sant å si Skrevet 18. juli 2010 Del Skrevet 18. juli 2010 Hva spiser dere andre til kjøtt og fisk (istedenfor potet)? Begynner å bli veldig lei av brokkoli og blomkål, og trenger noen tips og litt pågangsmot... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 18. juli 2010 Del Skrevet 18. juli 2010 Jeg er veldig glad i stekt paprika og stekt løk ved siden av kjøtt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2990908 Del på andre sider Flere delingsvalg…
EnolaGay Skrevet 18. juli 2010 Del Skrevet 18. juli 2010 Jeg er veldig glad i stekt paprika og stekt løk ved siden av kjøtt. `Åhhh lavkarbo.. Jeg er SÅ innmari mye bedre i magen uten hvetemel. Men jeg synes det å skulle følge med på sukker overalt er et =)#"(#&%"(=#? +inderlig pes og jeg får det ikke til! Helsike. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2990909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angustia Skrevet 18. juli 2010 Del Skrevet 18. juli 2010 Jeg er veldig glad i stekt paprika og stekt løk ved siden av kjøtt. Enig! Og finhakka stekt løk, paprika og sopp med en dasj soyasaus og en fløteskvett er snadder :-) Men fløte er vel fyfy, antakelig... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2990910 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angustia Skrevet 18. juli 2010 Del Skrevet 18. juli 2010 Enig! Og finhakka stekt løk, paprika og sopp med en dasj soyasaus og en fløteskvett er snadder :-) Men fløte er vel fyfy, antakelig... UUUps, bevega meg inn på feil forum - dette kan jeg ingenting om :-/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2990912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maximia Skrevet 18. juli 2010 Del Skrevet 18. juli 2010 Jeg steker: 1 squash (delt i terninger) 1 stor løk i terninger 1 rød paprika i terninger 5-6 store champingnon i skiver 1-2 fedd hvitløk Steker i smør eller olje og krydrer med forskjellige urter (f.eks. oregano, basilikum, rosmarin)og salt/pepper. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2990918 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest surikatt Skrevet 19. juli 2010 Del Skrevet 19. juli 2010 `Åhhh lavkarbo.. Jeg er SÅ innmari mye bedre i magen uten hvetemel. Men jeg synes det å skulle følge med på sukker overalt er et =)#"(#&%"(=#? +inderlig pes og jeg får det ikke til! Helsike. Jeg bruker å finne gode oppskrifter på Lavkarbo.no De har et forum som heter Karbojunkie der finner du utrolig mange gode tips. Se i jornalen til Gerd hun har supre oppskrifter. Lykke til:)) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991117 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. juli 2010 Del Skrevet 19. juli 2010 Enig! Og finhakka stekt løk, paprika og sopp med en dasj soyasaus og en fløteskvett er snadder :-) Men fløte er vel fyfy, antakelig... Fløte er tvertimot helt toppers på lavkarbo! *gliser bredt* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest yummyformytummy Skrevet 19. juli 2010 Del Skrevet 19. juli 2010 Falaffel med couscous og tzazikidressing mmmmmmmmm 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sant å si Skrevet 19. juli 2010 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2010 Jeg steker: 1 squash (delt i terninger) 1 stor løk i terninger 1 rød paprika i terninger 5-6 store champingnon i skiver 1-2 fedd hvitløk Steker i smør eller olje og krydrer med forskjellige urter (f.eks. oregano, basilikum, rosmarin)og salt/pepper. Åh, det hørtes GODT ut!! Skal prøves FORT! :-D 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991224 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sant å si Skrevet 19. juli 2010 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2010 Jeg er veldig glad i stekt paprika og stekt løk ved siden av kjøtt. Paprika og løk-combo? Det skal jeg prøve 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991225 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sant å si Skrevet 19. juli 2010 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2010 Falaffel med couscous og tzazikidressing mmmmmmmmm Oppskrift? :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991226 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angustia Skrevet 19. juli 2010 Del Skrevet 19. juli 2010 Fløte er tvertimot helt toppers på lavkarbo! *gliser bredt* Herlig, takk for info:-) *Gliser bredere* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991231 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest yummyformytummy Skrevet 19. juli 2010 Del Skrevet 19. juli 2010 Oppskrift? :-) 5 dl. kikerter 12 dl. vann eller buljong 1,5 