sant å si Skrevet 26. august 2009 Skrevet 26. august 2009 Hagen min bugner av rips, solbær og stikkelsbær. Noen forslag til hva jeg kan bruke dem til? Saft er ikke spesielt aktuelt, men ellers er det fritt fram :-) 0 Siter
Gjest Edelveis Skrevet 26. august 2009 Skrevet 26. august 2009 Vin http://www.vinlegging.net/ 0 Siter
Gjest det er snadder det! Skrevet 26. august 2009 Skrevet 26. august 2009 prøv rips med vanilje saus på:-) 0 Siter
Maya Skrevet 26. august 2009 Skrevet 26. august 2009 Frys ned blandinger med bær, ca 400 g, og ta de frem til vinteren når du skal lage smoothies. Det gjør vi ) 400 g er passe for oss. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 26. august 2009 Skrevet 26. august 2009 prøv rips med vanilje saus på:-) Og bananbiter oppi!! Enda bedre ) 0 Siter
astridny Skrevet 26. august 2009 Skrevet 26. august 2009 Rips gele. Det kan du servere til kjøtt middag. F.eks kjøttkaker. :-) 0 Siter
Platina Skrevet 26. august 2009 Skrevet 26. august 2009 prøv rips med vanilje saus på:-) Brownies, rips og vaniljesaus er himmelsk godt! 0 Siter
Tralla Skrevet 26. august 2009 Skrevet 26. august 2009 Rips med vaniljesaus er en slager! Ellers er det vel syltetøy, fryse hele og bruker til kakepynt, varme sammen med is, og i div smoothies. 0 Siter
Speak Skrevet 27. august 2009 Skrevet 27. august 2009 Solbærgrøt. Det har jeg spist et par kvelder nå. Kjempegodt. Solbær, vann, sukker kokes. Tilsettes litt potetmel for jevning. Serveres lunken med vaniljesaus mmmm...... Gele er også kjempegodt. Men jeg har aldri testet hvordan jeg lager det. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.