Gjest bakstekjerring #2 Skrevet 11. september 2010 Del Skrevet 11. september 2010 Husker ikke helt hvordan skumma kulturmelk og hel kulturmelk er... hvordan er tykkelsen på disse i forhold til hverandre? Skal nemlig lage noen pannekaker med skumma kultur, men har mye hel kultur å bruke opp! så lurer på om jeg kan bruke den... ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/353043-kulturmelk-tykkelse/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AtHomeMom Skrevet 11. september 2010 Del Skrevet 11. september 2010 Det er samme tykkelse på disse to melketypene, det er jeg (nesten) helt sikker på:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/353043-kulturmelk-tykkelse/#findComment-3024453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest verinoca Skrevet 11. september 2010 Del Skrevet 11. september 2010 Ikke samme konsistens, skumma kultur (lyseblå kartong) er en god del tynnere enn Kulturmelka (mørkeblå kartong). Men begge deler egner seg nok fint i røra. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/353043-kulturmelk-tykkelse/#findComment-3024571 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.