Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Gjest surikatt

`Åhhh lavkarbo.. Jeg er SÅ innmari mye bedre i magen uten hvetemel.

Men jeg synes det å skulle følge med på sukker overalt er et =)#"(#&%"(=#? +inderlig pes og jeg får det ikke til!

Helsike.

Jeg bruker å finne gode oppskrifter på Lavkarbo.no

De har et forum som heter Karbojunkie der finner du utrolig mange gode tips. Se i jornalen til Gerd hun har supre oppskrifter.

Lykke til:))

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991117
Del på andre sider

Jeg steker:

1 squash (delt i terninger)

1 stor løk i terninger

1 rød paprika i terninger

5-6 store champingnon i skiver

1-2 fedd hvitløk

Steker i smør eller olje og krydrer med forskjellige urter (f.eks. oregano, basilikum, rosmarin)og salt/pepper.

Åh, det hørtes GODT ut!! Skal prøves FORT! :-D

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991224
Del på andre sider

Annonse

Gjest yummyformytummy

Oppskrift? :-)

5 dl. kikerter

12 dl. vann eller buljong

1,5 dl. grovt hvetemel

3 hvitløksfedd, finhakket

3 ss. persille, finhakket

1 ss. havsalt

1/4 ts. basilikum

1 l. olje (til fritering)

Tilberedning

Legg kikertene i bløt minst 3-4 timer i forveien. Kok dem så opp i en gryte sammen med buljongen i 1,5- 2 timer. (Du kan evt. kjøpe kikerter på boks, som ikke må kokes mer enn noen få minutter før de er myke). Sil av vannet, og mos kikertene. Elt de andre ingrediensene (bortsett fra oljen) i deigen. Form den til 3-4 cm. brede kaker. Disse dypfriteres i oljen, som først varmes til litt under 200 grader i en liten kasserolle. Friter 4-5 falafler om gangen. De bør stekes til de er gyldenbrune, noe som tar 2-3 minutter. La falaflene dryppe av seg overflødig olje på et papirtørkle. Falaflene kan serveres i pitabrød med mais, paprika, salat, og hva du ellers måtte ønske.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991252
Del på andre sider

5 dl. kikerter

12 dl. vann eller buljong

1,5 dl. grovt hvetemel

3 hvitløksfedd, finhakket

3 ss. persille, finhakket

1 ss. havsalt

1/4 ts. basilikum

1 l. olje (til fritering)

Tilberedning

Legg kikertene i bløt minst 3-4 timer i forveien. Kok dem så opp i en gryte sammen med buljongen i 1,5- 2 timer. (Du kan evt. kjøpe kikerter på boks, som ikke må kokes mer enn noen få minutter før de er myke). Sil av vannet, og mos kikertene. Elt de andre ingrediensene (bortsett fra oljen) i deigen. Form den til 3-4 cm. brede kaker. Disse dypfriteres i oljen, som først varmes til litt under 200 grader i en liten kasserolle. Friter 4-5 falafler om gangen. De bør stekes til de er gyldenbrune, noe som tar 2-3 minutter. La falaflene dryppe av seg overflødig olje på et papirtørkle. Falaflene kan serveres i pitabrød med mais, paprika, salat, og hva du ellers måtte ønske.

Yummy:-) Har aldri laga dette sjøl, kun spist det ute. Men nå blei jeg inspirert, takk!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991256
Del på andre sider

Gjest yummyformytummy

Yummy:-) Har aldri laga dette sjøl, kun spist det ute. Men nå blei jeg inspirert, takk!

Spiste det første gang på IKEA - er dritgodt!

Men liker best couscousblandingen da, masse forskjellige grønnsaker og linser i...

Har ikke helt funnet oppskriften, får bare google eller mikse og trikse etter eget smak og behag.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991257
Del på andre sider

5 dl. kikerter

12 dl. vann eller buljong

1,5 dl. grovt hvetemel

3 hvitløksfedd, finhakket

3 ss. persille, finhakket

1 ss. havsalt

1/4 ts. basilikum

1 l. olje (til fritering)

Tilberedning

Legg kikertene i bløt minst 3-4 timer i forveien. Kok dem så opp i en gryte sammen med buljongen i 1,5- 2 timer. (Du kan evt. kjøpe kikerter på boks, som ikke må kokes mer enn noen få minutter før de er myke). Sil av vannet, og mos kikertene. Elt de andre ingrediensene (bortsett fra oljen) i deigen. Form den til 3-4 cm. brede kaker. Disse dypfriteres i oljen, som først varmes til litt under 200 grader i en liten kasserolle. Friter 4-5 falafler om gangen. De bør stekes til de er gyldenbrune, noe som tar 2-3 minutter. La falaflene dryppe av seg overflødig olje på et papirtørkle. Falaflene kan serveres i pitabrød med mais, paprika, salat, og hva du ellers måtte ønske.

Tusen takk, skal prøves :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/350250-lavkarbo-middag/#findComment-2991558
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...