Gå til innhold

hvorfor går jeg ikke ned i vekt?


Anbefalte innlegg

Jeg går ned ca en kilo i uka om jeg spiser ca dette, da trenger jeg heller ikke trene:

Frokost: 1 skive el to knekkebrød med magert pålegg, gulrot

Lunsj: En skive med pålegg, gulrot

Mellommåltid: En yoghurt med korn

Middag: Vanlig middag, med overvekt av grønnsaker

Kvelds: En skive el 2 knekkebrød, smootie av bær, yoghurt og juice.

Drikker kun vann til måltidene.

Fortsetter under...

  • Svar 51
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Lillemus

    6

  • mariaflyfly

    6

  • Else

    5

  • morsan

    3

Mest aktive i denne tråden

''3 hardkokte egg med smør, pepper og kaviar holder meg gående lenge og slenger jeg på en kotelett eller en karbonade holder jeg halve dagen! :o)''

Mener du at du kan gå en halv dag uten mat? Å gå så lenge uten mat er vel ikke et veldig godt slanketips? Små tette måltider fungerer best både for å holde et jevnt blodsukker og for å ha en jevn god forbrenning?

Dette har da ikke blitt forsket fram. Så lenge man får nok næring totalt sett går ikke kroppen i sparebluss på noen timer.

Dette har da ikke blitt forsket fram. Så lenge man får nok næring totalt sett går ikke kroppen i sparebluss på noen timer.

''Så lenge man får nok næring totalt sett går ikke kroppen i sparebluss på noen timer.''

Men en halv dag er vel ikke noen timer? Så for meg at hun kun fikk i seg et par måltider til dagen med det inntaket...

''Så lenge man får nok næring totalt sett går ikke kroppen i sparebluss på noen timer.''

Men en halv dag er vel ikke noen timer? Så for meg at hun kun fikk i seg et par måltider til dagen med det inntaket...

Ja, og så? Det er da fremdeles bare noen timer. Og hun har ikke næringsunderskudd uansett.

Annonse

Dette har da ikke blitt forsket fram. Så lenge man får nok næring totalt sett går ikke kroppen i sparebluss på noen timer.

''Dette har da ikke blitt forsket fram.''

Har forresten "forska" dette fram når det gjelder egen kropp ;) For meg funker det særs dårlig å gå en halv dag uten å spise, det tror jeg gubben er den første til å skrive under på, he he

''Dette har da ikke blitt forsket fram.''

Har forresten "forska" dette fram når det gjelder egen kropp ;) For meg funker det særs dårlig å gå en halv dag uten å spise, det tror jeg gubben er den første til å skrive under på, he he

Ja, men da spiser du sikkert høykarbo. Da får man selvfølgelig svingende blodsukker.

Slik Lillemus spiser, så har hun jevnt blodsukker hele dagen og ikke problemer med humørsyke eller fallende energi.

  • 2 uker senere...

''3 hardkokte egg med smør, pepper og kaviar holder meg gående lenge og slenger jeg på en kotelett eller en karbonade holder jeg halve dagen! :o)''

Mener du at du kan gå en halv dag uten mat? Å gå så lenge uten mat er vel ikke et veldig godt slanketips? Små tette måltider fungerer best både for å holde et jevnt blodsukker og for å ha en jevn god forbrenning?

''Mener du at du kan gå en halv dag uten mat? Å gå så lenge uten mat er vel ikke et veldig godt slanketips? Små tette måltider fungerer best både for å holde et jevnt blodsukker og for å ha en jevn god forbrenning?''

Nå er ikke jeg av de mest ekstreme lavkarbo-spisere på noen måte, men spiser vanligvis 3 måltider om dagen. Frokost i 7-tiden, lunsj i 13-tiden og middag rundt kl. 17, noen ganger en liten ettellerannet til kvelds.

