Gjest søtmons i dag :o) Skrevet 16. mars 2010 Skrevet 16. mars 2010 Går det når jeg skal lage hjemmelagde karameller??? ) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 16. mars 2010 Skrevet 16. mars 2010 Tror ikke melk tykner på samme måten. 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 16. mars 2010 Skrevet 16. mars 2010 Nei, det tror jeg ikke, det er fløten, som får massen til å tykne. 0 Siter
Gjest søtmons i dag :o) Skrevet 16. mars 2010 Skrevet 16. mars 2010 Nei, det tror jeg ikke, det er fløten, som får massen til å tykne. Tenkte meg det ja.Da skal jeg jammen labbe meg en tur på butikken å kjøpe fløte likevell.Bare det holder seg oppholds nå så ) 0 Siter
Gjest søtmons i dag :o) Skrevet 16. mars 2010 Skrevet 16. mars 2010 Tror ikke melk tykner på samme måten. Er ikke villig til å finne det ut heller.I tilfelle det blir skikkelig misslykka ) 0 Siter
fresja Skrevet 16. mars 2010 Skrevet 16. mars 2010 Jeg har alltid brukt melk i karameller, for fløte har jeg sjelden når jeg får lyst på noe godt. Når massen er brun og har kokt inn, blir den tykk. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.