Gjest kahloli Skrevet 31. mars 2010 Skrevet 31. mars 2010 Den har stått der siden i går kveld, spiste av den i dag. Men vet ikke om jeg får spist noe av den i morgen, bør den da fryses? 0 Siter
Unni23 Skrevet 1. april 2010 Skrevet 1. april 2010 ''Etter at en pakke med kjøtt er åpnet, er kjøttet å anse som ferskvare og må behandles og oppbevares deretter. Som en tommelfingerregel er det 3-5 dager holdbarhet på ferskvarer.'' http://www.klikk.no/mat/spise/article485555.ece 0 Siter
Unni23 Skrevet 1. april 2010 Skrevet 1. april 2010 Litt lenger ned på siden står det: ''Rester av middagsmat bør spises innen to dager. Da er du sikker på at smak og kvalitet fortsatt er god. Ett unntak er kokt ris, som skal spises innen 24 timer etter den er kokt.'' 0 Siter
Gjest Dolores77 Skrevet 2. april 2010 Skrevet 2. april 2010 Jeg har en tommelfingerregel på 3 dager i kjøleskap, men varm kun opp en gang, altså ikke varm opp rester, og ha i kjøleskapet igjen, ta da heller av det du skal ha. Varm godt opp. blir ikke dårlig etter tre dager. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.