Gå til innhold

Hvorfor er matmugg farlig?


Anbefalte innlegg

Gjest Mugg på maten
Skrevet

Jeg syns mugg på maten både ser ekkelt ut og smaker vondt. Men hvis det er kun en liten muggflekk på f.eks. en ost, syns jeg det er helt greit å fjerne flekken, og spise resten av osten. Jeg kan ikke kjenne verken lukt eller smak etter muggen som er fjernet. Men så sies det at mat det har vært mugg på bør kastes, fordi trådene etter muggen er spredt i hele matvaren. Hvis så er tilfelle, hva er det i muggen som gjør den giftig? Vi spiser jo matvarer med mugg som er dyrket fram, bl.a. muggost som f.eks. normanna og norzola.

Skrevet

Jeg antar det er akkurat som med bakteria - noen er "vennlige" og andre er dødelige.

Med vennlig hilsen

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...