Gjest winda Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Jeg skal ha middagsgjester og skal servere biff. Hvilke grønnsaker og annet tilbehør ville du ha valgt? Greier ikke å bestemme meg :-) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Jeg ville hatt ovnsstekte tomater, brokkoli og champignon. Kanskje bakt potet? Og god bearnaisesaus. 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Fløtegratinerte poteter + broccoli (lett kokt bare) og gulrot kanskje. 0 Siter
Gjest winda Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Jeg ville hatt ovnsstekte tomater, brokkoli og champignon. Kanskje bakt potet? Og god bearnaisesaus. Tusen takk, eh...hvordan steker jeg tomater i ovnen? Dette har jeg aldri gjort. Steker jeg dem hele og i form, grader? 0 Siter
Gjest winda Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Fløtegratinerte poteter + broccoli (lett kokt bare) og gulrot kanskje. Fløtegratinerte poteter høres godt ut. Ganske gode de man kjøper i frysedisken på butikken. Lov å jukse litt? :-) 0 Siter
Holmes Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Fløtegratinerte poteter høres godt ut. Ganske gode de man kjøper i frysedisken på butikken. Lov å jukse litt? :-) Veldig lett å fikse fløtegratinerte poteter selv. http://snakk.klikk.no/Mat/Default.aspx?Search=fl%c3%b8tegratinerte+poteter&Id=12088561&Order=Id&Sort=rating 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Champignongstuing er veldig godt ved siden av biff synes jeg 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Bernaisegrønnsaker: http://www.doktoronline.no/forum3/bin/show.wa2?MessageId=3787201 Det er virkelig godt! 0 Siter
morsan Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Sopp er jo ikke grønnsaker, men stekt sopp er et must til biff, synes jeg. Ellers steker jeg ofte i panna strimlet paprika og purreløk sammen med soppen. Stekt asparges er knall, stekte tomater likeså. Saus: Her lager jeg ofte fløtesaus i panna etter at overfornevnte grønnsaker er stekt der: Ha oppi fløte, la den redusere litt, tilsett litt vann og krydder og en liten smørklatt. 0 Siter
Gjest winda Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Tusen takk alle sammen . Da blir det elgbiff, fløtegratinerte poteter, peppersaus, stekt champiniong, løk, paprika og asbarges her. Takk til elgen som døde sist høst ; / 0 Siter
Gjest FruH Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Tusen takk alle sammen . Da blir det elgbiff, fløtegratinerte poteter, peppersaus, stekt champiniong, løk, paprika og asbarges her. Takk til elgen som døde sist høst ; / Til en senere anledning kan du prøve Ratatouille ved siden av biff. Det er kjempegodt. http://www.tv2underholdning.no/suntoggodt/biff-for-fire-1783162.html http://www.svensktkott.se/receptsamling/recept_detail.php?id=2725&avdelning= 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Tusen takk, eh...hvordan steker jeg tomater i ovnen? Dette har jeg aldri gjort. Steker jeg dem hele og i form, grader? Enten tar du hele cherrytomater, eller man kan ta vanlige tomater og dele dem i to. Legger dem i en form med litt olje, salt og pepper over, og steker dem på rundt 200grader til dem liksom krøller seg og blir myke og gode ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.