Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Jeg holder på med en 13 dagers kur for å gå ned i vekt - og kostholdet er nesten fritt for karbohydrater - spiser altså kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt. Dagen etter jeg er ferdig med kuren , reiser jeg til Oslo med jobben og skal bo på hotell og har "kurslunsjer" og frivillig middag i 4 dager. Hva bør jeg spise disse 4 dagene? Jeg skal egentlig spise normalt når kuren er over, men tenkte å ta det litt forsiktig den første tiden. Skal jeg spise f.eks. egg og skinke til frokost (lett å få det til på hotell) - bare spise kjøtte/fisken og grønnsakene til lunsj og ikke poteter/ris? Har jo som sagt lyst til å gå ned noen kilo, og holde meg der! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glimtipper Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Ja, ta det litt forsiktig. Opplegget du beskriver høres bra ut. Det viktigste er at du ikke kaster deg over brødet (og pastaen) med det samme kuren er over, da tror jeg du får voldsomt med mageknip. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Jeg ville trappet opp gradvis hvertfall. Holdt meg til egg, kjøtt, fisk, grønnsaker, ost, smør osv de første dagene, men i større mengder enn kuren. Og deretter plusset på litt villris, poteter, brød +++ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877557 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Ja, ta det litt forsiktig. Opplegget du beskriver høres bra ut. Det viktigste er at du ikke kaster deg over brødet (og pastaen) med det samme kuren er over, da tror jeg du får voldsomt med mageknip. Takk for svar. Da fortsetter jeg litt på samme måte, men ikke så ekstremt. Et grovt rundstykke går vel greit håper jeg :-) Frokosten disse to ukene er forresten bare kaffe+ sukkerbit og noen dager en ristet skive... Gleder meg til skikkelig frokost. Skjønner egentlig ikke poenget med disse frokostene - det andre forstår jeg mer av. Spiste meg mett på kokt selleri i dag til middag - litt merkelig :-D Har fått mye luft i magen i kveld :-( 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877829 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Jeg ville trappet opp gradvis hvertfall. Holdt meg til egg, kjøtt, fisk, grønnsaker, ost, smør osv de første dagene, men i større mengder enn kuren. Og deretter plusset på litt villris, poteter, brød +++ Takk for svar - jeg følger rådene til deg og Glimtipper :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Takk for svar. Da fortsetter jeg litt på samme måte, men ikke så ekstremt. Et grovt rundstykke går vel greit håper jeg :-) Frokosten disse to ukene er forresten bare kaffe+ sukkerbit og noen dager en ristet skive... Gleder meg til skikkelig frokost. Skjønner egentlig ikke poenget med disse frokostene - det andre forstår jeg mer av. Spiste meg mett på kokt selleri i dag til middag - litt merkelig :-D Har fått mye luft i magen i kveld :-( Hvordan smaker egentlig kokt selleri? Gruer meg litt til den. Veid deg hittil? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877845 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Hvordan smaker egentlig kokt selleri? Gruer meg litt til den. Veid deg hittil? Jeg liker selleri, og har alltid oppi litt når jeg lager suppe eller lapskaus - men har nå aldri spist så mye som i dag.... Jeg skar den opp i skiver, og kokte den 10-15 minutter. Det er litt fort å koke den for mye, og da blir den fryktelig myk og vassen. Jeg fikk sellerimos på en restaurant en gang, og det var kjempegodt. Tror jeg skal lage det neste uke i stedet for bare de kokte bitene. Ja, jeg veide meg i morges : 1 kilo mindre på 2 dager! Men det er vel en del vann tenker jeg.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877858 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Jeg liker selleri, og har alltid oppi litt når jeg lager suppe eller lapskaus - men har nå aldri spist så mye som i dag.... Jeg skar den opp i skiver, og kokte den 10-15 minutter. Det er litt fort å koke den for mye, og da blir den fryktelig myk og vassen. Jeg fikk sellerimos på en restaurant en gang, og det var kjempegodt. Tror jeg skal lage det neste uke i stedet for bare de kokte bitene. Ja, jeg veide meg i morges : 1 kilo mindre på 2 dager! Men det er vel en del vann tenker jeg.... Er det sellerirot det er snakk om? Tror jeg bare har smakt selleristang jeg. 1 kilo er jo bra da ) Sikkert litt vann også ja, men det skal nå ut det og ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Er det sellerirot det er snakk om? Tror jeg bare har smakt selleristang jeg. 1 kilo er jo bra da ) Sikkert litt vann også ja, men det skal nå ut det og ) Ja sellerirot. Tror ikek det er noe særlig å koke de stengene :-( Sellerirot finner du i de fleste matbutikker sammen med kål, kålrabi, gulrot osv, ofte delt i to og pakket i plastpakker. Jeg fant ikke fersk spinat, så det kjøpte jeg frossent. Varmet det i mikroen og hadde i litt pepper og noe annet krydder. Greit å spise det og... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877879 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Er det sellerirot det er snakk om? Tror jeg bare har smakt selleristang jeg. 1 kilo er jo bra da ) Sikkert litt vann også ja, men det skal nå ut det og ) Ja sellerirot. Tror ikke det er noe særlig å koke de stengene :-( Sellerirot finner du i de fleste matbutikker sammen med kål, kålrabi, gulrot osv, ofte delt i to og pakket i plastpakker. Jeg fant ikke fersk spinat, så det kjøpte jeg frossent. Varmet det i mikroen og hadde i litt pepper og noe annet krydder. Greit å spise det og... