Dorthe Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Svineribbe med tilbehør og pinnekjøtt med tilbehør. 0 Siter
morsan Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 * svineribbe, medisterkaker, surkpl, rødkål, poteter mm * pinnekjøtt med kålrabistappe og rot mos * lutefisk med bacon, erterstuing, sennep mm 0 Siter
Gjest togli Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 *Fåreribbe og hjorteribbe (pinnekjøtt) *Kokte poteter. *Kålrotstappe med noen få poteter i. *Julepølser. *sjy. *Sennep. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Hvor interessante er egentlig slike oppramsinger... midt i november... eller når som helst. 0 Siter
morsan Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Hvor interessante er egentlig slike oppramsinger... midt i november... eller når som helst. Sant nok! :-) 0 Siter
Gjest segunda Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Hvor interessante er egentlig slike oppramsinger... midt i november... eller når som helst. De er minst interessante rundt St. Hans. Etter som mørket siger på blir de mer interessante. De som synes det ikke er mørkt nå bør vente en måned til, og hoppe over slike tråder. Det gjøres slik at når en har lest overskriften så er det nok..............over og ut.... 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Det blir ikke jul uten * Rakfisk med tilbehør lille julaften * Ribbe og medisterkaker med poteter, surkål/ rødkål, svisker, eple og portvinsgele på julaften * Pinnekjøtt og kålrabistappe nyttårsaften Det blir heller ikke jul uten 1. juledagsfrokost med hjemmelagd leverpostei og lammerull + diverse, 1. juledagsfesten med utvidet og kingsize koldtbord hos min manns familie og 3. juledagssodd med skjenning hos min tante. Har fram til nå ignorert juletrådene her inne, men nå kjente jeg faktisk suget komme sigende... ;-) 0 Siter
Gjest segunda Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Juleaften spiser vi tradisjonell dansk julemiddag med and, sukkerbrunede poteter, rødkål og waldorfsalat, og så ris'a'la'mande til dessert. Første juledag spiser vi tradisjonell islandsk julemiddag, røkt lammekjøtt, hvit saus, kokte poteter, erter og spesielt dekorert brød. Lille juleaften spiser vi lutefisk og 6. januar spiser vi pinnekjøtt med kålrotstappe. Ribbe spiser vi muligens, men har ikke faste tradisjoner på det. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 De er minst interessante rundt St. Hans. Etter som mørket siger på blir de mer interessante. De som synes det ikke er mørkt nå bør vente en måned til, og hoppe over slike tråder. Det gjøres slik at når en har lest overskriften så er det nok..............over og ut.... Noen stiller spørsmål om jul eller påske av genuin interesse, men spørsmål av denne type og ordlyd (se også tråden før) tyder på at interessen er høyst måtelig, og først og fremst dreier seg om å skrive innlegg som nærmest er sikret svar. 0 Siter
Gjest Nickløsheletiden Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Hvor interessante er egentlig slike oppramsinger... midt i november... eller når som helst. Tenkte det samme og hvor interesant er det å vite hva andre spiser til middag? 0 Siter
Dorthe Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 * svineribbe, medisterkaker, surkpl, rødkål, poteter mm * pinnekjøtt med kålrabistappe og rot mos * lutefisk med bacon, erterstuing, sennep mm Lager du alle de tingene på julaften? Jeg synes jeg er flink som lager to fulle middager til den ene dagen da den ene ungen ikke spiser pinnekjøtt og den andre ikke svineribbe. Og nå får jeg antagelig en på besøk som er vant til å spise torsk, men vil han ha det så får han lage det sjøl. Det gidder ikke jeg på julaften altså. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Juleaften spiser vi pinnekjøtt - min manns tradisjon, og vi liker det alle sammen. I tillegg steker jeg ribbe på juleaften, så vi har kald ribbe til førstedagsfrokosten 0 Siter
morsan Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Lager du alle de tingene på julaften? Jeg synes jeg er flink som lager to fulle middager til den ene dagen da den ene ungen ikke spiser pinnekjøtt og den andre ikke svineribbe. Og nå får jeg antagelig en på besøk som er vant til å spise torsk, men vil han ha det så får han lage det sjøl. Det gidder ikke jeg på julaften altså. Ånei, svarte på hva slags middager jeg prøver å få til i løpet av jula :-) På julaften blir det kun én middag, og det er svineribbe m/ tilbehør, og riskrem med mandel i til dessert :-) 0 Siter
Dorthe Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Ånei, svarte på hva slags middager jeg prøver å få til i løpet av jula :-) På julaften blir det kun én middag, og det er svineribbe m/ tilbehør, og riskrem med mandel i til dessert :-) Jeg synes det var litt mange på en dag skjønner du ) 0 Siter
morsan Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Jeg synes det var litt mange på en dag skjønner du ) Det skjønner jeg veldig godt :-) Nei, det får da være måte på. det skal være jul for meg også *he he* Heldigvis har vi ingen særinger som ikke kan spise det samme som de andre - hører jo stadig vekk om dem som har en svigerfar el annet som nekter å spise noe annet enn X på julaften, så da må det lages to retter osv... *grøss* 0 Siter
Gjest andegakk Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 På julaften blir det helstekt spedand ved eple. Lettsaltet torsk på første dag. 0 Siter
Dorthe Skrevet 15. november 2010 Skrevet 15. november 2010 Det skjønner jeg veldig godt :-) Nei, det får da være måte på. det skal være jul for meg også *he he* Heldigvis har vi ingen særinger som ikke kan spise det samme som de andre - hører jo stadig vekk om dem som har en svigerfar el annet som nekter å spise noe annet enn X på julaften, så da må det lages to retter osv... *grøss* For meg er det greit å lage de to på julaften og så spiser jeg det kaldt første og andre dag og da er jeg gjerne lei ;o) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.