Gjest Pizzasnurrer Skrevet 16. juni 2009 Del Skrevet 16. juni 2009 Jeg tok sjansen, og bollene ble kjempegode Jeg blanda hvetemel, litt sammalt hvete, salt og tørrgjær i en bolle. Deretter helte jeg over vann/rapsolje, for så å ha over en boks tomatpure, revet ost, masse oregano og basilikum, samt en god del skinke. Jeg kjørte alt i kjøkkenmaskinen og lot heve ca 45 minutter. Bollene stekte jeg i ca 15 min midt i ovnen på 200 grader. De ble veldig luftige og fine Høres jo både lettvindt og godt ut! Vurderer faktisk å lage dette til en skoleavslutning m/picnickurv i morgen. Hm... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2766572 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 17. juni 2009 Del Skrevet 17. juni 2009 Høres jo både lettvindt og godt ut! Vurderer faktisk å lage dette til en skoleavslutning m/picnickurv i morgen. Hm... Det var superlettvint, men smakte kanskje mer boller med spennende smak enn pizza. For å få mer pizzasmak kan du ha i mye skinke. Mannen min mente bollene hadde blitt enda bedre med mer skinke i. Jeg strødde også over litt maldonsalt på toppen, så ble bollene litt saltere. Det er iallefall ikke siste gang jeg lager disse 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2766654 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pizzasnurrer Skrevet 17. juni 2009 Del Skrevet 17. juni 2009 Det var superlettvint, men smakte kanskje mer boller med spennende smak enn pizza. For å få mer pizzasmak kan du ha i mye skinke. Mannen min mente bollene hadde blitt enda bedre med mer skinke i. Jeg strødde også over litt maldonsalt på toppen, så ble bollene litt saltere. Det er iallefall ikke siste gang jeg lager disse Takk for tips! Jeg er i gang med bakingen, og fyker tilbake til kjøkkenet og skjærer opp mer skinke! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2766664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 17. juni 2009 Del Skrevet 17. juni 2009 Takk for tips! Jeg er i gang med bakingen, og fyker tilbake til kjøkkenet og skjærer opp mer skinke! Du får komme med rapport når du har smakt bollene 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2766665 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mirakelet Skrevet 8. august 2009 Del Skrevet 8. august 2009 Min mor pleier å trille boller, lager så en dyp grop i dem med tommelen sin, og legger i et par skjeer pizzafyll. På toppen av hver bolle legger hun en osteskive og gjerne litt oregano. så steker hun dem på vanlig måte 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2788267 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 8. august 2009 Del Skrevet 8. august 2009 Min mor pleier å trille boller, lager så en dyp grop i dem med tommelen sin, og legger i et par skjeer pizzafyll. På toppen av hver bolle legger hun en osteskive og gjerne litt oregano. så steker hun dem på vanlig måte Høres godt ut 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2788274 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eolyn Skrevet 8. august 2009 Del Skrevet 8. august 2009 Det var superlettvint, men smakte kanskje mer boller med spennende smak enn pizza. For å få mer pizzasmak kan du ha i mye skinke. Mannen min mente bollene hadde blitt enda bedre med mer skinke i. Jeg strødde også over litt maldonsalt på toppen, så ble bollene litt saltere. Det er iallefall ikke siste gang jeg lager disse Jeg kan tenke meg en mister litt følelsen av "gratinering" når en lager det til boller. Sikkert godt det også, men selv er jeg litt glad i følelsen av gratinering oppå bollen og på osten:o) Uansetter det kjekt med litt variasjon. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2788277 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 8. august 2009 Del Skrevet 8. august 2009 Jeg kan tenke meg en mister litt følelsen av "gratinering" når en lager det til boller. Sikkert godt det også, men selv er jeg litt glad i følelsen av gratinering oppå bollen og på osten:o) Uansetter det kjekt med litt variasjon. Det har du helt rett i. Det ble mer "boller med spennende smak" enn pizza Men gode var de, og artig å variere litt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2788291 Del på andre sider Flere delingsvalg…
GIN Skrevet 20. august 2009 Del Skrevet 20. august 2009 Takk for tips! Jeg er i gang med bakingen, og fyker tilbake til kjøkkenet og skjærer opp mer skinke! Jeg ser på linken at det står 150 gram gjær til 1 kg hvetemel...det hørtes da utrolig mye ut. Brukte dere det? Med vellykka resultat? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2794549 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 20. august 2009 Del Skrevet 20. august 2009 Jeg ser på linken at det står 150 gram gjær til 1 kg hvetemel...det hørtes da utrolig mye ut. Brukte dere det? Med vellykka resultat? 3 poser tørrgjær på 5,5 dl væske!? Jeg vil gjette på at det _stinker_ gjær når man åpner stekeovnen gitt! Jeg bruker en pose gjær på 5 dl væske vanligvis. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/330476-pizzaboller-haster-litt/page/2/#findComment-2794553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.