Gå til innhold

Jalapeno


Anbefalte innlegg

Er ikke særlig mer jobb med min, da, største jobben er jo å rense og mose avocadoene uansett (for ikke å snakke om å skaffe passe modne avocadoer - for tiden synes jeg også de såkalt spisemodne ofte er kart eller overmodne).

Nam - må lage dette snart - kanskje litt tortillachips og guacamole i kveld? Må vel da ha litt øl til? *sjekker kompatibiliteten med nyttårsforsettene*

Enig - det er ett styr å finne passe modne avokade..:)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358680-jalapeno/page/2/#findComment-3094144
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da har jeg kontroll.

Jeg begynte med oliven i taco, men det var Jalapeno jeg egentlig var ute etter. Likevel har det blitt med oliven (synes jo det også er helt kurant). Fikk en åpenbaring da jeg spiste lunsj nå, og forsto at dette faktisk ikke er oliven, men noe helt annet. ;)

Tacohylla, ja. Det er rart jeg finner jeg sjøl ... ;)

''Da har jeg kontroll.''

Vil som 'nitty-gritty' legge til at de aller fleste kolonialer med ferskvareavdelinger selger jalapenos i løs vekt, grønne eller røde. For ikke å snakke om "innvandrerbutikker" - der er utvalget stort enten du velger ferskt eller på glass.

Etter hvert kan du jo eksperimentere med å lage egne marinader for optimalt resultat tilpassa egen gane :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358680-jalapeno/page/2/#findComment-3094196
Del på andre sider

Gjest Shira :o)

Nå skal det sies at jeg er usigelig lei av taco, men jeg bøyer meg stort sett for flertallet på fredager. *s*

Uansett: Det som hever fredagstacoen et par hakk er hjemmelaga guacamole!

''Det som hever fredagstacoen et par hakk er hjemmelaga guacamole!

''

JA!!!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358680-jalapeno/page/2/#findComment-3094209
Del på andre sider

Er ikke særlig mer jobb med min, da, største jobben er jo å rense og mose avocadoene uansett (for ikke å snakke om å skaffe passe modne avocadoer - for tiden synes jeg også de såkalt spisemodne ofte er kart eller overmodne).

Nam - må lage dette snart - kanskje litt tortillachips og guacamole i kveld? Må vel da ha litt øl til? *sjekker kompatibiliteten med nyttårsforsettene*

''for ikke å snakke om å skaffe passe modne avocadoer - for tiden synes jeg også de såkalt spisemodne ofte er kart eller overmodne).''

Enig!

For ikke å snakke om at spisemodne bare finnes i topakk, hvilket er litt mye når det kun er meg som spiser guacamole....

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358680-jalapeno/page/2/#findComment-3094360
Del på andre sider

Annonse

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...