Gjest abc Skrevet 10. august 2001 Del Skrevet 10. august 2001 Går det an lage det hjemme? Kan jeg bruke frossenfisk? Må jeg fryse fisken jeg kjøper i fiskedisken? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/33116-trygg-sushi-hjemme/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 10. august 2001 Del Skrevet 10. august 2001 Hei, Det anbefales at du fryser og tiner (!) fisken før du bruker den. Vanlig fisk er vel laks, makrell, tuna osv. Men etter det jeg vet er det relativt liten sjanse for å få noen parasitter selv om du ikke fryser fisken, og om du får den er den normalt ikke alvorlig. Det fete "magekjøttet" på laksen egner seg utmerket til å steke i litt olje med soya saus. Det blir veldig godt. Gressløk stekt på samme måte er også veldig godt. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/33116-trygg-sushi-hjemme/#findComment-129046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Christian Anker, spesialist i allmennmed Skrevet 12. august 2001 Del Skrevet 12. august 2001 Det går fint an å lage sushi hjemme. Jeg vil tro at det innebærer liten risiko å ikke fryse fisken, men hvis du vil være på den sikre siden må du evt. gjøre dette. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/33116-trygg-sushi-hjemme/#findComment-129230 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.