Gjest miras Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Hei. Er det noen her som kan gi meg en god oppskrift på grønnsaksuppe? Min. til 4 porsjoner.. Med pølse eller noe annet kjøtt.. Koker dere opp vannet før dere har i grønnsakene? Bruker dere grønnsak buljong?.. Som dere sikkert forstår, ja jeg er helt fersk.. 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Det er ikke grønnsakssuppe om du har kjøtt i da. ) Jeg pleier å vaske, skrelle og dele poteter, gulrot og kålrot og dekke det med vann og koke til det er ganske mørt. Har så i buljongterning (klar kjøttsuppe) etter vannmengden jeg hadde i (du kan like gjerne ha terningene i fra begynnelsen) og hakket løk, finhakket purre f.eks. De siste minuttene har jeg i pølseskiver og små kjøttboller som bare skal trekke noen minutter for å bli varme. ) Enkelt og greit. 0 Siter
Gjest miras Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Det er ikke grønnsakssuppe om du har kjøtt i da. ) Jeg pleier å vaske, skrelle og dele poteter, gulrot og kålrot og dekke det med vann og koke til det er ganske mørt. Har så i buljongterning (klar kjøttsuppe) etter vannmengden jeg hadde i (du kan like gjerne ha terningene i fra begynnelsen) og hakket løk, finhakket purre f.eks. De siste minuttene har jeg i pølseskiver og små kjøttboller som bare skal trekke noen minutter for å bli varme. ) Enkelt og greit. Takk for svar Det er sånn jeg mener.. Hva slags buljong bruker du? 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Takk for svar Det er sånn jeg mener.. Hva slags buljong bruker du? Maggi klar kjøttsuppe heter den tror jeg, avlang gul eske med mange terninger inni. Står vel sammen med sauser og sånt i butikken. 0 Siter
Mrs D Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Det er ikke grønnsakssuppe om du har kjøtt i da. ) Jeg pleier å vaske, skrelle og dele poteter, gulrot og kålrot og dekke det med vann og koke til det er ganske mørt. Har så i buljongterning (klar kjøttsuppe) etter vannmengden jeg hadde i (du kan like gjerne ha terningene i fra begynnelsen) og hakket løk, finhakket purre f.eks. De siste minuttene har jeg i pølseskiver og små kjøttboller som bare skal trekke noen minutter for å bli varme. ) Enkelt og greit. ''Det er ikke grønnsakssuppe om du har kjøtt i da.'' Klart du kan ha kjøtt i ei grønnsaksuppe! Man har jo grønnsaker i ei kjøttsuppe. :-) 0 Siter
Mrs D Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Maggi klar kjøttsuppe heter den tror jeg, avlang gul eske med mange terninger inni. Står vel sammen med sauser og sånt i butikken. Det er mye bedre med Maggi grønnsakbuljong i suppe enn kjøttbuljong. Blir mye rundere og mildere i smaken. 0 Siter
Gjest veggisen Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Maggi klar kjøttsuppe heter den tror jeg, avlang gul eske med mange terninger inni. Står vel sammen med sauser og sånt i butikken. Artig at du insisterer på at en grønnsakssuppe ikke skal ha kjøtt i seg, for så ånbefale animalsk buljong:-) Som Mrs.Doolittle sier, prøver grønnsaksbuljong!! Mye bedre! 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Artig at du insisterer på at en grønnsakssuppe ikke skal ha kjøtt i seg, for så ånbefale animalsk buljong:-) Som Mrs.Doolittle sier, prøver grønnsaksbuljong!! Mye bedre! *Fnis* For meg inneholder en grønnsakssuppe kun grønnsaker, hva som er i buljongen har jeg ikke akkurat tenkt over. ) I en kjøttsuppe er det det samme som i grønnsakssuppa, men den er tilsatt en eller flere former for kjøtt. 0 Siter
morsan Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Artig at du insisterer på at en grønnsakssuppe ikke skal ha kjøtt i seg, for så ånbefale animalsk buljong:-) Som Mrs.Doolittle sier, prøver grønnsaksbuljong!! Mye bedre! ''Artig at du insisterer på at en grønnsakssuppe ikke skal ha kjøtt i seg, for så ånbefale animalsk buljong:-)'' Man må nok være vegetarianer for å være så himla opptatt av buljongens opphav, utover det rent smaksmessige.;-) ''Som Mrs.Doolittle sier, prøver grønnsaksbuljong!! Mye bedre!'' Og her kom det smaksmessige inn:-) 0 Siter
Mrs D Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 ''Artig at du insisterer på at en grønnsakssuppe ikke skal ha kjøtt i seg, for så ånbefale animalsk buljong:-)'' Man må nok være vegetarianer for å være så himla opptatt av buljongens opphav, utover det rent smaksmessige.;-) ''Som Mrs.Doolittle sier, prøver grønnsaksbuljong!! Mye bedre!'' Og her kom det smaksmessige inn:-) Hehe. ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.