Tidligere, da jeg spiste brødskiver eller knekkebrød til frokost måtte jeg også ha litt frukt i 10-tiden, da lunsj kl. 12 og noe mellom-mat kl. 14, middag som nå og kveldsmat i 21-tiden. Var sulten hele tiden og blodsukkeret gikk opp og ned som en jojo. Nå spiser jeg adskillig mindre karbohydrater og mer fett (men jeg drukner ikke maten i fett), blodsukkeret er tydeligvis jevnt og fint hele dagen for jeg blir ikke sulten før det har gått såpass lang tid at det faktisk er på tide med litt mer mat. :o)

Det sier vel i grunnen seg selv at det skal litt til å kjøre i seg like mye kalorier på 3 måltider som på 6.... De tre måltidene jeg spiser er ikke større enn de tre hovedmåltidene jeg spiste før, de er bare annerledes sammensatt. Sukker (stivelse = sukker når det kommer inn i kroppen) fører til insulinutskillelse og hormonet insulin er et fettlagrende hormon som for mange (ikke alle selvfølgelig, men mange) gir overvekt. Spiser man mer fett så forbrenner kroppen sitt eget fett faktisk.

Gjest sjøstjerna

''Mener du at du kan gå en halv dag uten mat? Å gå så lenge uten mat er vel ikke et veldig godt slanketips? Små tette måltider fungerer best både for å holde et jevnt blodsukker og for å ha en jevn god forbrenning?''

Nå er ikke jeg av de mest ekstreme lavkarbo-spisere på noen måte, men spiser vanligvis 3 måltider om dagen. Frokost i 7-tiden, lunsj i 13-tiden og middag rundt kl. 17, noen ganger en liten ettellerannet til kvelds.

Tidligere, da jeg spiste brødskiver eller knekkebrød til frokost måtte jeg også ha litt frukt i 10-tiden, da lunsj kl. 12 og noe mellom-mat kl. 14, middag som nå og kveldsmat i 21-tiden. Var sulten hele tiden og blodsukkeret gikk opp og ned som en jojo. Nå spiser jeg adskillig mindre karbohydrater og mer fett (men jeg drukner ikke maten i fett), blodsukkeret er tydeligvis jevnt og fint hele dagen for jeg blir ikke sulten før det har gått såpass lang tid at det faktisk er på tide med litt mer mat. :o)

Det sier vel i grunnen seg selv at det skal litt til å kjøre i seg like mye kalorier på 3 måltider som på 6.... De tre måltidene jeg spiser er ikke større enn de tre hovedmåltidene jeg spiste før, de er bare annerledes sammensatt. Sukker (stivelse = sukker når det kommer inn i kroppen) fører til insulinutskillelse og hormonet insulin er et fettlagrende hormon som for mange (ikke alle selvfølgelig, men mange) gir overvekt. Spiser man mer fett så forbrenner kroppen sitt eget fett faktisk.

Spiser knekkebrød (1-2 stk) på morgenen m/mye ost/skinke eller egg/kaviar. Gjerne litt grønnsaker også (tomat/paprika/agurk/sukkererter)

Så lunch - m/litt brød m/frukt

I 14 tiden spiser jeg godt med grønnsaker (tomater, sukkererter og/eller gulrot)

I 17 tiden blir det middag.

I 20 tiden nytt knekkebrød. Men de siste to dagene har jeg ikke maktet pga jeg var for mett etter middagen.

Jeg er ikke spesielt sulten til tross for at jeg ikke sverger til lavkarbo.

Gjest sjøstjerna

Ja, men da spiser du sikkert høykarbo. Da får man selvfølgelig svingende blodsukker.

Slik Lillemus spiser, så har hun jevnt blodsukker hele dagen og ikke problemer med humørsyke eller fallende energi.

''Slik Lillemus spiser, så har hun jevnt blodsukker hele dagen og ikke problemer med humørsyke eller fallende energi.''

Samme gjelder sjøstjerna, til tross for at hun ikke sverger til lavkarbo.'

Spiser knekkebrød (1-2 stk) på morgenen m/mye ost/skinke eller egg/kaviar. Gjerne litt grønnsaker også (tomat/paprika/agurk/sukkererter)

Så lunch - m/litt brød m/frukt

I 14 tiden spiser jeg godt med grønnsaker (tomater, sukkererter og/eller gulrot)

I 17 tiden blir det middag.

I 20 tiden nytt knekkebrød. Men de siste to dagene har jeg ikke maktet pga jeg var for mett etter middagen.

Jeg er ikke spesielt sulten til tross for at jeg ikke sverger til lavkarbo.

For meg er det en helt annen verden i matveien etter at jeg kuttet kraftig ned på karbohydratene, men det er jo ikke likt for alle da. :o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...