Gjest kjøtt Skrevet 28. februar 2009 Skrevet 28. februar 2009 Jeg vet at man godt kan spise storfekjøtt litt etter best før merkingen i Norge. Kjøttet er ofte mørest på best før datoen til og med. Men vet noen hvordan det er med svenskt kjøtt? Kan jeg spise nöt også etter bäst före datoen, eller er merkingsreglene annerledes i Sverige? Jada, jeg kommer til å lufte kjøttet et par minutter etter åpning og så lukte på det, men jeg lurer likevel 0 Siter
morsan Skrevet 28. februar 2009 Skrevet 28. februar 2009 Skjønner ikke helt spørsmålet - kjøtt bruker da ikke å være merket med "best før", men med "siste forbruksdag" - eller? 0 Siter
Gjest kjøtt Skrevet 28. februar 2009 Skrevet 28. februar 2009 Skjønner ikke helt spørsmålet - kjøtt bruker da ikke å være merket med "best før", men med "siste forbruksdag" - eller? Nei. kjøttet er merket med "best før". Siste forbruksdag blir jo noe helt annet (da ville jeg ikke spist det) 0 Siter
Gjest kjøtt Skrevet 28. februar 2009 Skrevet 28. februar 2009 Skjønner ikke helt spørsmålet - kjøtt bruker da ikke å være merket med "best før", men med "siste forbruksdag" - eller? Fant denne nå, og det ser ut til å vær relativt likt som i Norge http://www.slv.se/templates/SLV_Page.aspx?id=8734&epslanguage=SV 0 Siter
Gjest @krøll Skrevet 1. mars 2009 Skrevet 1. mars 2009 Tror det skal gå helt bra, men det kommer jo selvfølgelig litt an på hvor mye over dato det er, da. Selv handler jeg mye i Sverige og har lagt merke til at både kjøtt og melk, og diverse kjøtt- og melkeprodukter har kortere holdbarhet enn her hjemme. Du kan jo også sjekke pakkedato, det pleier også å stå på. Hvis kjøttet har ligget kjølig tror jeg nok jeg ville spist det hvis det både så friskt ut og luktet bra. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.