Gjest verinoca Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Jeg elsker ost&kjeks& vin.. men er ikke helt fortrolig med det hvite på brien. Ser at noen spiser det, mens jeg selv skjærer nøye av disse "skorpene". Men nå er jeg usikker på om jeg gidder. Er det meningen at man skal spise det hvite? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
-ssi Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Ja, man spiser det hvite på brien. Det er jo der smaken sitter... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056226 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Merithe Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Ja, man spiser det hvite på brien. Det er jo der smaken sitter... Merka at jeg ikke likte den smaken. Så jeg har nok misforstått helt. Men koser meg godt med det inni da :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Merithe Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Ja, man spiser det hvite på brien. Det er jo der smaken sitter... Øh, tester ut nytt nick. Men her ble det blandings :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056229 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Det er vel en smakssak? Selv synes jeg ikke denne skorpa smaker noe spesielt godt, så jeg vil helst skjære den bort. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056230 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest verinoca Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Det er vel en smakssak? Selv synes jeg ikke denne skorpa smaker noe spesielt godt, så jeg vil helst skjære den bort. Godt noen er som meg :-) Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk ikke jeg har sett noen andre skjære det bort... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056234 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Godt noen er som meg :-) Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk ikke jeg har sett noen andre skjære det bort... Jeg husker min tante en gang fnøys da jeg skar bort fleskranda på spekeskinkeskivene - det var jo der smaken satt, mente hun. ;-) Jeg skjærer fortsatt bort både den & skorpa på brie og camembert. :-) OG jeg fjerner skallet på appelsinene...*he he* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056237 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest verinoca Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Jeg husker min tante en gang fnøys da jeg skar bort fleskranda på spekeskinkeskivene - det var jo der smaken satt, mente hun. ;-) Jeg skjærer fortsatt bort både den & skorpa på brie og camembert. :-) OG jeg fjerner skallet på appelsinene...*he he* ''OG jeg fjerner skallet på appelsinene...*he he*'' Særing! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056243 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Det er jo en viss skorpe rundt hele osten, mener du at du heller ikke spiser skorpen langs topp og bunn eller bare den rundt? Jeg pleier også å la den tykkeste skorpen bli igjen, men ikke den tynne på toppen. Jo mer vellagret ost, jo tykkere skorpe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056247 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest verinoca Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Det er jo en viss skorpe rundt hele osten, mener du at du heller ikke spiser skorpen langs topp og bunn eller bare den rundt? Jeg pleier også å la den tykkeste skorpen bli igjen, men ikke den tynne på toppen. Jo mer vellagret ost, jo tykkere skorpe. Jeg er ganske nøye på å fjerne alt, ja. Helst graver jeg bare fyllet ut, men det ser ikke så classy ut ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056248 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaffepiken Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Alt er vel lov, men meningen er at det hvite skal spises. Det er der det meste av smaken sitter :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056298 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 5. november 2010 Del Skrevet 5. november 2010 Før likte jeg ikke skorpen, men nå syns jeg det er det beste med osten ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056328 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisabeth Skrevet 6. november 2010 Del Skrevet 6. november 2010 Godt noen er som meg :-) Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk ikke jeg har sett noen andre skjære det bort... Jeg var i selskap forige helg, da var det en som skar vekk skorpa rundt. Jeg har aldri sett det før, så jeg stusset litt på det. Men nå skjønner jeg at det er flere av dere ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest verinoca Skrevet 6. november 2010 Del Skrevet 6. november 2010 Jeg var i selskap forige helg, da var det en som skar vekk skorpa rundt. Jeg har aldri sett det før, så jeg stusset litt på det. Men nå skjønner jeg at det er flere av dere ;-) Vi vanker ikke i de samme kretser, skjønner jeg ))) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nerda Skrevet 6. november 2010 Del Skrevet 6. november 2010 Ja :-) Det ville være veldig vanskelig å fjerne den på annen måte enn å ete den hehe. Kos deg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355685-spiser-man-det-hvite-p%C3%A5-brien/#findComment-3056899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.