Gjest VKF Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Vi tenkte å lage Kveite i morgen. Har dere noe forslag til hva som passer til som tilbehør? 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Jeg hadde en tråd om dette like før jul, men det ble hjort hos oss istedet så jeg fikk ikke prøvd det. ) Her er noen tips: http://www.godfisk.no/page?id=2626&key=41619 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 http://dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fisk-og-skalldyr/Hvit-fisk/Julekveite 0 Siter
Gjest VKF Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Jeg hadde en tråd om dette like før jul, men det ble hjort hos oss istedet så jeg fikk ikke prøvd det. ) Her er noen tips: http://www.godfisk.no/page?id=2626&key=41619 Tusen takk for tips:-) Det vså godt ut. 0 Siter
Gjest VKF Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 http://dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fisk-og-skalldyr/Hvit-fisk/Julekveite Tusen takk til deg også. Så godt ut dette også:-) 0 Siter
Hønemoren Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Spiste stekt kveite på restaurant rett før jul, kjempegodt. Tilbehøret var bl.a. rødkål, høres vel rart ut, men kjempegodt. Dessuten en kraftig saus som gjorde at rødvin ble anbefalt i stedet for hvitvin. Kanskje du finner mere av tilbehøret på restaurant Smia (i Oslo) sine hjemmesider. Det var veldig spesielt, men meget godt alt tilbehøret. 0 Siter
Hønemoren Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Spiste stekt kveite på restaurant rett før jul, kjempegodt. Tilbehøret var bl.a. rødkål, høres vel rart ut, men kjempegodt. Dessuten en kraftig saus som gjorde at rødvin ble anbefalt i stedet for hvitvin. Kanskje du finner mere av tilbehøret på restaurant Smia (i Oslo) sine hjemmesider. Det var veldig spesielt, men meget godt alt tilbehøret. Titta på hjemmesiden deres nå, men kveita var borte, har vel fornyet menyen siden jeg var der før jul. 0 Siter
Gjest matmonsen Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Vi bruker blomkål, brokkoli, gulrøtter, poteter og eggesmør. Helt klassisk altså, men veldig godt, syns vi. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Vi har pleid å dekke kveita med et tynt "lokk" av persille, gressløk, parmesan og litt olivenolje som er blandet sammen til en slags puré. Dette ovnsstekes, det blir vanvittig smaksrikt og saftig. Ved siden av har vi ofte en lys saus med litt sitronsmak, gulrøtter i staver og sukkererter, evt aspargesbønner. http://www.godfisk.no/page?id=2626&key=29454 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Vi har pleid å dekke kveita med et tynt "lokk" av persille, gressløk, parmesan og litt olivenolje som er blandet sammen til en slags puré. Dette ovnsstekes, det blir vanvittig smaksrikt og saftig. Ved siden av har vi ofte en lys saus med litt sitronsmak, gulrøtter i staver og sukkererter, evt aspargesbønner. http://www.godfisk.no/page?id=2626&key=29454 ...og den linken jeg la ved, er altså ikke til det jeg beskrev, men til en annen oppskrift jeg synes ser skikkelig snadder ut. 0 Siter
tiliti Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Appelsinjuicekokte gulerøtter er godt. Agurksalat. 0 Siter
flowy Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 http://www.tv2.no/gmn/wenche/article2479495.ece 0 Siter
Logitechmusa Skrevet 28. desember 2008 Skrevet 28. desember 2008 Til kveite skal det være kokte poteter, kokte gulrøtter og meierismør. Hverken mer eller mindre. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.