Gå til innhold

Ang baking av brød og heving - haster litt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal bort og spise om 2 timer og jeg rekker ikke lage brød før den tid... Men jeg rekker å sette deigen.

Spørsmålet mitt er bare om den kan stå i 4-5 timer og heve, eller om den da blir ødelagt?

Jeg kan jo bare sette den i former i tilfelle og stke når vi kommer hjem...???

Går dette, og ev hvordan er det best og "pakke den inn" inn heving?

Skrevet

Jeg har iallefall latt f.eks. pizza- eller bolledeig heve så lenge og det har gått helt fint. Vil tro det samme gjelder for brøddeig?

Skrevet

Jeg tror jeg ville ha venta litt nærmere avreise til middagen, satt deigen, latt den forheve litt før den havna i formene, og så sette det hele et kjølig sted til heving.

Skrevet

La den kaldheve i kjøleskap i minst to timer. Jeg gjør alltid det med pizzadeig, og deigen blir bare mye bedre å jobbe med. Jeg lager ofte deigen dagen i forveien og lar den bare stå i kjøleskapet.

Skrevet

Jeg hever iallefall alt så lenge som mulig.. Vet at mamma ofte setter bolledeig før hun går på jobb.. (når hun kommer hjem er det bolledeig langt utover kjøkkenbenken:))

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...