Gå til innhold

varme opp stekovn


Gjest misfornøyd kjøper

Anbefalte innlegg

Gjest misfornøyd kjøper
Skrevet

Hvor lang tid bruker dere på å varme opp stekovnen til 250 grader, og hvilken type komfyr er det da dere har?

Skrevet

Jeg regner ca. 15 min på det jeg. Både på kjærestens komfyr fra 1987 og min fra 2006.

Skrevet

Ca 10 minutter tror jeg :-)

Husker ikke hva ovnen heter, men tror det er Gaggenau et eller annet.

TorneROSA1365380904
Skrevet

Ca 10.-12min her. På en nokså gammel komfyr.

Merke: Grepa.

Gjest misfornøyd kjøper
Skrevet

Ca 7 min.

Electrolux.

Induksjon eller vanlig? Har det noe å si? Hvilken instilling stiller du ovnen på?

Gjest misfornøyd kjøper
Skrevet

Ca 10.-12min her. På en nokså gammel komfyr.

Merke: Grepa.

Hva stiller du komfyren på? Over- og undervarme, varmluft, etc? (Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?)

Gjest misfornøyd kjøper
Skrevet

Ca 10 minutter tror jeg :-)

Husker ikke hva ovnen heter, men tror det er Gaggenau et eller annet.

Samme spørsmål til deg? Hva stiller du inn på?

Gjest misfornøyd kjøper
Skrevet

Jeg regner ca. 15 min på det jeg. Både på kjærestens komfyr fra 1987 og min fra 2006.

Du er fortsatt raskere enn min, så jeg spør deg også hva du stiller den inn på. Din samboers fra 87 har jo sikkert ikke så mange valg heller...

Skrevet

Samme spørsmål til deg? Hva stiller du inn på?

Som regel på varmluft.

Skrevet

Du er fortsatt raskere enn min, så jeg spør deg også hva du stiller den inn på. Din samboers fra 87 har jo sikkert ikke så mange valg heller...

Den fra 1987 er minst like avansert som min nye fra 2006. :o)

Gjest høstløv
Skrevet

Hva stiller du komfyren på? Over- og undervarme, varmluft, etc? (Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?)

Sett ovnen på varmluft og den er varm til å bli brukt med en gang.

Skrevet

Du er fortsatt raskere enn min, så jeg spør deg også hva du stiller den inn på. Din samboers fra 87 har jo sikkert ikke så mange valg heller...

Varmluft går mye raskere enn vanlig over-og undervarme. Kanskje i overkant av halve tiden.

Gjest misfornøyd kjøper
Skrevet

Varmluft går mye raskere enn vanlig over-og undervarme. Kanskje i overkant av halve tiden.

Ok. Den forrige jeg hadde var så gammel at den hadde ikke varmluft engang. Jeg får prøve den nye på varmluft og teste (den må bare bli kald først) Man tar bare vekk varmluften når man begynner å steke, da? (for varmluft er vel mest til boller og baking og flere brett og slikt?)

Gjest misfornøyd kjøper
Skrevet

Sett ovnen på varmluft og den er varm til å bli brukt med en gang.

Har vel mine tvil om "med en gang", men skal teste varmluft :) Om Lillemus har rett i at det halverer tiden hjelper det i alle fall litt.

Skrevet

Hva stiller du komfyren på? Over- og undervarme, varmluft, etc? (Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?)

''(Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?)''

Vi har induksjonsplater, men finnes det også induksjonsstekeovn!?

Gjest høstløv
Skrevet

Har vel mine tvil om "med en gang", men skal teste varmluft :) Om Lillemus har rett i at det halverer tiden hjelper det i alle fall litt.

Vi setter på varmluften og setter inn frossenpizzaen eller hva vi nu skal steke med en gang. Vi har hatt varmluftovn i mer enn tyve år og to forskjellige komfyrer.

TorneROSA1365380904
Skrevet

Hva stiller du komfyren på? Over- og undervarme, varmluft, etc? (Antar det ikke er induksjon hvis den er gammel?)

Det er ikke induksjon nei. Og jeg setter den stort sett på over - og undervarme. Tror det tar noe kortere tid med varmluft ja.

Skrevet

Ok. Den forrige jeg hadde var så gammel at den hadde ikke varmluft engang. Jeg får prøve den nye på varmluft og teste (den må bare bli kald først) Man tar bare vekk varmluften når man begynner å steke, da? (for varmluft er vel mest til boller og baking og flere brett og slikt?)

Jeg har aldri opplevd at stekeovnen er varm "med en gang" på varmluft så jeg tror nok Høstløv (var det ikke hun?) overdrev litt der. Ovnen må jo få noen minutter på seg til å varmes opp, men det går mye raskere på varmluft enn på vanlig varme ja.

Jeg skjønte ikke helt hva du mente med at du tar bort varmlufta etterpå? Skal du steke noe på varmluft står jo den på hele tiden (min erfaring er at mange ovner steker noe mer ujevnt på varmluft), skal du ikke steke på varmluft så bruker du bare den vanlige funksjonen.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...