Gjest baccisdakkis Skrevet 12. juni 2010 Skrevet 12. juni 2010 Går det an å lage bacalao med bare vanlig torsk, ikke klippfisk? Synes den blir så salt... 0 Siter
BobbyPeru Skrevet 12. juni 2010 Skrevet 12. juni 2010 Det vil jeg tro, men da ville jeg brukt mye mindre olivenolje og heller lagd en litt tykkere tomatsaus. Torsk i kombinasjon med tomatbaser er jo ganske vanlig. 0 Siter
Gjest Dolores77 Skrevet 12. juni 2010 Skrevet 12. juni 2010 Men du får ikke helt den klippfisksmaken da... pass på at vanlig torsk ikke trenger så lang koketid som klippfisken. 0 Siter
Tralla Skrevet 13. juni 2010 Skrevet 13. juni 2010 Synes du den blir for salt, vanner du den bare ut enda lenger. Blir en helt annen smak hvis du bruker vanlig torsk synes jeg da:) 0 Siter
delphina1365380402 Skrevet 13. juni 2010 Skrevet 13. juni 2010 Da blir det jo ikke bacalao (det betyr tørket fisk)! Vann ut klippfisken i minst 24 timer, bytt vann ofte - 5-6 ganger minst. Det pleier å være nok for selv den salteste klippfisk. Du kan selvsagt lage en god fiskegryte med fersk fisk, som en annen har svart - torsk og tomatsaus er en grei kombinasjon. Koketiden er veldig kort, da! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.