Gå til innhold

hjemmelaget pizza i varmluftovn


Anbefalte innlegg

Gjest usikkert til1000
Skrevet

Hvordan går det å steke flere pizza samtidig med varmluftfunksjonen?

Må planlegge mat til selskap, og da er dette viktig å vite først.

Fortsetter under...

Gjest høstløv
Skrevet

Det går helt fint, det har vi gjort mange ganger.

Gjest Kopernikus
Skrevet

En varmluftsovn har også undervarme. Det blir sikkert et bra resultat, men de blir ikke like bra alle sammen.

Gjest høstløv
Skrevet

En varmluftsovn har også undervarme. Det blir sikkert et bra resultat, men de blir ikke like bra alle sammen.

Det er forskjell fra ovn til ovn.

Alle pizzaene jeg har stekt i varmluftsovn har vært like bra stekt alle sammen.

Skrevet

Om du ikke er nøye på sprø bunn går det nok bra. Men jeg er så sær at jeg vil ha bunnen knasende sprø, og da er det ikke noe annet som duger enn å steke på nederste rille uten varmluft.

Gjest Mirakelet
Skrevet

Jeg syns d funker bra i varmluft, men best ved tynn bunn.

Om ene pizzaen virker mindre stekt/sprø enn den andre har du den bare noen få min. ekstra :D

Og om du vil steke en og en går det fint, du har klar alle bunnene, så setter du dem inn etterhvert som de blir ferdige, de tar jo bare 10-15 min hver.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...