Gå til innhold

frityrsteking?


Anbefalte innlegg

Gjest kakakao
Skrevet

Frityrstekte noen vårruller her om dagen i olivenolje, og dette gikk bra. Men lurer på om jeg kan spare på denne oljen og bruke den igjen? Virker litt bortkastet å bare hive den etter en omgang. Hvor lenge kan man isåffall oppbevare slik olje?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Olivenolje egner seg særdeles dårlig til frityrsteking.

Olivenolje er fantastisk til veldig mye, men frityrsteking er ikke en av dem. Maten blir alt for "tung".

Med vennlig hilsen

Gjest kakakao
Skrevet

Olivenolje egner seg særdeles dårlig til frityrsteking.

Olivenolje er fantastisk til veldig mye, men frityrsteking er ikke en av dem. Maten blir alt for "tung".

Med vennlig hilsen

Men jeg syntes maten ble god, dessuten er det vel sunnere med olivenolje? Selv om den blir varmet opp?

Skrevet

Men jeg syntes maten ble god, dessuten er det vel sunnere med olivenolje? Selv om den blir varmet opp?

Det er ikke så sunt med oppvarmet olivenolje. Prøv heller med rapsolje.

Skrevet

Men jeg syntes maten ble god, dessuten er det vel sunnere med olivenolje? Selv om den blir varmet opp?

''Men jeg syntes maten ble god, dessuten er det vel sunnere med olivenolje?''

Nei, olivenoljens sunne egenskaper taper seg markant når den kommer opp i for høy varme.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...