Gjest Mugg på maten Skrevet 6. juni 2010 Skrevet 6. juni 2010 Jeg syns mugg på maten både ser ekkelt ut og smaker vondt. Men hvis det er kun en liten muggflekk på f.eks. en ost, syns jeg det er helt greit å fjerne flekken, og spise resten av osten. Jeg kan ikke kjenne verken lukt eller smak etter muggen som er fjernet. Men så sies det at mat det har vært mugg på bør kastes, fordi trådene etter muggen er spredt i hele matvaren. Hvis så er tilfelle, hva er det i muggen som gjør den giftig? Vi spiser jo matvarer med mugg som er dyrket fram, bl.a. muggost som f.eks. normanna og norzola. 0 Siter
brilleslangen Skrevet 6. juni 2010 Skrevet 6. juni 2010 http://matportalen.no/artikler/2007/9/hva_gjor_du_med_muggen_mat 0 Siter
Sør Skrevet 6. juni 2010 Skrevet 6. juni 2010 Jeg antar det er akkurat som med bakteria - noen er "vennlige" og andre er dødelige. Med vennlig hilsen 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.