Gjest bipp.. Skrevet 3. juni 2010 Skrevet 3. juni 2010 Har kjøpt kjøttdeig og tenkte å prøve meg på hjemmelagde hamburgere. Men trenger oppskrift og fremgangsmåte. Er de vanskelig å steke på grillen, detter de lett fra hverandre? Og hvor store og tykke bør de være. Kjøpt 1 kg kjøttdeig. 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 3. juni 2010 Skrevet 3. juni 2010 Hjemmelagde hamburgere går det ikke an å steke på grillen, vi har prøvd, de detter fra hverandre og kjøttet faller ned i ilden og brenner opp. Vi har prøvd å legge aluminiumsfolie under, men da brente kjøttet seg fast i aluminiumet og var umulige å få av igjen. Hamburgerne må være stekte på forhånd, før grilling, da går det bra. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. juni 2010 Skrevet 3. juni 2010 Hjemmelagde hamburgere går det ikke an å steke på grillen, vi har prøvd, de detter fra hverandre og kjøttet faller ned i ilden og brenner opp. Vi har prøvd å legge aluminiumsfolie under, men da brente kjøttet seg fast i aluminiumet og var umulige å få av igjen. Hamburgerne må være stekte på forhånd, før grilling, da går det bra. Hvis du pensler aluminiumsfolien med olje før du legger på de rå burgerne så bør det vel gå greit? 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 3. juni 2010 Skrevet 3. juni 2010 Hvis du pensler aluminiumsfolien med olje før du legger på de rå burgerne så bør det vel gå greit? Det gikk ikke hos oss. Dessverre! Folien klistret seg til kjøttet og var ikke til å få av og ingen av oss hadde lyst på å spise burgere med alu.foliestrimler. :-( 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 3. juni 2010 Skrevet 3. juni 2010 Tilsett worchestersaus hvis du har(?), litt finhakket løk, finhakket hvitløk, salt, pepper, og annet krydder du liker, et egg eller to, og litt mel/potetmel binder deigen litt så de ikke smuldrer så fælt. Det lønner seg å legge dem på bakepapir på en stekeplate, og forhåndssteke dem noen minutter i ovnen. Sånn at overflaten ikke er så klissete. Ellers har karbonadene veldig lett for å svi seg fast på grillrista. 0 Siter
Speak Skrevet 4. juni 2010 Skrevet 4. juni 2010 Jeg bruker karbonadedeig. Tilsetter litt veldig finhakket løk + hvitløk + ønsket krydder. (Salt, pepper, grillkrydder, chili.....) Jeg har ikke testet å grille dem. Tror ikke jeg ville gjort det heller. De må ikke stekes for lenge. Da blir de veldig tørre. (Jeg tar også i løk for at de ikke skal bli tørre) Det optimale er om de er litt rosa i midten:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.