Gjest Middagslei Skrevet 12. mars 2009 Skrevet 12. mars 2009 Jeg er så lei - gidder knapt lage middag nå, fantasien og tiden strekker ikke til! Jeg kommer hjem ca. 4, så må jeg prøve å mekke sammen noe mat kjapt - men hva? Og ikke for dyrt? Har dere ideer til god middagsmat som ikke er for dyr eller tar for lang tid å lage? 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 12. mars 2009 Skrevet 12. mars 2009 Jeg ser stadig at folk skal ha billig mat. Men hva er billig mat? Det er jo mulig å få tak i nær sagt alt unntatt russisk kaviar på 10-kronersmarked (OK, satt på spissen, da, men nesten!), men handler man bare på Meny blir selv Grandiosaen dyr. Så - hva er dyr mat for deg? Forøvrig: Mitt aller, aller beste tips er at du/dere planlegger menyen for ei uke om gangen. Skriv det opp et sted, på en lapp som henges på kjøleskapet eller noe sånt. Handle så inn for den uka i en smell. Ved å planlegge får man f.eks. bedre utnytting av rester. Handler du på Coop, har de alltid en "ukens fisk" som er rimeligere enn den andre fisken. Kjøp litt ekstra, og ha kokt fisk på tirsdag og fiskegrateng på torsdag (eksempelvis). Fiskegratengen lager du da til på onsdag kveld, så det bare er å koke poteter, gulrot og varme gratengen. OK - det var ikke dette du spurte om - beklager. 0 Siter
Gjest tinzytown Skrevet 12. mars 2009 Skrevet 12. mars 2009 Jeg ser stadig at folk skal ha billig mat. Men hva er billig mat? Det er jo mulig å få tak i nær sagt alt unntatt russisk kaviar på 10-kronersmarked (OK, satt på spissen, da, men nesten!), men handler man bare på Meny blir selv Grandiosaen dyr. Så - hva er dyr mat for deg? Forøvrig: Mitt aller, aller beste tips er at du/dere planlegger menyen for ei uke om gangen. Skriv det opp et sted, på en lapp som henges på kjøleskapet eller noe sånt. Handle så inn for den uka i en smell. Ved å planlegge får man f.eks. bedre utnytting av rester. Handler du på Coop, har de alltid en "ukens fisk" som er rimeligere enn den andre fisken. Kjøp litt ekstra, og ha kokt fisk på tirsdag og fiskegrateng på torsdag (eksempelvis). Fiskegratengen lager du da til på onsdag kveld, så det bare er å koke poteter, gulrot og varme gratengen. OK - det var ikke dette du spurte om - beklager. Meny har jo alltids First Price varer og de er jo billige og mange av de er gode. Ukens fisk på coop, gjør at jeg ikke har spist fisk siden sommeren 2008.. Da jeg fant så store mark oppi der at det kræla seg over hele fiskestykket. Så billig er ikke alltid best.. 0 Siter
Gjest JUSTaMinute Skrevet 12. mars 2009 Skrevet 12. mars 2009 Meny har jo alltids First Price varer og de er jo billige og mange av de er gode. Ukens fisk på coop, gjør at jeg ikke har spist fisk siden sommeren 2008.. Da jeg fant så store mark oppi der at det kræla seg over hele fiskestykket. Så billig er ikke alltid best.. Slike ting kan likegodt skje med dyre varer det! Bør ikke være feil med fisken, kan være feil på frysebil under transport eller feil behandling ved omlasting eller levering. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 12. mars 2009 Skrevet 12. mars 2009 Meny har jo alltids First Price varer og de er jo billige og mange av de er gode. Ukens fisk på coop, gjør at jeg ikke har spist fisk siden sommeren 2008.. Da jeg fant så store mark oppi der at det kræla seg over hele fiskestykket. Så billig er ikke alltid best.. Huff, ingen god opplevelse, men jeg har litt vondt for å la hele Coop og Dagens fisk lide allikevel. Jeg har f.eks. fått ugreie varer til fullpris også, jeg, uten at jeg har latt det gå ut over hele butikken. :-) First price er sikkert et alternativ, ja. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 12. mars 2009 Skrevet 12. mars 2009 Slike ting kan likegodt skje med dyre varer det! Bør ikke være feil med fisken, kan være feil på frysebil under transport eller feil behandling ved omlasting eller levering. Nemlig. :-) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2009 Skrevet 12. mars 2009 Hjemmelagde burgere ) Bare bland kjøttdeig med litt løk, ett egg, salt og pepper, og form til burgere. Gjerne litt store ) Stekes i panna. Kan kjøpe hamburgerbrød ferdige, fåes også i grov variant. Salatblader, tomat, agurk, løk og dressing, evt det man måtte ha lyst på. Nam! 0 Siter
Gjest Ciccacc Skrevet 12. mars 2009 Skrevet 12. mars 2009 Jeg ser stadig at folk skal ha billig mat. Men hva er billig mat? Det er jo mulig å få tak i nær sagt alt unntatt russisk kaviar på 10-kronersmarked (OK, satt på spissen, da, men nesten!), men handler man bare på Meny blir selv Grandiosaen dyr. Så - hva er dyr mat for deg? Forøvrig: Mitt aller, aller beste tips er at du/dere planlegger menyen for ei uke om gangen. Skriv det opp et sted, på en lapp som henges på kjøleskapet eller noe sånt. Handle så inn for den uka i en smell. Ved å planlegge får man f.eks. bedre utnytting av rester. Handler du på Coop, har de alltid en "ukens fisk" som er rimeligere enn den andre fisken. Kjøp litt ekstra, og ha kokt fisk på tirsdag og fiskegrateng på torsdag (eksempelvis). Fiskegratengen lager du da til på onsdag kveld, så det bare er å koke poteter, gulrot og varme gratengen. OK - det var ikke dette du spurte om - beklager. Jeg bor alene og synes det er greiere å handle i Meny enn de billige butikkene. De har små porsjoner som er mer økonomiske for så små husholdninger. De har mer utvalg og det gir meg større muligheter til å spise variert og sunt enn hvis jeg handler på Rimi eller Rema. Pleier ellers å handle kjøttvarer i Sverige siden jeg drar dit innimellom. Er også flink til å spise opp rester og kaster ytterst sjelden mat. Har alltid poser med frosne grønnsaker liggende i fryseren, men bruker mest ferske grønnsaker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.