Gjest jada, ikke nick nå. Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Brukes salt i brød for at det skal heve seg (bedre) eller kun for at det skal gi bedre smak (og dermed kan utelates) ? 0 Siter
Mrs D Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Salt påvirker så vidt jeg vet ikke gjæringsprosessen, så det er nok for smakens skyld. 0 Siter
Gjest minnah Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Heving er mer knyttet til sukker, så jeg tipper det er for å gi smak ja. Jeg har pleid å bruke seltin 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 For mye salt påvirker gjæren i negativ retning, så jeg tilsetter en ss sukker eller to i all slags gjærdeig. I tillegg til salt. Brød helt uten salt smaker tamt. 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Jeg glemte å ha i salt sist jeg bakte brød og de hevet seg veldig bra så det har ikke noe med hevingen å gjøre. Smaken derimot blir nok noe tammere, skal smake i morra... 0 Siter
Speak Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Salt hjelper til i hevingen. Men jeg har glemt salt, og da smaker det ikke så godt. 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 4. mars 2009 Skrevet 4. mars 2009 Salt hjelper til i hevingen. Men jeg har glemt salt, og da smaker det ikke så godt. -salt hjelper ikke til...det bremser opp.... 0 Siter
Speak Skrevet 5. mars 2009 Skrevet 5. mars 2009 -salt hjelper ikke til...det bremser opp.... Her snek det seg inn en skrivefeil. Mente at salt IKKE hjelper. Men at jeg bruker salt for smakens skyld. Takk for innlegg:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.