Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva spiser dere andre til kjøtt og fisk (istedenfor potet)?

Begynner å bli veldig lei av brokkoli og blomkål, og trenger noen tips og litt pågangsmot...

Skrevet

Jeg er veldig glad i stekt paprika og stekt løk ved siden av kjøtt.

Skrevet

Jeg er veldig glad i stekt paprika og stekt løk ved siden av kjøtt.

`Åhhh lavkarbo.. Jeg er SÅ innmari mye bedre i magen uten hvetemel.

Men jeg synes det å skulle følge med på sukker overalt er et =)#"(#&%"(=#? +inderlig pes og jeg får det ikke til!

Helsike.

Skrevet

Jeg er veldig glad i stekt paprika og stekt løk ved siden av kjøtt.

Enig! Og finhakka stekt løk, paprika og sopp med en dasj soyasaus og en fløteskvett er snadder :-) Men fløte er vel fyfy, antakelig...

Skrevet

Enig! Og finhakka stekt løk, paprika og sopp med en dasj soyasaus og en fløteskvett er snadder :-) Men fløte er vel fyfy, antakelig...

UUUps, bevega meg inn på feil forum - dette kan jeg ingenting om :-/

Skrevet

Jeg steker:

1 squash (delt i terninger)

1 stor løk i terninger

1 rød paprika i terninger

5-6 store champingnon i skiver

1-2 fedd hvitløk

Steker i smør eller olje og krydrer med forskjellige urter (f.eks. oregano, basilikum, rosmarin)og salt/pepper.

Gjest surikatt
Skrevet

`Åhhh lavkarbo.. Jeg er SÅ innmari mye bedre i magen uten hvetemel.

Men jeg synes det å skulle følge med på sukker overalt er et =)#"(#&%"(=#? +inderlig pes og jeg får det ikke til!

Helsike.

Jeg bruker å finne gode oppskrifter på Lavkarbo.no

De har et forum som heter Karbojunkie der finner du utrolig mange gode tips. Se i jornalen til Gerd hun har supre oppskrifter.

Lykke til:))

Skrevet

Enig! Og finhakka stekt løk, paprika og sopp med en dasj soyasaus og en fløteskvett er snadder :-) Men fløte er vel fyfy, antakelig...

Fløte er tvertimot helt toppers på lavkarbo! *gliser bredt*

Gjest yummyformytummy
Skrevet

Falaffel med couscous og tzazikidressing mmmmmmmmm :)

Skrevet

Jeg steker:

1 squash (delt i terninger)

1 stor løk i terninger

1 rød paprika i terninger

5-6 store champingnon i skiver

1-2 fedd hvitløk

Steker i smør eller olje og krydrer med forskjellige urter (f.eks. oregano, basilikum, rosmarin)og salt/pepper.

Åh, det hørtes GODT ut!! Skal prøves FORT! :-D

Skrevet

Jeg er veldig glad i stekt paprika og stekt løk ved siden av kjøtt.

Paprika og løk-combo? Det skal jeg prøve :)

Skrevet

Falaffel med couscous og tzazikidressing mmmmmmmmm :)

Oppskrift? :-)

Skrevet

Fløte er tvertimot helt toppers på lavkarbo! *gliser bredt*

Herlig, takk for info:-) *Gliser bredere*

Gjest yummyformytummy
Skrevet

Oppskrift? :-)

5 dl. kikerter

12 dl. vann eller buljong

1,5 dl. grovt hvetemel

3 hvitløksfedd, finhakket

3 ss. persille, finhakket

1 ss. havsalt

1/4 ts. basilikum

1 l. olje (til fritering)

Tilberedning

Legg kikertene i bløt minst 3-4 timer i forveien. Kok dem så opp i en gryte sammen med buljongen i 1,5- 2 timer. (Du kan evt. kjøpe kikerter på boks, som ikke må kokes mer enn noen få minutter før de er myke). Sil av vannet, og mos kikertene. Elt de andre ingrediensene (bortsett fra oljen) i deigen. Form den til 3-4 cm. brede kaker. Disse dypfriteres i oljen, som først varmes til litt under 200 grader i en liten kasserolle. Friter 4-5 falafler om gangen. De bør stekes til de er gyldenbrune, noe som tar 2-3 minutter. La falaflene dryppe av seg overflødig olje på et papirtørkle. Falaflene kan serveres i pitabrød med mais, paprika, salat, og hva du ellers måtte ønske.

