DOLemannen Skrevet 2. januar 2011 Del Skrevet 2. januar 2011 Hvordan lager du tomatsuppen din? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358520-hjelp-vi-lager-tomatsuppe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 2. januar 2011 Del Skrevet 2. januar 2011 http://doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=4011937 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358520-hjelp-vi-lager-tomatsuppe/#findComment-3091979 Del på andre sider Flere delingsvalg…
beate1234 Skrevet 2. januar 2011 Del Skrevet 2. januar 2011 Hermetiske tomater, laurbærblad, løk, hvitløk,buljong,salt,pepper og vann... For kjøttetere skal det vist være godt med bacon eller spekepølse i... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358520-hjelp-vi-lager-tomatsuppe/#findComment-3092000 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-ssi Skrevet 2. januar 2011 Del Skrevet 2. januar 2011 Jeg freser en løk, og litt hvitløk hvis jeg har, i litt olje. Så tømmer jeg oppi en boks hermetiske tomater og litt vann, har i en terning med grønnsaksbuljong og lar det koke ca. 10-15 minutter. Så er det fram med stavmikseren slik at det blir ei fin og jevn suppe. Koker opp igjen og jevner med maizenna-jevning, og krydrer med salt, pepper, og basilikum, og til slutt bittelitt sukker. Det var første alternativ. Andre alternativ: Jeg tømmer en pose Toro eller First Price tomatsuppe i ei gryte, tilsetter vann og melk, og koker det så lenge som det står på pakken... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358520-hjelp-vi-lager-tomatsuppe/#findComment-3092007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 2. januar 2011 Del Skrevet 2. januar 2011 Pose fra Toro. Husker matlagingslærerinna i 7. klasse påsto at det var mest vanlig å lage tomatsuppe fra scratch, men ertesuppe fra pose, og jeg er uenig i begge påstander :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358520-hjelp-vi-lager-tomatsuppe/#findComment-3092027 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DOLemannen Skrevet 2. januar 2011 Forfatter Del Skrevet 2. januar 2011 Pose fra Toro. Husker matlagingslærerinna i 7. klasse påsto at det var mest vanlig å lage tomatsuppe fra scratch, men ertesuppe fra pose, og jeg er uenig i begge påstander :-) Altså... posesupper er noe helt annet. Det kan ikke sammenlignes med ekte vare. Det smaker rett og slett ikke det samme. Kan ikke si det er bedre eller dårligere... :-P 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358520-hjelp-vi-lager-tomatsuppe/#findComment-3092030 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 2. januar 2011 Del Skrevet 2. januar 2011 Altså... posesupper er noe helt annet. Det kan ikke sammenlignes med ekte vare. Det smaker rett og slett ikke det samme. Kan ikke si det er bedre eller dårligere... :-P Men tomatsuppe er per definisjon for meg lettvintmat som lages når man er i farta eller har generlt dårlig tid og vil ha noe lettvint. Skal jeg lage mat fra bunnen av, lager jeg rett og slett noe helt annet. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358520-hjelp-vi-lager-tomatsuppe/#findComment-3092038 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kolesjanka Skrevet 2. januar 2011 Del Skrevet 2. januar 2011 I Foodprosessoren: 8 - 10 tomater litt olivenolje Noen sorte oliven hvis jeg har Salt og Pepper Basilikum Har alt opp i kjelen og lar det koke 5 - 10 min. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358520-hjelp-vi-lager-tomatsuppe/#findComment-3092050 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.