Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest segunda

Jeg spiser vanligvis and juleaften. Jeg synes den blir best hvis jeg steker den tidlig på dagen i ca. en time og lar den siden hvile til ca. en halvtime før servering. Da varmer jeg den opp i ovnen.

Jeg steker den først til den begynner å bli brun (ikke brent), da tar jeg kokende vann og heller over. Lar den da steke en stund til og øser sjyen innimellom over anda. Jeg tar den siden ut av ovnen, heller sjyen fra og dekker den til. Setter den siden inn i ovnen igjen ca. en halvtime.

Jeg fyller den med svisker og epler og bruker ikke annet krydd enn salt og pepper. Dette er en tradisjonell dansk julemiddag.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/358870-helstekt-and/#findComment-3096555
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...