A4-familien Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Hei, vi har begynt med kostholdet til kjernesund familie og har i den anledning laget yoghurt som i oppskriften. Har laget den 2 ganger og var superfornøyd med den. Deretter har jeg rotet det til 2 ganger der den bare klumper seg og blir sur før den rekker å tykne til. Noen kloke hoder der ute som vet hva jeg gjør feil? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355661-hjemmelaget-soyayoghurt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
filiokus81 Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Kan du poste oppskriften? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355661-hjemmelaget-soyayoghurt/#findComment-3056018 Del på andre sider Flere delingsvalg…
A4-familien Skrevet 5. november 2010 Forfatter Del Skrevet 5. november 2010 Kan du poste oppskriften? oppskriften er så enkel som dette: 1 liter soyamelk (fingervarm) 6 stk multidophilus kapsler (bruk bare pulveret inni) rør forsiktig om. La det stå i romtemperatur ca 1 døgn og sett inn i kjøleskap. Skal holde seg i 4-5 døgn. Som sagt så smakte det utmerket de to første gangene jeg gjorde det men har nå hatt 2 stk mislykkede forsøk der det bare klumer/skiller seg og lukter vondt. Lurer på om jeg kanskje hadde først for varm melk og deretter for kald......... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355661-hjemmelaget-soyayoghurt/#findComment-3056043 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.