filiokus81 Skrevet 4. september 2010 Del Skrevet 4. september 2010 Er det noen spesiell grunn til at du ikke bruker lettkokte havregryn? Eller er det bare fordi du liker de som ikke er lettkokte bedre? Lettkokte havregryn har mye høyere GI. Vanlige, store havregryn binder i tillegg sukker i tarmen, og transporterer det med seg ut. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350736-salat-til-frokost/page/3/#findComment-3020242 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Orio Skrevet 4. september 2010 Del Skrevet 4. september 2010 Lettkokte havregryn har mye høyere GI. Vanlige, store havregryn binder i tillegg sukker i tarmen, og transporterer det med seg ut. Ok. Det skal jeg huske. Hva hvis du koker havregrøt, forsvinner fordelen med store havregryn da? Og vet du om det tar mye lenger tid? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350736-salat-til-frokost/page/3/#findComment-3020326 Del på andre sider Flere delingsvalg…
filiokus81 Skrevet 4. september 2010 Del Skrevet 4. september 2010 Ok. Det skal jeg huske. Hva hvis du koker havregrøt, forsvinner fordelen med store havregryn da? Og vet du om det tar mye lenger tid? Neida, det er fortsatt bedre med havregrøt laget av store havregryn. Tar ca ti minutter å koke, og konsistensen blir litt anderledes enn med lettkokte. De store grynene går ikke i oppløsning på samme måte. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/350736-salat-til-frokost/page/3/#findComment-3020645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.