kaffepiken Skrevet 30. april 2009 Skrevet 30. april 2009 For dem som leste innlegget mitt lenger nede om ingers rugbrød og vektoppgang: Jeg trekker tilbake all skepsis, ingers rugbrød er bra!! Har nå gått ned ca 1 kg i forhold til startvekta, og jeg føler meg bedre enn på lenge. Jeg er jevnt mett hele dagen, har mer energi og overskudd, og jeg er kvitt søthungeren som jeg hadde før. Jeg har også trent litt (nesten) hver dag og ellers spist sunt. Vektnedgangen har gått sin gang på tross av at jeg var på en fest i helgen hvor det ble inntatt rikelig med kalorier både i fast og flytende form.. ;-) Jeg tror dette kan bli min nye livsstil. :-) *fornøyd* 0 Siter
Solskinnspiken Skrevet 30. april 2009 Skrevet 30. april 2009 Hvor selger de dette brødet? Høres ut som noe jeg skal prøve! 0 Siter
kaffepiken Skrevet 30. april 2009 Forfatter Skrevet 30. april 2009 Hvor selger de dette brødet? Høres ut som noe jeg skal prøve! Jeg baker det selv. Oppskriften finner du her: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift15589.asp De selger det også hos noen bakerkjeder tror jeg. De første dagene følte jeg meg skikkelig stinn i magen, det er veldig mye fiber i det brødet. (Jeg trodde jeg spiste mye fiber fra før, men det var nok bare innbilning.) Nå har magen vent seg til brødet, så jeg har ikke noe ubehag men får en metthetsfølelse som varer lenge. 0 Siter
Solskinnspiken Skrevet 30. april 2009 Skrevet 30. april 2009 Jeg baker det selv. Oppskriften finner du her: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift15589.asp De selger det også hos noen bakerkjeder tror jeg. De første dagene følte jeg meg skikkelig stinn i magen, det er veldig mye fiber i det brødet. (Jeg trodde jeg spiste mye fiber fra før, men det var nok bare innbilning.) Nå har magen vent seg til brødet, så jeg har ikke noe ubehag men får en metthetsfølelse som varer lenge. Flott, takk for oppskrift. Den skal testes! 0 Siter
Solskinnspiken Skrevet 30. april 2009 Skrevet 30. april 2009 Jeg baker det selv. Oppskriften finner du her: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift15589.asp De selger det også hos noen bakerkjeder tror jeg. De første dagene følte jeg meg skikkelig stinn i magen, det er veldig mye fiber i det brødet. (Jeg trodde jeg spiste mye fiber fra før, men det var nok bare innbilning.) Nå har magen vent seg til brødet, så jeg har ikke noe ubehag men får en metthetsfølelse som varer lenge. Forresten! Bruker du bare vann, eller vann + melk? 0 Siter
kaffepiken Skrevet 30. april 2009 Forfatter Skrevet 30. april 2009 Forresten! Bruker du bare vann, eller vann + melk? Jeg har brukt vann + skummet kulturmelk. Har ikke testet oppskriften med bare vann. Du bør oppbevare brødet i kjøleskap eller f.eks fryse ned små porsjoner med skiver, da det har kort holdbarhet og fort mugner. Deigen skal være veldig klissete (kan ikke bakes ut på benken) og brødene blir lave og tunge og litt klisne inni - men sånn skal de være. Lykke til :-) 0 Siter
Gjest ikke alt jeg tåler... Skrevet 30. april 2009 Skrevet 30. april 2009 hva er ingers rudbrød?hvor selges det,og hva er det laget av? 0 Siter
kaffepiken Skrevet 3. mai 2009 Forfatter Skrevet 3. mai 2009 hva er ingers rudbrød?hvor selges det,og hva er det laget av? Hei, jeg er ikke sikker på hvor de selger brødet, jeg har bare bakt det selv. Men jeg lurer på om du kan kjøpe det hos baker Hansen eller noe? Her finner du i hvertfall oppskriften: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift15589.asp 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.