Mrs. Wallace Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 Jeg syns det går helt fint, men jeg bruker mye smør da. Hehe. Veldig sjelden jeg woker da, men bruker hvertfall kun smør til steking. Olivenolje er vel det verste man kan bruke ja. Tåler veldig lave temperaturer før molekylene endres og det blir transfett. Mange proffe kokker bruker f.eks nøytral olje som tåler høye temperaturer når de bruner biffen, og helt på slutten slenger de på en smørklatt - for smakens skyld. Sånn får man den gode smørsmaken uten at det ødelegges av temperatur. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358738-hva-slags-oljesm%C3%B8r/page/2/#findComment-3094923 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 Mange proffe kokker bruker f.eks nøytral olje som tåler høye temperaturer når de bruner biffen, og helt på slutten slenger de på en smørklatt - for smakens skyld. Sånn får man den gode smørsmaken uten at det ødelegges av temperatur. Ok. Vi steker biffen i godt med meierismør og syns ikke det blir dårlig smak av det. Vi steker MYE biff. Hehe. Men ting kan selvfølgelig gjøres på flere måter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358738-hva-slags-oljesm%C3%B8r/page/2/#findComment-3094928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 Jeg syns det går helt fint, men jeg bruker mye smør da. Hehe. Veldig sjelden jeg woker da, men bruker hvertfall kun smør til steking. Olivenolje er vel det verste man kan bruke ja. Tåler veldig lave temperaturer før molekylene endres og det blir transfett. At oljen oksiderer,og ikke blir sunn er vel mer riktig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358738-hva-slags-oljesm%C3%B8r/page/2/#findComment-3094935 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 Mange proffe kokker bruker f.eks nøytral olje som tåler høye temperaturer når de bruner biffen, og helt på slutten slenger de på en smørklatt - for smakens skyld. Sånn får man den gode smørsmaken uten at det ødelegges av temperatur. Det trikset har jeg fått med meg fra kokker på tv :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358738-hva-slags-oljesm%C3%B8r/page/2/#findComment-3095043 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 Raps eller sesam, alt etter hva jeg woker. Ikke bruk olivenolje, den tåler ikke så høy temperatur som wok krever. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358738-hva-slags-oljesm%C3%B8r/page/2/#findComment-3095046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
org Skrevet 7. januar 2011 Del Skrevet 7. januar 2011 Raps - billigst og best. Det var dagens reklame. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358738-hva-slags-oljesm%C3%B8r/page/2/#findComment-3095214 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.