Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest millit

Hei, har fulgt lavkarbo i en måneds tid nå. Gått ned ca 5 kg. Skal ned 8 til :( Men nå har det stoppet opp. ENESTE endring jeg har gjort er å slutte med egg til frokost, og gå over til havregrøt (med kunstig søtning). Ellers spiser jeg salat til lunsj, og "rene" middager (laget fra bunnen, uten karbs, og med masse rent kjøtt)...

Jeg kan da ikke stoppe opp pga havregrøten, den har jo lav GI.

Noen råd å komme med? Litt mismodig her, det gikk jo så bra nedover, men har stått stille i 2 uker nå :(

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/325417-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt-her-tro/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min første tanke er at du var i ketose fram til du begynte med havregrøt. Selv om den har lav GI, så har den nok karbohydrater til å få deg ut av ketose.

I tillegg er platåer helt normalt når man går ned i vekt. Du burde være glad for platåer (innen rimelighetens grenser), fordi kroppen da får tid til å venne seg til den nye vekten.

Kan du eventuelt trene litt mer?

Forøvrig synes jeg du burde øke kaloriinntaket noe.

Gjest millit

Min første tanke er at du var i ketose fram til du begynte med havregrøt. Selv om den har lav GI, så har den nok karbohydrater til å få deg ut av ketose.

I tillegg er platåer helt normalt når man går ned i vekt. Du burde være glad for platåer (innen rimelighetens grenser), fordi kroppen da får tid til å venne seg til den nye vekten.

Kan du eventuelt trene litt mer?

Forøvrig synes jeg du burde øke kaloriinntaket noe.

Ja, jeg var nok i ketose - uten å ha målt det (følger ikke ketolyse, men egendefinert lavkarbo)....Er ikke opptatt av å være ketose, men går jo fortere ned, da... *sukk* men orket ikke mer egg til frokost altså...

Jeg trimmer nokså mye, går på laaange trilleturer med vogn daglig (1,5-2 timer), samt at jeg er mye i bevegelse ellers også.

Hmm....Har funnet et alternativ til havregrøt, - waffers, som er maiskjeks som jeg vet mange på ketolyse bruker som knekkebrød. Kjenner du til de? Ok, de altså...og tenker spise en del av dem heller nå...

Jaja, får vel være gla for platåer, men du verden så kjipt å vente...og to ukers platå er vel nokså lenge, eller...??

Ja, jeg var nok i ketose - uten å ha målt det (følger ikke ketolyse, men egendefinert lavkarbo)....Er ikke opptatt av å være ketose, men går jo fortere ned, da... *sukk* men orket ikke mer egg til frokost altså...

Jeg trimmer nokså mye, går på laaange trilleturer med vogn daglig (1,5-2 timer), samt at jeg er mye i bevegelse ellers også.

Hmm....Har funnet et alternativ til havregrøt, - waffers, som er maiskjeks som jeg vet mange på ketolyse bruker som knekkebrød. Kjenner du til de? Ok, de altså...og tenker spise en del av dem heller nå...

Jaja, får vel være gla for platåer, men du verden så kjipt å vente...og to ukers platå er vel nokså lenge, eller...??

To uker er ikke spesielt lenge for et platå :)

Maiskjeks har jeg ikke hørt om. Det virker rart om man kan spise dette når man skal være i ketose, da mais er bannlyst på grunn av høyt karbohydratinnhold.

Egendefinert lavkarbo er vel og bra, men det betyr også at det er vanskelig for andre å finne "feilen" i dietten din. Jeg foreslår du fortsetter slik du gjør nå enda to uker og så se det an.

Avhengig av hvilken vekt/høyde du er nå, så kan det være du forsøker å gå for mye ned i vekt. Du vil uansett gå saktere ned når du nærmer deg normalvekten din (erfarer i alle fall mange som slanker seg).