Skrevet

5 dl. kikerter

12 dl. vann eller buljong

1,5 dl. grovt hvetemel

3 hvitløksfedd, finhakket

3 ss. persille, finhakket

1 ss. havsalt

1/4 ts. basilikum

1 l. olje (til fritering)

Tilberedning

Legg kikertene i bløt minst 3-4 timer i forveien. Kok dem så opp i en gryte sammen med buljongen i 1,5- 2 timer. (Du kan evt. kjøpe kikerter på boks, som ikke må kokes mer enn noen få minutter før de er myke). Sil av vannet, og mos kikertene. Elt de andre ingrediensene (bortsett fra oljen) i deigen. Form den til 3-4 cm. brede kaker. Disse dypfriteres i oljen, som først varmes til litt under 200 grader i en liten kasserolle. Friter 4-5 falafler om gangen. De bør stekes til de er gyldenbrune, noe som tar 2-3 minutter. La falaflene dryppe av seg overflødig olje på et papirtørkle. Falaflene kan serveres i pitabrød med mais, paprika, salat, og hva du ellers måtte ønske.

Yummy:-) Har aldri laga dette sjøl, kun spist det ute. Men nå blei jeg inspirert, takk!

Gjest yummyformytummy
Skrevet

Yummy:-) Har aldri laga dette sjøl, kun spist det ute. Men nå blei jeg inspirert, takk!

Spiste det første gang på IKEA - er dritgodt!

Men liker best couscousblandingen da, masse forskjellige grønnsaker og linser i...

Har ikke helt funnet oppskriften, får bare google eller mikse og trikse etter eget smak og behag.

Skrevet

5 dl. kikerter

12 dl. vann eller buljong

1,5 dl. grovt hvetemel

3 hvitløksfedd, finhakket

3 ss. persille, finhakket

1 ss. havsalt

1/4 ts. basilikum

1 l. olje (til fritering)

Tilberedning

Legg kikertene i bløt minst 3-4 timer i forveien. Kok dem så opp i en gryte sammen med buljongen i 1,5- 2 timer. (Du kan evt. kjøpe kikerter på boks, som ikke må kokes mer enn noen få minutter før de er myke). Sil av vannet, og mos kikertene. Elt de andre ingrediensene (bortsett fra oljen) i deigen. Form den til 3-4 cm. brede kaker. Disse dypfriteres i oljen, som først varmes til litt under 200 grader i en liten kasserolle. Friter 4-5 falafler om gangen. De bør stekes til de er gyldenbrune, noe som tar 2-3 minutter. La falaflene dryppe av seg overflødig olje på et papirtørkle. Falaflene kan serveres i pitabrød med mais, paprika, salat, og hva du ellers måtte ønske.

Tusen takk, skal prøves :)

candyqueen_83
Skrevet

Spiser mye blomkålstappe med fetaost i. Enten som den er eller gratinert med ost og baconterninger oppå.

  • 2 uker senere...
Skrevet

Hva med en deilig salat. I det kan du jo putte alt du liker. Selv liker jeg ruccola, løk, hvitløk, tomater, agurk, paprika, oliven, litt fetaost. Synes det gir mer smak enn annen salat. Bruk av ferske urter gir også mer smak, samt dressing.

Skrevet

Du kan jo spise litt fullkornsris eller pasta? Har hørt at kalde poteter ikke har like høy gi som de som er varme.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...