gutt23 Skrevet 31. desember 2010 Skrevet 31. desember 2010 Skal lage stekt røkelaks med eplesyltetøy med bacon og kanel til forrett, men står litt fast angående drikke.. Hva drikker man til dette?? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 31. desember 2010 Skrevet 31. desember 2010 Håpløst sammensurium av smaker. Sats heller på øl, synes 0 Siter
Gjest togli Skrevet 31. desember 2010 Skrevet 31. desember 2010 Hvitvin eller øl tror jeg er det beste.... 0 Siter
kjerringskinn Skrevet 31. desember 2010 Skrevet 31. desember 2010 Noe sprudlende siden det er nyttårsaften. Akkevitt med Nyco f.eks. 0 Siter
Mrs D Skrevet 31. desember 2010 Skrevet 31. desember 2010 champagne vil jeg tro egner seg godt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.