Gjest ånei!! Skrevet 31. juli 2010 Skrevet 31. juli 2010 Jeg har tydeligvis brukt hvitløk som ikke er helt prima i en matrett (rømmebasert). Hvordan kan jeg rette opp i denne litt beske smaken? Dette bli ikke gøy å servere... 0 Siter
Angustia Skrevet 31. juli 2010 Skrevet 31. juli 2010 Jeg har hørt litt sitron, men det kommer jo an på retten, da. 0 Siter
Gjest ånei!! Skrevet 31. juli 2010 Skrevet 31. juli 2010 Jeg har hørt litt sitron, men det kommer jo an på retten, da. Jeg får prøve det. Ellers får jeg bare lage ny. Arg så irriterende..! 0 Siter
Angustia Skrevet 31. juli 2010 Skrevet 31. juli 2010 Jeg får prøve det. Ellers får jeg bare lage ny. Arg så irriterende..! Så ergelig :-( Men prøv en dæsj sitron før du går i gang, da :-) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 31. juli 2010 Skrevet 31. juli 2010 Skikkelig juks, men du kan også prøve deg på en teskje sukker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.