneder. De 25 kiloene skal ikke tilbake. Så - da kan man kanskje si at det er medisinske grunner for å ikke bruke sukker. Måtehold hadde vært veldig fint, men det kan jeg ikke. Sorry, jeg har ikke fulgt med, så det visste jeg ikke. Gratulerer iallfall Mener jeg så en oppskrift på Lavkarbo.no, men nå har du jo fått en her i tråden Lykke til. 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Du skjønner det, at jeg kan ikke måtehold. Derfor har jeg vært feit, og så har jeg tatt tak i overvektsproblemet mitt og gått ned 25 kg på 5 måneder. De 25 kiloene skal ikke tilbake. Så - da kan man kanskje si at det er medisinske grunner for å ikke bruke sukker. Måtehold hadde vært veldig fint, men det kan jeg ikke. Da foreslår jeg at du kjøper et lite kremmerhus med brendte mandler så du ikke har mer i huset. ) 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Kanskje du kan prøve sukrin i stedet for splenda? OK - hva er forskjellen på de to? 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Da foreslår jeg at du kjøper et lite kremmerhus med brendte mandler så du ikke har mer i huset. ) Det er absolutt en idè! :-) 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Sorry, jeg har ikke fulgt med, så det visste jeg ikke. Gratulerer iallfall Mener jeg så en oppskrift på Lavkarbo.no, men nå har du jo fått en her i tråden Lykke til. Nei guri land, det kunne da ikke du vite! :-) Enten prøver jeg sjøl, eller følger Lillemus sitt råd om å kjøpe et _lite_ kremmerhus. :-) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 OK - hva er forskjellen på de to? Sukrin har både smak og konsistens som sukker. Knaser ) Godt på grøten ) 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Sukrin har både smak og konsistens som sukker. Knaser ) Godt på grøten ) Så snedig! Har bare brukt splenda, jeg, kjøpte en boks i mai - og den er ikke tom enda. Har derfor ikke prøvd flere alternativer. Da skal jeg jammen prøve meg på dette til helga. :-) Takk! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Så snedig! Har bare brukt splenda, jeg, kjøpte en boks i mai - og den er ikke tom enda. Har derfor ikke prøvd flere alternativer. Da skal jeg jammen prøve meg på dette til helga. :-) Takk! Jeg tror de selger på smart club, og sikkert noen andre steder. Står kanskje på nett. Koster rundt 60-70 kr for 500 gram, men det holder jo som regel en god stund. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Så snedig! Har bare brukt splenda, jeg, kjøpte en boks i mai - og den er ikke tom enda. Har derfor ikke prøvd flere alternativer. Da skal jeg jammen prøve meg på dette til helga. :-) Takk! Men jeg aner ikke om den går an å smelte altså. Jeg står ikke 100 % for det 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Men jeg aner ikke om den går an å smelte altså. Jeg står ikke 100 % for det He-he, forbehold er registrert, ergo kan du ikke "halshugges" på mandag! :-) Neida, jeg tar med meg den. :-) 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Jeg tror de selger på smart club, og sikkert noen andre steder. Står kanskje på nett. Koster rundt 60-70 kr for 500 gram, men det holder jo som regel en god stund. Ups, SmartClub er _litt_ langt unna, men kanskje de har det ett eller annet sted på byen her. Jeg får lete litt. Igjen - takk! 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 16. desember 2008 Skrevet 16. desember 2008 Kanskje du kan prøve sukrin i stedet for splenda? Fant ut at jeg absolutt kan bruke Sukrin - og det selges i en butikk i min by. FANTASTISK!!!!! :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.