Gå til innhold

varme opp stekovn


Gjest misfornøyd kjøper

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Gjest misfornøyd kjøper

Jeg regner ca. 15 min på det jeg. Både på kjærestens komfyr fra 1987 og min fra 2006.

Du er fortsatt raskere enn min, så jeg spør deg også hva du stiller den inn på. Din samboers fra 87 har jo sikkert ikke så mange valg heller...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358394-varme-opp-stekovn/#findComment-3090389
Del på andre sider

Annonse

Gjest misfornøyd kjøper

Varmluft går mye raskere enn vanlig over-og undervarme. Kanskje i overkant av halve tiden.

Ok. Den forrige jeg hadde var så gammel at den hadde ikke varmluft engang. Jeg får prøve den nye på varmluft og teste (den må bare bli kald først) Man tar bare vekk varmluften når man begynner å steke, da? (for varmluft er vel mest til boller og baking og flere brett og slikt?)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358394-varme-opp-stekovn/#findComment-3090407
Del på andre sider

Gjest høstløv

Har vel mine tvil om "med en gang", men skal teste varmluft :) Om Lillemus har rett i at det halverer tiden hjelper det i alle fall litt.

Vi setter på varmluften og setter inn frossenpizzaen eller hva vi nu skal steke med en gang. Vi har hatt varmluftovn i mer enn tyve år og to forskjellige komfyrer.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358394-varme-opp-stekovn/#findComment-3090413
Del på andre sider

TorneROSA1365380904

Hva stiller du komfyren på? Over- og undervarme, varmluft, etc? (Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?)

Det er ikke induksjon nei. Og jeg setter den stort sett på over - og undervarme. Tror det tar noe kortere tid med varmluft ja.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358394-varme-opp-stekovn/#findComment-3090414
Del på andre sider

Ok. Den forrige jeg hadde var så gammel at den hadde ikke varmluft engang. Jeg får prøve den nye på varmluft og teste (den må bare bli kald først) Man tar bare vekk varmluften når man begynner å steke, da? (for varmluft er vel mest til boller og baking og flere brett og slikt?)

Jeg har aldri opplevd at stekeovnen er varm "med en gang" på varmluft så jeg tror nok Høstløv (var det ikke hun?) overdrev litt der. Ovnen må jo få noen minutter på seg til å varmes opp, men det går mye raskere på varmluft enn på vanlig varme ja.

Jeg skjønte ikke helt hva du mente med at du tar bort varmlufta etterpå? Skal du steke noe på varmluft står jo den på hele tiden (min erfaring er at mange ovner steker noe mer ujevnt på varmluft), skal du ikke steke på varmluft så bruker du bare den vanlige funksjonen.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358394-varme-opp-stekovn/#findComment-3090415
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...