Gjest Kakenooben Skrevet 5. januar 2011 Del Skrevet 5. januar 2011 Hvis man skal lage en nøttebunn med skåldede mandler (og sukker og eggehvitte...), er det viktig at de skåldede mandlene er veldig tørre før de males? For da blir det kanskje for mye vann i røra... hva har det å si for resultatet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358685-kokkehjelp-n%C3%B8ttebunn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
tuppada Skrevet 5. januar 2011 Del Skrevet 5. januar 2011 Svigermor tar bare bort skallet...legger de på et handkle i 15 min..så er det jeg som står for kverning...da blir det i allefall ikke vått 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358685-kokkehjelp-n%C3%B8ttebunn/#findComment-3094045 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elis31 Skrevet 5. januar 2011 Del Skrevet 5. januar 2011 Dette leste jeg mye om før jul når det gjaldt skoldede mandler og marsipan. Du kan ha de skåldede mandlene i stekovnen ''Så tålmodig er ikke jeg, så jeg tørker de i vamluftsovn cirka 1 time på 40 grader med ovnsdøra på gløtt.'' http://gladedager.blogspot.com/2009/04/hjemmelaget-marsipan.html 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358685-kokkehjelp-n%C3%B8ttebunn/#findComment-3094053 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sara Bernard Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 Svigermor tar bare bort skallet...legger de på et handkle i 15 min..så er det jeg som står for kverning...da blir det i allefall ikke vått hva slags kvern bruker du da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358685-kokkehjelp-n%C3%B8ttebunn/#findComment-3094742 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ruskesnusk Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 hva slags kvern bruker du da? Til mandelbunnene jeg bakte til jul, brukte jeg den fine skive på kjøttkvernen. Det var ingen som klaget på den iallfall. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358685-kokkehjelp-n%C3%B8ttebunn/#findComment-3094752 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sara Bernard Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 Til mandelbunnene jeg bakte til jul, brukte jeg den fine skive på kjøttkvernen. Det var ingen som klaget på den iallfall. Ah. Jeg har ikke noen kvern eller kjøkkenmaskin. Vet min mor hadde en mauell kvern som hun brukte til mandlene, men har ikke sett slik i butikkene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358685-kokkehjelp-n%C3%B8ttebunn/#findComment-3094753 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ruskesnusk Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 Ah. Jeg har ikke noen kvern eller kjøkkenmaskin. Vet min mor hadde en mauell kvern som hun brukte til mandlene, men har ikke sett slik i butikkene. Slike kverner finner du på Jernia iallfall. http://www.jernia.no/k/ki.aspx?sku=613629 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358685-kokkehjelp-n%C3%B8ttebunn/#findComment-3095032 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sara Bernard Skrevet 7. januar 2011 Del Skrevet 7. januar 2011 Slike kverner finner du på Jernia iallfall. http://www.jernia.no/k/ki.aspx?sku=613629 Oi, tusen takk for hjelp! Den skal jeg få handlet i helga :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358685-kokkehjelp-n%C3%B8ttebunn/#findComment-3095395 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.