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Er det sellerirot det er snakk om? Tror jeg bare har smakt selleristang jeg. 1 kilo er jo bra da ) Sikkert litt vann også ja, men det skal nå ut det og ) Ja sellerirot. Tror ikke det er noe særlig å koke de stengene :-( Sellerirot finner du i de fleste matbutikker sammen med kål, kålrabi, gulrot osv, ofte delt i to og pakket i plastpakker. Jeg fant ikke fersk spinat, så det kjøpte jeg frossent. Varmet det i mikroen og hadde i litt pepper og noe annet krydder. Greit å spise det og... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877881 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Er det sellerirot det er snakk om? Tror jeg bare har smakt selleristang jeg. 1 kilo er jo bra da ) Sikkert litt vann også ja, men det skal nå ut det og ) Ja sellerirot. Tror ikke det er noe særlig å koke de stengene :-( Sellerirot finner du i de fleste matbutikker sammen med kål, kålrabi, gulrot osv, ofte delt i to og pakket i plastpakker. Jeg fant ikke fersk spinat, så det kjøpte jeg frossent. Varmet det i mikroen og hadde i litt pepper og noe annet krydder. Greit å spise det og... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877883 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Er det sellerirot det er snakk om? Tror jeg bare har smakt selleristang jeg. 1 kilo er jo bra da ) Sikkert litt vann også ja, men det skal nå ut det og ) Ja sellerirot. Tror ikke det er noe særlig å koke de stengene :-( Sellerirot finner du i de fleste matbutikker sammen med kål, kålrabi, gulrot osv, ofte delt i to og pakket i plastpakker. Jeg fant ikke fersk spinat, så det kjøpte jeg frossent. Varmet det i mikroen og hadde i litt pepper og noe annet krydder. Greit å spise det og... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877884 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Ja sellerirot. Tror ikke det er noe særlig å koke de stengene :-( Sellerirot finner du i de fleste matbutikker sammen med kål, kålrabi, gulrot osv, ofte delt i to og pakket i plastpakker. Jeg fant ikke fersk spinat, så det kjøpte jeg frossent. Varmet det i mikroen og hadde i litt pepper og noe annet krydder. Greit å spise det og... Hva skjer? Haha. 5 innlegg. Jeg får ikke startet kuren før neste onsdag jeg da. Kom litt annet i veien, så da utsetter jeg det et par dager. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Hva skjer? Haha. 5 innlegg. Jeg får ikke startet kuren før neste onsdag jeg da. Kom litt annet i veien, så da utsetter jeg det et par dager. Fikk hikke :-) - Neida - aner ikke hva som skjedde - det hengte seg helt opp og jeg trykket på send 5 ganger :-( Så ble det sent, og jeg datt helt ut av DOL - og kom ikke inn på 10 minutter... En straff kanskje, fordi jeg er her for mye? Blir moro å ha deg med, selv om det blir helt mot slutten av min kur. Jeg er ferdig med 3 hele dager nå. Jippi!!!! Gleder meg sånn til å kjenne på buksene at magen blir mindre. Hvis dette slår 100% til, så har jeg en utrolig fin kjole som hadde vært moro å passe igjen :-)))) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877904 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Fikk hikke :-) - Neida - aner ikke hva som skjedde - det hengte seg helt opp og jeg trykket på send 5 ganger :-( Så ble det sent, og jeg datt helt ut av DOL - og kom ikke inn på 10 minutter... En straff kanskje, fordi jeg er her for mye? Blir moro å ha deg med, selv om det blir helt mot slutten av min kur. Jeg er ferdig med 3 hele dager nå. Jippi!!!! Gleder meg sånn til å kjenne på buksene at magen blir mindre. Hvis dette slår 100% til, så har jeg en utrolig fin kjole som hadde vært moro å passe igjen :-)))) Bare 10 igjen ) Det går jo fort da. Blir dyrt med biff da, men det var vel bare 6 stykker? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877908 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Bare 10 igjen ) Det går jo fort da. Blir dyrt med biff da, men det var vel bare 6 stykker? Ja, det var jo mandag, tirsdag og fredag begge uker - så det blir jo 6. Kjøpte pepperbiff av mørbrad - knallgodt. 90 kroner for 2 (200 gram på hver). Vi har aldri biff, så dette er jo skikkelig luksus :-) Blir litt rart å ta med torsk på jobb på fredag.... ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Ja, det var jo mandag, tirsdag og fredag begge uker - så det blir jo 6. Kjøpte pepperbiff av mørbrad - knallgodt. 90 kroner for 2 (200 gram på hver). Vi har aldri biff, så dette er jo skikkelig luksus :-) Blir litt rart å ta med torsk på jobb på fredag.... ;-) Så det går greit med pepperbiff? Å, så dumt at jeg ikke kjøpte i går og frøs ned da. Var tilbud på Ica. Visste ikke om pepperen ville gjøre noen skade, men det må jo være lov å krydre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877923 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Så det går greit med pepperbiff? Å, så dumt at jeg ikke kjøpte i går og frøs ned da. Var tilbud på Ica. Visste ikke om pepperen ville gjøre noen skade, men det må jo være lov å krydre. Jeg vet faktisk ikke - men har valgt å krydre litt, men ikke salte. Det stod ikke noe om det, men regner med at det går greit.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877929 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hidi, the scorpion Skrevet 6. januar 2010 Del Skrevet 6. januar 2010 Ja sellerirot. Tror ikke det er noe særlig å koke de stengene :-( Sellerirot finner du i de fleste matbutikker sammen med kål, kålrabi, gulrot osv, ofte delt i to og pakket i plastpakker. Jeg fant ikke fersk spinat, så det kjøpte jeg frossent. Varmet det i mikroen og hadde i litt pepper og noe annet krydder. Greit å spise det og... ''Ja sellerirot. Tror ikke det er noe særlig å koke de stengene :-('' Selleri er en rot, ikke stenger, og den er best kokt;)) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/340856-jubalong-eller-glimtipper/#findComment-2877937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.