Gå til innhold

Hva slags olje/smør...


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Annonse

candyqueen_83

Har ikke lest de andre svarene, så mulig jeg blr gjentatt her..... Man skal ikke bruke olivenolje når man woker, men f.eks, rapsolje. Det har noe med temperaturen å gjøre.

Man skal vel helst ikke bruke solsikkeolje heller? Trodde den også forandret seg under høy temperatur.

candyqueen_83

Jo, det blir svidd og smaken forringes. Men det blir ikke helseskadelig, sånn som olivenolje.

Jeg syns det går helt fint, men jeg bruker mye smør da. Hehe. Veldig sjelden jeg woker da, men bruker hvertfall kun smør til steking.

Olivenolje er vel det verste man kan bruke ja. Tåler veldig lave temperaturer før molekylene endres og det blir transfett.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...