Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Vi skal på tilstelning i klassen til eldstejenta i kveld og alle skal ta med noe enkelt å spise (noe som ikke krever fat og bestikk). Jeg lurer på om jeg skal bake pizzaboller og lurer på om noen kan forklare hvordan jeg lager slike? Selve deigen er ikke noe problem, men blander jeg fyllet i deigen? Og triller jeg vanlige, runde boller av deig med innhold? Jeg har ost, tomatpure, basilikumpesto, skinke og krydder etc.. Pesto og tomatpure går vel ikke sammen? Takker og bukker for synspunkter 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pizzasnurrer Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Pizzasnurrer er enkelt, i alle fall, og omtrent det samme: Lag deigen som du pleier, men ha i et egg. Lag fyllet som du pleier, bland alt unntatt osten av det du pleier å ha oppå pizzabunnen. Kjevle bunnen til en avlang, tynn leiv. Smør pizzafyllet utover, og ha på ost. Rull sammen i lengderetningen, slik at du får en lang pølse. Del opp i ca 2 cm breie biter, legg dem med skæresiden ned på et stekebrett. Strø på litt ost, og stek. Mmmm! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Jeg har fyllet på slik at det blir pizzasnurrer, dvs akkurat som om jeg laget skillingsboller/kanelboller. Firkant, har på fyllet og ost, triller, skjærer opp, steker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766162 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 [quote name=Shira )' timestamp='1245154000' post='4166516] Jeg har fyllet på slik at det blir pizzasnurrer, dvs akkurat som om jeg laget skillingsboller/kanelboller. Firkant, har på fyllet og ost, triller, skjærer opp, steker. Pizzasnurrer lager jeg ofte og det er digg Nå har jeg veldig lyst å lage boller, for å variere litt... Men er usikker på framgangsmåten... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766168 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Pizzasnurrer er enkelt, i alle fall, og omtrent det samme: Lag deigen som du pleier, men ha i et egg. Lag fyllet som du pleier, bland alt unntatt osten av det du pleier å ha oppå pizzabunnen. Kjevle bunnen til en avlang, tynn leiv. Smør pizzafyllet utover, og ha på ost. Rull sammen i lengderetningen, slik at du får en lang pølse. Del opp i ca 2 cm breie biter, legg dem med skæresiden ned på et stekebrett. Strø på litt ost, og stek. Mmmm! Se svaret til Shira Forresten..Hvorfor egg i deigen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766169 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Pizzasnurrer lager jeg ofte og det er digg Nå har jeg veldig lyst å lage boller, for å variere litt... Men er usikker på framgangsmåten... Å, du er så avansert, i mitt hode er det samme greia det togli ;o) Da vet jeg ikke, kan vel lage en grop, ha i fyll, og dekke det til. Næ, jeg vet ikke. Som sagt, jeg er ikke så avansert jeg *S* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766170 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Luska Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Ikke direkte svar på spørsmålet ditt, men i stedet for boller, hva med å lage det som horn? Enkelt å rulle inn fyllet på den måten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766172 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pizzasnurrer Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Se svaret til Shira Forresten..Hvorfor egg i deigen? Her er en oppskrift: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift2118969416.asp Du kan bare google pizzaboller så får du opp plenty. Egget i deigen vet jeg ikke helt hvorfor skal være med, men jeg bruker det jeg etter at jeg fant det i en oppskrift en gang. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Eller hva med å lage innbakte småpizzaer/calzone? Kjevle ut små rundinger (diameter omlag 15 cm pleier jeg) - ha pizzafyllet og osten på den ene halvdelen, brett den andre over og klem sammen kanten med en gaffel. Prikk gjerne med gaffelen et par ganger på toppen av hver. Godt, enkelt og lett "håndmat". 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Jeg pleier å gjøre det på samme måte som kanelsnurrer. Kjevler ut en stor firkant. Legger på fyll (Ketchup, skinke og ost + litt krydder går utmerket) Ruller sammen, og skjærer opp. Veldig greit og veldig godt. Tror du kan slite litt med å fylle bollene.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766178 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 [quote name=Shira )' timestamp='1245154723' post='4166524] Å, du er så avansert, i mitt hode er det samme greia det togli ;o) Da vet jeg ikke, kan vel lage en grop, ha i fyll, og dekke det til. Næ, jeg vet ikke. Som sagt, jeg er ikke så avansert jeg *S* Hehe (det er første gang jeg har blitt kalt avansert når det kommer til å lage mat *ler*) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766180 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Her er en oppskrift: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift2118969416.asp Du kan bare google pizzaboller så får du opp plenty. Egget i deigen vet jeg ikke helt hvorfor skal være med, men jeg bruker det jeg etter at jeg fant det i en oppskrift en gang. Fant den nettopp Ser ut som man kan bake alt sammen, ja... Får se om jeg våger meg på det "stuntet" 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766182 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Jeg pleier å gjøre det på samme måte som kanelsnurrer. Kjevler ut en stor firkant. Legger på fyll (Ketchup, skinke og ost + litt krydder går utmerket) Ruller sammen, og skjærer opp. Veldig greit og veldig godt. Tror du kan slite litt med å fylle bollene.... Pizzasnurrer lager jeg ofte, men har hørt så mye om pizzaboller at jeg fikk lyst å prøve 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Eller hva med å lage innbakte småpizzaer/calzone? Kjevle ut små rundinger (diameter omlag 15 cm pleier jeg) - ha pizzafyllet og osten på den ene halvdelen, brett den andre over og klem sammen kanten med en gaffel. Prikk gjerne med gaffelen et par ganger på toppen av hver. Godt, enkelt og lett "håndmat". Takk for tips:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Ikke direkte svar på spørsmålet ditt, men i stedet for boller, hva med å lage det som horn? Enkelt å rulle inn fyllet på den måten. Jeg pleier å lage pizzahorn eller pizzasnurrer, men har lyst på pizzaboller til en forandring 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766185 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pizzasnurrer Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Fant den nettopp Ser ut som man kan bake alt sammen, ja... Får se om jeg våger meg på det "stuntet" Prøver du, så si fra hvordan det gikk! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766187 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Prøver du, så si fra hvordan det gikk! :-) Hvis jeg tør å lage det så? *skuler bort på pizzaingrediensene på kjøkkenbenken* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766189 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Se svaret til Shira Forresten..Hvorfor egg i deigen? ''Forresten..Hvorfor egg i deigen?'' egg gir finere deig på et vis...blir på en måte mer ekslusivt . Jeg bruker alltid egg i finere gjærdeig..kanelsnurrer etc. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766190 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 ''Forresten..Hvorfor egg i deigen?'' egg gir finere deig på et vis...blir på en måte mer ekslusivt . Jeg bruker alltid egg i finere gjærdeig..kanelsnurrer etc. Ok, da skal jeg begynne med det jeg også 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Prøver du, så si fra hvordan det gikk! :-) Jeg tok sjansen, og bollene ble kjempegode Jeg blanda hvetemel, litt sammalt hvete, salt og tørrgjær i en bolle. Deretter helte jeg over vann/rapsolje, for så å ha over en boks tomatpure, revet ost, masse oregano og basilikum, samt en god del skinke. Jeg kjørte alt i kjøkkenmaskinen og lot heve ca 45 minutter. Bollene stekte jeg i ca 15 min midt i ovnen på 200 grader. De ble veldig luftige og fine 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/#findComment-2766533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.