Gjest misfornøyd kjøper Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Hvor lang tid bruker dere på å varme opp stekovnen til 250 grader, og hvilken type komfyr er det da dere har? 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Jeg regner ca. 15 min på det jeg. Både på kjærestens komfyr fra 1987 og min fra 2006. 0 Siter
frosken Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Ca 10 minutter tror jeg :-) Husker ikke hva ovnen heter, men tror det er Gaggenau et eller annet. 0 Siter
TorneROSA1365380904 Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Ca 10.-12min her. På en nokså gammel komfyr. Merke: Grepa. 0 Siter
Gjest misfornøyd kjøper Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Ca 7 min. Electrolux. Induksjon eller vanlig? Har det noe å si? Hvilken instilling stiller du ovnen på? 0 Siter
Gjest misfornøyd kjøper Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Ca 10.-12min her. På en nokså gammel komfyr. Merke: Grepa. Hva stiller du komfyren på? Over- og undervarme, varmluft, etc? (Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?) 0 Siter
Gjest misfornøyd kjøper Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Ca 10 minutter tror jeg :-) Husker ikke hva ovnen heter, men tror det er Gaggenau et eller annet. Samme spørsmål til deg? Hva stiller du inn på? 0 Siter
Gjest misfornøyd kjøper Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Jeg regner ca. 15 min på det jeg. Både på kjærestens komfyr fra 1987 og min fra 2006. Du er fortsatt raskere enn min, så jeg spør deg også hva du stiller den inn på. Din samboers fra 87 har jo sikkert ikke så mange valg heller... 0 Siter
frosken Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Samme spørsmål til deg? Hva stiller du inn på? Som regel på varmluft. 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Du er fortsatt raskere enn min, så jeg spør deg også hva du stiller den inn på. Din samboers fra 87 har jo sikkert ikke så mange valg heller... Den fra 1987 er minst like avansert som min nye fra 2006. ) 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Hva stiller du komfyren på? Over- og undervarme, varmluft, etc? (Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?) Sett ovnen på varmluft og den er varm til å bli brukt med en gang. 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Du er fortsatt raskere enn min, så jeg spør deg også hva du stiller den inn på. Din samboers fra 87 har jo sikkert ikke så mange valg heller... Varmluft går mye raskere enn vanlig over-og undervarme. Kanskje i overkant av halve tiden. 0 Siter
Gjest misfornøyd kjøper Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Varmluft går mye raskere enn vanlig over-og undervarme. Kanskje i overkant av halve tiden. Ok. Den forrige jeg hadde var så gammel at den hadde ikke varmluft engang. Jeg får prøve den nye på varmluft og teste (den må bare bli kald først) Man tar bare vekk varmluften når man begynner å steke, da? (for varmluft er vel mest til boller og baking og flere brett og slikt?) 0 Siter
Gjest misfornøyd kjøper Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Sett ovnen på varmluft og den er varm til å bli brukt med en gang. Har vel mine tvil om "med en gang", men skal teste varmluft Om Lillemus har rett i at det halverer tiden hjelper det i alle fall litt. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Hva stiller du komfyren på? Over- og undervarme, varmluft, etc? (Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?) ''(Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?)'' Vi har induksjonsplater, men finnes det også induksjonsstekeovn!? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Ca. 10 minutter, tror jeg. Gaggenau. 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Har vel mine tvil om "med en gang", men skal teste varmluft Om Lillemus har rett i at det halverer tiden hjelper det i alle fall litt. Vi setter på varmluften og setter inn frossenpizzaen eller hva vi nu skal steke med en gang. Vi har hatt varmluftovn i mer enn tyve år og to forskjellige komfyrer. 0 Siter
TorneROSA1365380904 Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Hva stiller du komfyren på? Over- og undervarme, varmluft, etc? (Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?) Det er ikke induksjon nei. Og jeg setter den stort sett på over - og undervarme. Tror det tar noe kortere tid med varmluft ja. 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. desember 2010 Skrevet 30. desember 2010 Ok. Den forrige jeg hadde var så gammel at den hadde ikke varmluft engang. Jeg får prøve den nye på varmluft og teste (den må bare bli kald først) Man tar bare vekk varmluften når man begynner å steke, da? (for varmluft er vel mest til boller og baking og flere brett og slikt?) Jeg har aldri opplevd at stekeovnen er varm "med en gang" på varmluft så jeg tror nok Høstløv (var det ikke hun?) overdrev litt der. Ovnen må jo få noen minutter på seg til å varmes opp, men det går mye raskere på varmluft enn på vanlig varme ja. Jeg skjønte ikke helt hva du mente med at du tar bort varmlufta etterpå? Skal du steke noe på varmluft står jo den på hele tiden (min erfaring er at mange ovner steker noe mer ujevnt på varmluft), skal du ikke steke på varmluft så bruker du bare den vanlige funksjonen. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.