Gå til innhold

Anbefalte innlegg

For dem som leste innlegget mitt lenger nede om ingers rugbrød og vektoppgang: Jeg trekker tilbake all skepsis, ingers rugbrød er bra!!

Har nå gått ned ca 1 kg i forhold til startvekta, og jeg føler meg bedre enn på lenge. Jeg er jevnt mett hele dagen, har mer energi og overskudd, og jeg er kvitt søthungeren som jeg hadde før. Jeg har også trent litt (nesten) hver dag og ellers spist sunt.

Vektnedgangen har gått sin gang på tross av at jeg var på en fest i helgen hvor det ble inntatt rikelig med kalorier både i fast og flytende form.. ;-)

Jeg tror dette kan bli min nye livsstil. :-)

*fornøyd*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/328154-ingers-rugbr%C3%B8d-igjen/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvor selger de dette brødet? Høres ut som noe jeg skal prøve!

Jeg baker det selv. Oppskriften finner du her:

http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift15589.asp

De selger det også hos noen bakerkjeder tror jeg.

De første dagene følte jeg meg skikkelig stinn i magen, det er veldig mye fiber i det brødet. (Jeg trodde jeg spiste mye fiber fra før, men det var nok bare innbilning.) Nå har magen vent seg til brødet, så jeg har ikke noe ubehag men får en metthetsfølelse som varer lenge.

Solskinnspiken

Jeg baker det selv. Oppskriften finner du her:

http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift15589.asp

De selger det også hos noen bakerkjeder tror jeg.

De første dagene følte jeg meg skikkelig stinn i magen, det er veldig mye fiber i det brødet. (Jeg trodde jeg spiste mye fiber fra før, men det var nok bare innbilning.) Nå har magen vent seg til brødet, så jeg har ikke noe ubehag men får en metthetsfølelse som varer lenge.

Flott, takk for oppskrift. Den skal testes!

Solskinnspiken

Jeg baker det selv. Oppskriften finner du her:

http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift15589.asp

De selger det også hos noen bakerkjeder tror jeg.

De første dagene følte jeg meg skikkelig stinn i magen, det er veldig mye fiber i det brødet. (Jeg trodde jeg spiste mye fiber fra før, men det var nok bare innbilning.) Nå har magen vent seg til brødet, så jeg har ikke noe ubehag men får en metthetsfølelse som varer lenge.

Forresten! Bruker du bare vann, eller vann + melk?

Forresten! Bruker du bare vann, eller vann + melk?

Jeg har brukt vann + skummet kulturmelk. Har ikke testet oppskriften med bare vann.

Du bør oppbevare brødet i kjøleskap eller f.eks fryse ned små porsjoner med skiver, da det har kort holdbarhet og fort mugner. Deigen skal være veldig klissete (kan ikke bakes ut på benken) og brødene blir lave og tunge og litt klisne inni - men sånn skal de være.

Lykke til :-)

Annonse

kaffepiken

hva er ingers rudbrød?hvor selges det,og hva er det laget av?

Hei, jeg er ikke sikker på hvor de selger brødet, jeg har bare bakt det selv. Men jeg lurer på om du kan kjøpe det hos baker Hansen eller noe?

Her finner du i hvertfall oppskriften:

http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift15589.asp

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...