Gjest Bakekatten Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Nam nå ble jeg sulten http://www.dagbladet.no/2010/12/10/tema/mat/klikk/14653484/ 0 Siter
Line Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 "Luciadagen, den 13. desember, var en av de mest kjente merkedager. Dagen ble feiret til minne om den hellige Lucia fra Syrakus, som led martyrdøden i år 304. De ville brenne henne på bålet, men sagnet forteller at flammene bare bøyde unna. Da drepte de henne med svert. Primstavmerket er en stav eller et brennende lys!" ... leste jeg for hele skolen da jeg var Lucia og gikk i fjerde klasse. Må ha vært utrolig godt forberedt, og jeg husker jeg var kjempenervøs, for det sitter som printet i minnet enda! 0 Siter
MHC Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Ja- det gjør jeg alltid. Med ekte safran, ellers kan det bare være. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.