Gå til innhold

Trygg sushi hjemme?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei,

Det anbefales at du fryser og tiner (!) fisken før du bruker den. Vanlig fisk er vel laks, makrell, tuna osv.

Men etter det jeg vet er det relativt liten sjanse for å få noen parasitter selv om du ikke fryser fisken, og om du får den er den normalt ikke alvorlig.

Det fete "magekjøttet" på laksen egner seg utmerket til å steke i litt olje med soya saus. Det blir veldig godt. Gressløk stekt på samme måte er også veldig godt.

Med vennlig hilsen

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/33116-trygg-sushi-hjemme/#findComment-129046
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...