Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei, vi har begynt med kostholdet til kjernesund familie og har i den anledning laget yoghurt som i oppskriften. Har laget den 2 ganger og var superfornøyd med den. Deretter har jeg rotet det til 2 ganger der den bare klumper seg og blir sur før den rekker å tykne til. Noen kloke hoder der ute som vet hva jeg gjør feil?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/355661-hjemmelaget-soyayoghurt/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kan du poste oppskriften?

oppskriften er så enkel som dette:

1 liter soyamelk (fingervarm)

6 stk multidophilus kapsler (bruk bare pulveret inni)

rør forsiktig om.

La det stå i romtemperatur ca 1 døgn og sett inn i kjøleskap. Skal holde seg i 4-5 døgn.

Som sagt så smakte det utmerket de to første gangene jeg gjorde det men har nå hatt 2 stk mislykkede forsøk der det bare klumer/skiller seg og lukter vondt. Lurer på om jeg kanskje hadde først for varm melk og deretter for kald.........

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...