Gå til innhold

Lussekattene ble jo ikke gule!


Anbefalte innlegg

Søren og, jeg baker lussekatter, men deigen ble jo ikke gul... den er bare full av slike safran "steger" eller "rusk".

Jeg gjorde akkurat som det stod i oppskriften, men safranen løste seg jo ikke opp!

Kan jeg bare hive hele skiten nå da eller, kan jo ikke spise lussekatter med slike "stenger" i... Åååååå!!!!!!!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/357642-lussekattene-ble-jo-ikke-gule/
Del på andre sider

Fortsetter under...

''Jeg gjorde akkurat som det stod i oppskriften, men safranen løste seg jo ikke opp!

''

Safran skal vel knuses til pulver først, den løser seg ikke opp av seg selv.

Å nei.... Det skal det kanskje ja... Pokker og, og jeg som har brukt alt!

Husker det fra tidligere nå!

Men hvorfor i all verden står ikke det i oppskriften fra TINE.no!!!!

Søren og, to som blir skuffa nå tror jeg, når de kommer fra skolen...

Men blir de gule med slik gurkemeie og? Noen som vet?

Og skal de ev knuses og?

Eller er det ferdig knust?

Gurkemeie får du kjøpt som ferdigknust krydderpulver.

Mange bruker det i stedet for safran, men jeg vet ikke hvor mye man må ha i for å oppnå riktig farge.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...