Gå til innhold

Cabaret


Gjest Takker og bukker

Anbefalte innlegg

Gjest Takker og bukker
Skrevet

Skal lage et par cabaret til hytteturen i påska :)

Men så har jeg ikke laget cabaret før.

Har kjøpt sånn Toro gelesak til cabaret, har egg, reker, erter og gulrøtter, så jeg tror dette skal bli bra.

Men så, hvordan gjør jeg dette? Finner en fin bolle, legger i egg og litt erter og gulrot og reke, så heller jeg over litt sånn gelegreier da eller? Og hvordan får jeg rekene og det andre stæsjet til å ligge oppover også? Eller flyter disse rundt i gelen slik at de blir pent spredt underveis?

Noen som kan hjelpe?

Andre ting som er gode å ha i en hyttecabaret?

Fortsetter under...

Skrevet

Og jeg som trodde du skulle danse! ;-)

Med vennlig hilsen

Skrevet

Hei.

Jeg pleier å kjøpe amrikansk blanding. kok egg, legg disse nederst i formen. Pleier også å ha fiskepudding med. Bare legg det sånn som du tror blir fint...Pleier å legge kabareet på en tallerken når det skal serveres...Og aspiken helles over når du er ferdig med å legge dette i formen ja:)

Gjest prust
Skrevet

Dette kan jeg :-)

Du må lage mønsteret i bunnen og på kantene av bollen, men tenk speilvendt, det blir jo det som vender mot glasset som blir synlig.

Jeg pleier å bruke egg, reker, erter, fiskepudding, persille, blomkål og gulrøtter. Hell på litt gele etter hvert, pass på å ikke helle direkte på eggeplommen, for da flyter det som regel litt gult utover.

Det pleier ikke å flyte rund i bollen, nei :-)

Sett det kaldt.

Jeg lager alltid en kjempegod dressing til :-)

Gjest majas mamma
Skrevet

jeg pleier altid å ta med crabsticks som jeg skjærer i skiver. Syns det blir så fint mønster av dem.

Skrevet

Og jeg som trodde du skulle danse! ;-)

Med vennlig hilsen

Det hadde vært noe!!

Annonse

candyqueen_83
Skrevet

jeg pleier altid å ta med crabsticks som jeg skjærer i skiver. Syns det blir så fint mønster av dem.

Jeg har også crabsticks i. Det er kjempegodt. Pleier å bruke amerikansk grønnsaksblanding jeg da. Mais noen ganger.

Og så må man ha hjemmelaget remulade :)

Gjest Takker og bukker
Skrevet

Jeg har også crabsticks i. Det er kjempegodt. Pleier å bruke amerikansk grønnsaksblanding jeg da. Mais noen ganger.

Og så må man ha hjemmelaget remulade :)

Men da vil jeg ha hjemmelaget remulade-oppskrift også jeg da :D

Om jeg kan ;)

Gjest Takker og bukker
Skrevet

Dette kan jeg :-)

Du må lage mønsteret i bunnen og på kantene av bollen, men tenk speilvendt, det blir jo det som vender mot glasset som blir synlig.

Jeg pleier å bruke egg, reker, erter, fiskepudding, persille, blomkål og gulrøtter. Hell på litt gele etter hvert, pass på å ikke helle direkte på eggeplommen, for da flyter det som regel litt gult utover.

Det pleier ikke å flyte rund i bollen, nei :-)

Sett det kaldt.

Jeg lager alltid en kjempegod dressing til :-)

Så så som et halvt egg må jeg trykke i på sisten det altså da, hvis det skal bli en sånn "topp" inne i cabareten?

Pleier vi å fylle cabareten foresten, altså at det er lite gele?

Hvor lenge holder en cabaret seg foresten? Tenkte jeg skulle lage den før jeg dro på hytta.

Og du, den deilige dressingen din, får jeg oppskrift på den også eller? :D

Gjest Takker og bukker
Skrevet

Hei.

Jeg pleier å kjøpe amrikansk blanding. kok egg, legg disse nederst i formen. Pleier også å ha fiskepudding med. Bare legg det sånn som du tror blir fint...Pleier å legge kabareet på en tallerken når det skal serveres...Og aspiken helles over når du er ferdig med å legge dette i formen ja:)

Men slik som egget må jo liksom dyttes inn etterpå at geleen er helt i den da, hvis vi skal få den til å stå opp som en "topp" inne i cabaretkulen?

eller blir egget holdt fast av alt det andre vi legger i forma kanskje?

:)

Gjest Takker og bukker
Skrevet

Og jeg som trodde du skulle danse! ;-)

Med vennlig hilsen

Ja, men da hadde jeg ikke behøvd spørre om hjelp se, for DET kan jeg :D

candyqueen_83
Skrevet

Men da vil jeg ha hjemmelaget remulade-oppskrift også jeg da :D

Om jeg kan ;)

Jeg kaller det hjemmelaget, men jeg har ikke laget majonesen osv fra bunnen av altså. Hehe.

Men jeg blander ekte majones, og rømme. Jeg liker å ha litt mer majones enn rømme. Har i hakket sylteagurk, salt og pepper.

Gjest fattigmor
Skrevet

Åh.jada. Fiskepudding -asparges-crabbstikks gjerne litt kokt ørret i småbiter.Gjør det lagvis,med. gele imellom.

Og remuladesaus.2 pk Remulade 1 dl pisket krem og dill . nam.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...