dl. grovt hvetemel 3 hvitløksfedd, finhakket 3 ss. persille, finhakket 1 ss. havsalt 1/4 ts. basilikum 1 l. olje (til fritering) Tilberedning Legg kikertene i bløt minst 3-4 timer i forveien. Kok dem så opp i en gryte sammen med buljongen i 1,5- 2 timer. (Du kan evt. kjøpe kikerter på boks, som ikke må kokes mer enn noen få minutter før de er myke). Sil av vannet, og mos kikertene. Elt de andre ingrediensene (bortsett fra oljen) i deigen. Form den til 3-4 cm. brede kaker. Disse dypfriteres i oljen, som først varmes til litt under 200 grader i en liten kasserolle. Friter 4-5 falafler om gangen. De bør stekes til de er gyldenbrune, noe som tar 2-3 minutter. La falaflene dryppe av seg overflødig olje på et papirtørkle. Falaflene kan serveres i pitabrød med mais, paprika, salat, og hva du ellers måtte ønske. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991252 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angustia Skrevet 19. juli 2010 Del Skrevet 19. juli 2010 5 dl. kikerter 12 dl. vann eller buljong 1,5 dl. grovt hvetemel 3 hvitløksfedd, finhakket 3 ss. persille, finhakket 1 ss. havsalt 1/4 ts. basilikum 1 l. olje (til fritering) Tilberedning Legg kikertene i bløt minst 3-4 timer i forveien. Kok dem så opp i en gryte sammen med buljongen i 1,5- 2 timer. (Du kan evt. kjøpe kikerter på boks, som ikke må kokes mer enn noen få minutter før de er myke). Sil av vannet, og mos kikertene. Elt de andre ingrediensene (bortsett fra oljen) i deigen. Form den til 3-4 cm. brede kaker. Disse dypfriteres i oljen, som først varmes til litt under 200 grader i en liten kasserolle. Friter 4-5 falafler om gangen. De bør stekes til de er gyldenbrune, noe som tar 2-3 minutter. La falaflene dryppe av seg overflødig olje på et papirtørkle. Falaflene kan serveres i pitabrød med mais, paprika, salat, og hva du ellers måtte ønske. Yummy:-) Har aldri laga dette sjøl, kun spist det ute. Men nå blei jeg inspirert, takk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991256 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest yummyformytummy Skrevet 19. juli 2010 Del Skrevet 19. juli 2010 Yummy:-) Har aldri laga dette sjøl, kun spist det ute. Men nå blei jeg inspirert, takk! Spiste det første gang på IKEA - er dritgodt! Men liker best couscousblandingen da, masse forskjellige grønnsaker og linser i... Har ikke helt funnet oppskriften, får bare google eller mikse og trikse etter eget smak og behag. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991257 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sant å si Skrevet 20. juli 2010 Forfatter Del Skrevet 20. juli 2010 5 dl. kikerter 12 dl. vann eller buljong 1,5 dl. grovt hvetemel 3 hvitløksfedd, finhakket 3 ss. persille, finhakket 1 ss. havsalt 1/4 ts. basilikum 1 l. olje (til fritering) Tilberedning Legg kikertene i bløt minst 3-4 timer i forveien. Kok dem så opp i en gryte sammen med buljongen i 1,5- 2 timer. (Du kan evt. kjøpe kikerter på boks, som ikke må kokes mer enn noen få minutter før de er myke). Sil av vannet, og mos kikertene. Elt de andre ingrediensene (bortsett fra oljen) i deigen. Form den til 3-4 cm. brede kaker. Disse dypfriteres i oljen, som først varmes til litt under 200 grader i en liten kasserolle. Friter 4-5 falafler om gangen. De bør stekes til de er gyldenbrune, noe som tar 2-3 minutter. La falaflene dryppe av seg overflødig olje på et papirtørkle. Falaflene kan serveres i pitabrød med mais, paprika, salat, og hva du ellers måtte ønske. Tusen takk, skal prøves 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991558 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 20. juli 2010 Del Skrevet 20. juli 2010 Spiser mye blomkålstappe med fetaost i. Enten som den er eller gratinert med ost og baconterninger oppå. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2992044 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tjohei Skrevet 29. juli 2010 Del Skrevet 29. juli 2010 Hva med en deilig salat. I det kan du jo putte alt du liker. Selv liker jeg ruccola, løk, hvitløk, tomater, agurk, paprika, oliven, litt fetaost. Synes det gir mer smak enn annen salat. Bruk av ferske urter gir også mer smak, samt dressing. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2996861 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tjohei Skrevet 29. juli 2010 Del Skrevet 29. juli 2010 Du kan jo spise litt fullkornsris eller pasta? Har hørt at kalde poteter ikke har like høy gi som de som er varme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2996862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.