Ja, jeg var nok i ketose - uten å ha målt det (følger ikke ketolyse, men egendefinert lavkarbo)....Er ikke opptatt av å være ketose, men går jo fortere ned, da... *sukk* men orket ikke mer egg til frokost altså...

Jeg trimmer nokså mye, går på laaange trilleturer med vogn daglig (1,5-2 timer), samt at jeg er mye i bevegelse ellers også.

Hmm....Har funnet et alternativ til havregrøt, - waffers, som er maiskjeks som jeg vet mange på ketolyse bruker som knekkebrød. Kjenner du til de? Ok, de altså...og tenker spise en del av dem heller nå...

Jaja, får vel være gla for platåer, men du verden så kjipt å vente...og to ukers platå er vel nokså lenge, eller...??

Hei. Her får du fatt i et brød som faktisk smaker godt (i allefall hvis man liker smaken på Ingers rugbrød).

Ellers så bytter jeg av og til ut egget i salaten med stekt smårettbacon.

Ja, jeg var nok i ketose - uten å ha målt det (følger ikke ketolyse, men egendefinert lavkarbo)....Er ikke opptatt av å være ketose, men går jo fortere ned, da... *sukk* men orket ikke mer egg til frokost altså...

Jeg trimmer nokså mye, går på laaange trilleturer med vogn daglig (1,5-2 timer), samt at jeg er mye i bevegelse ellers også.

Hmm....Har funnet et alternativ til havregrøt, - waffers, som er maiskjeks som jeg vet mange på ketolyse bruker som knekkebrød. Kjenner du til de? Ok, de altså...og tenker spise en del av dem heller nå...

Jaja, får vel være gla for platåer, men du verden så kjipt å vente...og to ukers platå er vel nokså lenge, eller...??

Glemte linken:

http://www.lavkarbopikene.no/ds_product_info.php?products_id=85

Annonse

Gjest millit

To uker er ikke spesielt lenge for et platå :)

Maiskjeks har jeg ikke hørt om. Det virker rart om man kan spise dette når man skal være i ketose, da mais er bannlyst på grunn av høyt karbohydratinnhold.

Egendefinert lavkarbo er vel og bra, men det betyr også at det er vanskelig for andre å finne "feilen" i dietten din. Jeg foreslår du fortsetter slik du gjør nå enda to uker og så se det an.

Avhengig av hvilken vekt/høyde du er nå, så kan det være du forsøker å gå for mye ned i vekt. Du vil uansett gå saktere ned når du nærmer deg normalvekten din (erfarer i alle fall mange som slanker seg).

Jeg gikk på South Beach de første to ukene, før jeg gikk over til egenkomponert. Der var mais bannlyst kun de første to ukene, deretter kan man spise litt...

De waffersene jeg snakker om er glutenfrie, har en karb i hver knekkebrød og brukes av flere av mine venninner som har fått anbefalt dem på et eller annet sånn ketolyse-kurs...Jaja, pytt, jeg syns de er gode, og har lav karbo-så jeg spiser dem, jeg ;)

ellers takk for råd :))

Jeg gikk på South Beach de første to ukene, før jeg gikk over til egenkomponert. Der var mais bannlyst kun de første to ukene, deretter kan man spise litt...

De waffersene jeg snakker om er glutenfrie, har en karb i hver knekkebrød og brukes av flere av mine venninner som har fått anbefalt dem på et eller annet sånn ketolyse-kurs...Jaja, pytt, jeg syns de er gode, og har lav karbo-så jeg spiser dem, jeg ;)

ellers takk for råd :))

Hvis det kun er en karbo i hver, så kan du spise de, ja :)

Ja, det stemmer. Anbefales, de er faktisk gode (hvis du går på lavkarb, da ;)) Fåes kun på Ultra, meny eller tilsvarende.

Jeg bor i England og finner lite lavkarbo generelt :(

Jeg går riktignok ikke på noen diett, men jeg er allergisk mot hvetemel og hater poteter, så det blir rimelig lavt karboinnhold i maten min :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...