Gå til innhold

Bakt potet


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Stikk en del hull i poteten med en gaffel og pakk den inn i folie. Stek på 180 grader i halvannen time? Kjenn med en strikkepinne om den er myk gjennom.

Skjær et kryss i folien og ned i poteten og brett til side, klem litt på sidene av poteten så den åpner seg og ha oppi smør eller dressing eller hva du vil ha. :o) Mmmm... *fikk lyst på*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/347199-bakt-potet/#findComment-2952786
Del på andre sider

Stikk en del hull i poteten med en gaffel og pakk den inn i folie. Stek på 180 grader i halvannen time? Kjenn med en strikkepinne om den er myk gjennom.

Skjær et kryss i folien og ned i poteten og brett til side, klem litt på sidene av poteten så den åpner seg og ha oppi smør eller dressing eller hva du vil ha. :o) Mmmm... *fikk lyst på*

''Mmmm... *fikk lyst på*''

Nynner...*ta en potet...*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/347199-bakt-potet/#findComment-2952790
Del på andre sider

candyqueen_83

Kok poteten litt mør først, da tar det mye kortere tid i stekeovnen. Ikke pakk poteten inn i folie, for da blir den kokt og ikke bakt. Stikk noen hull i poteten med en gaffel, og skjær et lite kryss på den ene siden. Jeg smører dem med olje, og setter dem på rist og på rundt 180-200 grader. Stikk i dem innimellom så kjenner du når den er ferdig. Bedre at de står litt for lenge enn litt for kort.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/347199-bakt-potet/#findComment-2952807
Del på andre sider

candyqueen_83

Nah - alt for sent på kvelden til å lage bakte poteter nå - snart tid for sengen tenker jeg. Dessuten har vi bare små poteter i huset.

Små poteter er like godt om ikke enda bedre enn de store bakepotetene. Mye mer smak i dem. Jeg tar heller tre små poteter enn en stor.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/347199-bakt-potet/#findComment-2952808
Del på andre sider

Annonse

Du kan pakke dem inn i folie før du legger dem i ovnen på ca. 200 grader. Men da blir poteta kokt og ikke bakt. (Selv om dette antagelig er mest vanlig)

Det optimale er å legge dem i masse salt og bake dem i ovnen. Jeg stikker i dem med et grillspid for å sjekke om de er klare. 1 - 1 1/2 time er vanlig tid.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/347199-bakt-potet/#findComment-2954487
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...