Gjest KaisaStina Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 Har ikke fått meg til å prøve ennå. for meg er det ennå en grønn sak. Hva smaker det? 0 Siter
Gjest Fain Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 Surt og bittert vil jeg tro, en perfekt addon til søte saker som krem. 0 Siter
Gjest segunda Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 Avokado passer ypperlig til forretter f.eks. sammen med reker. 0 Siter
Angustia Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 Surt og bittert vil jeg tro, en perfekt addon til søte saker som krem. ''Surt og bittert vil jeg tro, en perfekt addon til søte saker som krem.'' Avocado smaker da ikke surt og bittert, snarere tvert imot :-) Men har aldri brukt det i dessert, da, så det skal jeg ikke uttale meg om. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 Har til gode å ha smakt det i en dessert, ei heller sett noen dessertoppskrift der avokado inngår. Jeg bruker avokado i salat jeg - foruten i guacamole selvfølgelig 0 Siter
morsan Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 ''Surt og bittert vil jeg tro, en perfekt addon til søte saker som krem.'' Avocado smaker da ikke surt og bittert, snarere tvert imot :-) Men har aldri brukt det i dessert, da, så det skal jeg ikke uttale meg om. Har ikke prøvd det, men her er noen oppskrifter: http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=avocado+%2B+dessert&meta=&rlz=1I7ADBF_no 0 Siter
morsan Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 ''Surt og bittert vil jeg tro, en perfekt addon til søte saker som krem.'' Avocado smaker da ikke surt og bittert, snarere tvert imot :-) Men har aldri brukt det i dessert, da, så det skal jeg ikke uttale meg om. Oi, skulle til trådstarter :-) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 Surt og bittert vil jeg tro, en perfekt addon til søte saker som krem. Avokado er jo verken surt eller bittert. 0 Siter
Angustia Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 Oi, skulle til trådstarter :-) Du er svært så tilgitt, morsan! Faktisk en liten trøst da jeg vaser fælt her i kveld - loppekassa neste... Men takk for spennende oppskrifter, da ;-D 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 8. november 2010 Skrevet 8. november 2010 Avokado passer ypperlig til forretter f.eks. sammen med reker. ''Avokado passer ypperlig til forretter f.eks. sammen med reker.'' Ja, nå fikk jeg flashback til den klassiske åtti- (eller var det nitt?)-tallsdesserten med en halv avocado, en rømmesaus og en fem-seks pillede reker hengende over kanten. Husker den fra tiden da avokado var nytt for meg, og det var litt eksotisk. Men godt er det absolutt ennå. Men nå var det jo ikke forretter det var spørsmål om her, da. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 9. november 2010 Skrevet 9. november 2010 Surt og bittert vil jeg tro, en perfekt addon til søte saker som krem. Eh, har du smakt avocado? Finnes ikke noe surt eller bittert i den 0 Siter
Gjest KaisaStina Skrevet 9. november 2010 Skrevet 9. november 2010 Har til gode å ha smakt det i en dessert, ei heller sett noen dessertoppskrift der avokado inngår. Jeg bruker avokado i salat jeg - foruten i guacamole selvfølgelig http://www.kvasir.no/alle?q=desserter+avokado&partnerid=sol&source=search 0 Siter
cathlin Skrevet 9. november 2010 Skrevet 9. november 2010 Har en mild nøtteaktig smak. Vil tro det passer med alt mulig. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.