Gjest verinoca Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Jeg elsker ost&kjeks& vin.. men er ikke helt fortrolig med det hvite på brien. Ser at noen spiser det, mens jeg selv skjærer nøye av disse "skorpene". Men nå er jeg usikker på om jeg gidder. Er det meningen at man skal spise det hvite? 0 Siter
-ssi Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Ja, man spiser det hvite på brien. Det er jo der smaken sitter... 0 Siter
Gjest Merithe Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Ja, man spiser det hvite på brien. Det er jo der smaken sitter... Merka at jeg ikke likte den smaken. Så jeg har nok misforstått helt. Men koser meg godt med det inni da :-) 0 Siter
Gjest Merithe Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Ja, man spiser det hvite på brien. Det er jo der smaken sitter... Øh, tester ut nytt nick. Men her ble det blandings :-) 0 Siter
morsan Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Det er vel en smakssak? Selv synes jeg ikke denne skorpa smaker noe spesielt godt, så jeg vil helst skjære den bort. 0 Siter
Gjest verinoca Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Det er vel en smakssak? Selv synes jeg ikke denne skorpa smaker noe spesielt godt, så jeg vil helst skjære den bort. Godt noen er som meg :-) Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk ikke jeg har sett noen andre skjære det bort... 0 Siter
morsan Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Godt noen er som meg :-) Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk ikke jeg har sett noen andre skjære det bort... Jeg husker min tante en gang fnøys da jeg skar bort fleskranda på spekeskinkeskivene - det var jo der smaken satt, mente hun. ;-) Jeg skjærer fortsatt bort både den & skorpa på brie og camembert. :-) OG jeg fjerner skallet på appelsinene...*he he* 0 Siter
Gjest verinoca Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Jeg husker min tante en gang fnøys da jeg skar bort fleskranda på spekeskinkeskivene - det var jo der smaken satt, mente hun. ;-) Jeg skjærer fortsatt bort både den & skorpa på brie og camembert. :-) OG jeg fjerner skallet på appelsinene...*he he* ''OG jeg fjerner skallet på appelsinene...*he he*'' Særing! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Det er jo en viss skorpe rundt hele osten, mener du at du heller ikke spiser skorpen langs topp og bunn eller bare den rundt? Jeg pleier også å la den tykkeste skorpen bli igjen, men ikke den tynne på toppen. Jo mer vellagret ost, jo tykkere skorpe. 0 Siter
Gjest verinoca Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Det er jo en viss skorpe rundt hele osten, mener du at du heller ikke spiser skorpen langs topp og bunn eller bare den rundt? Jeg pleier også å la den tykkeste skorpen bli igjen, men ikke den tynne på toppen. Jo mer vellagret ost, jo tykkere skorpe. Jeg er ganske nøye på å fjerne alt, ja. Helst graver jeg bare fyllet ut, men det ser ikke så classy ut ;-) 0 Siter
kaffepiken Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Alt er vel lov, men meningen er at det hvite skal spises. Det er der det meste av smaken sitter :-) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 5. november 2010 Skrevet 5. november 2010 Før likte jeg ikke skorpen, men nå syns jeg det er det beste med osten ) 0 Siter
Lisabeth Skrevet 6. november 2010 Skrevet 6. november 2010 Godt noen er som meg :-) Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk ikke jeg har sett noen andre skjære det bort... Jeg var i selskap forige helg, da var det en som skar vekk skorpa rundt. Jeg har aldri sett det før, så jeg stusset litt på det. Men nå skjønner jeg at det er flere av dere ;-) 0 Siter
Gjest verinoca Skrevet 6. november 2010 Skrevet 6. november 2010 Jeg var i selskap forige helg, da var det en som skar vekk skorpa rundt. Jeg har aldri sett det før, så jeg stusset litt på det. Men nå skjønner jeg at det er flere av dere ;-) Vi vanker ikke i de samme kretser, skjønner jeg ))) 0 Siter
Gjest Nerda Skrevet 6. november 2010 Skrevet 6. november 2010 Ja :-) Det ville være veldig vanskelig å fjerne den på annen måte enn å ete den hehe. Kos deg! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.