Gjest speculax Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 Lei av taco, lasagne, spaghetti, kjøttkaker osv Har følgende å lage middag av: Karbonader, poteter, potetchips, ulike grønnsaksblandinger (frosne) ris? Men litt lei ris... Fiskeboller kjøttdeig Pølser gulrøtter løk Har dere tips til noe spennende og ikke for avansert jeg kan lage i dag? Nå er butikken stengt. har basisting som mel, potetmel, ketchup, muligens tomatpure, diverse krydderier, buljong, salt, melk, litt rømme.... hmmmmmmmm 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 Har du pasta? Bruk pølsene og grønnsaker, lag en hvit, litt tykk saus, gjerne med litt ost i, makaroni e.l og lag pølsegrateng? (supert til frysing, dersom det blir for mye) Bruk kjøttdeigen til å lage en god kjøttpudding? Krydre den godt, og lag den løs og fin. Lag små kjøttboller (krydre veldig godt) og ha på pizza? Her er det litt kjedelig middag i dag, hjemmelaget pizza med kjøttdeig og bacon, tomatsaus. I morgen skal vi ha stekt spaghetti tror jeg, med svinekjøtt. Du kan gratinere spaghetti og tomatsausen, for å variere litt. Lage grønnsakgrateng og ha til karbonadene, bare ha en hvit saus, litt tykk, krydre til, ha i grønnsaker og gratiner i ovnen. 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1274538525' post='4364067] Har du pasta? Bruk pølsene og grønnsaker, lag en hvit, litt tykk saus, gjerne med litt ost i, makaroni e.l og lag pølsegrateng? (supert til frysing, dersom det blir for mye) Bruk kjøttdeigen til å lage en god kjøttpudding? Krydre den godt, og lag den løs og fin. Lag små kjøttboller (krydre veldig godt) og ha på pizza? Her er det litt kjedelig middag i dag, hjemmelaget pizza med kjøttdeig og bacon, tomatsaus. I morgen skal vi ha stekt spaghetti tror jeg, med svinekjøtt. Du kan gratinere spaghetti og tomatsausen, for å variere litt. Lage grønnsakgrateng og ha til karbonadene, bare ha en hvit saus, litt tykk, krydre til, ha i grønnsaker og gratiner i ovnen. Takk for tips Har pastaskruer da.... tenkte kanskje finne på noe med dem, gratinert gryte... pastaskruer m- kjøttsaus og ost på toppen men hmm eller seilerpatent - loffskiver med karbonade, speilegg, tomat og smeltet ost på toppen kjappeste hehe ellers gode forslag fra Dem frue Får tenke på saken. Ikke lett å finne på når jeg ikke har matlyst heller. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 Takk for tips Har pastaskruer da.... tenkte kanskje finne på noe med dem, gratinert gryte... pastaskruer m- kjøttsaus og ost på toppen men hmm eller seilerpatent - loffskiver med karbonade, speilegg, tomat og smeltet ost på toppen kjappeste hehe ellers gode forslag fra Dem frue Får tenke på saken. Ikke lett å finne på når jeg ikke har matlyst heller. Frue *knegg* ;o) Jeg liker gratinerte ting, så det hørtes godt ut! Og karbonadesmørbrød er også godt, lettvindt og metter. 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1274549387' post='4364169] Frue *knegg* ;o) Jeg liker gratinerte ting, så det hørtes godt ut! Og karbonadesmørbrød er også godt, lettvindt og metter. Det ble gratinert pastagryte og det ble delicious! Jeg hadde pastaskruer og pastarør, stekte Gilde kjøttdeig (pølsekjøttdeiga, den er best smak) og hadde i pastasausmiks (litt fjusk er lov når man vil ha noe kjapt), og vann og kokte opp, tilsatte litt ekstra ketchup og buljong, tilsatte en kjøttpølse fra Gilde oppskjært i biter, så blanda jeg alt i en ildfast form, litt jarlsberg blanda jeg i sausen og resten på toppen, så gratinerte jeg det i ovnen, serverte med loff med litt smør. Smakte nyyydelig, jarlsbergen ga retten en rund og litt cheese and macaroni taste Til og med min kresne 2 åring likte retten 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 Det ble gratinert pastagryte og det ble delicious! Jeg hadde pastaskruer og pastarør, stekte Gilde kjøttdeig (pølsekjøttdeiga, den er best smak) og hadde i pastasausmiks (litt fjusk er lov når man vil ha noe kjapt), og vann og kokte opp, tilsatte litt ekstra ketchup og buljong, tilsatte en kjøttpølse fra Gilde oppskjært i biter, så blanda jeg alt i en ildfast form, litt jarlsberg blanda jeg i sausen og resten på toppen, så gratinerte jeg det i ovnen, serverte med loff med litt smør. Smakte nyyydelig, jarlsbergen ga retten en rund og litt cheese and macaroni taste Til og med min kresne 2 åring likte retten Mener du den frosne pølsa med rødaktig plast utenpå? Syns den er skikkelig ekkel jeg ( 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 Mener du den frosne pølsa med rødaktig plast utenpå? Syns den er skikkelig ekkel jeg ( Nei den er ikke frossen Det er den beste kjøttpølsa. Tykkepølse kaller jeg det, eller middagspølse. Godt i gryte i alle fall. Hadde det i retten pga ungen ELSKER pølse. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 Nei den er ikke frossen Det er den beste kjøttpølsa. Tykkepølse kaller jeg det, eller middagspølse. Godt i gryte i alle fall. Hadde det i retten pga ungen ELSKER pølse. Jeg mener kjøttdeigen. 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 Jeg mener kjøttdeigen. Å ja, men denne er fersk, ikke frossen Og mer økonomisk. Kjøper en stor 700 g pølse med kjøttdeig, deler den i to da, fryser ned det jeg ikke bruker... kjekt å ha Jeg pleide bruke de kvernede før, men den på pølse smaker mye bedre 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mai 2010 Skrevet 22. mai 2010 Å ja, men denne er fersk, ikke frossen Og mer økonomisk. Kjøper en stor 700 g pølse med kjøttdeig, deler den i to da, fryser ned det jeg ikke bruker... kjekt å ha Jeg pleide bruke de kvernede før, men den på pølse smaker mye bedre Ja, er sånn 700 gr jeg mener. Syns ikke den er god i det hele tatt jeg. Men smaken er som baken ) Middagen hørtes god ut hvertfall 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 23. mai 2010 Skrevet 23. mai 2010 Det ble gratinert pastagryte og det ble delicious! Jeg hadde pastaskruer og pastarør, stekte Gilde kjøttdeig (pølsekjøttdeiga, den er best smak) og hadde i pastasausmiks (litt fjusk er lov når man vil ha noe kjapt), og vann og kokte opp, tilsatte litt ekstra ketchup og buljong, tilsatte en kjøttpølse fra Gilde oppskjært i biter, så blanda jeg alt i en ildfast form, litt jarlsberg blanda jeg i sausen og resten på toppen, så gratinerte jeg det i ovnen, serverte med loff med litt smør. Smakte nyyydelig, jarlsbergen ga retten en rund og litt cheese and macaroni taste Til og med min kresne 2 åring likte retten Hørtes godt ut! ) Jeg revurderer den stekte spaghettien i dag, for nå ser været noenlunde OK ut, så kanskje vi heller griller, jeg hadde kjøpt inn litt diverse grillmat. Vi får se, guttungen har bursdag, så kanskje det bare blir kake ;o) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.