org Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Ja, her er det tomt for ideer. Heeelt tomt. I dag ble det pyttipanne og stekte pølser + rester av grønnsakwok. Enkelt og helt ok, om ikke kjempesunt. Noen som har forslag til sunn og god hverdagsmiddagsmat som er lettvint? 0 Siter
Gjest segunda Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Nå har jeg lagt inn en oppskrift som jeg lagde i går. Den er knallgod og rimelig rask. Jeg har tenkt å ha fiskeboller i hvit saus i morgen siden jeg har min datter hjemme som liker det. Jeg har også fiskekaker et sted som jeg skal spise til uka. Brød og sild blir en dag for å spise opp rester fra jula, og antageligvis woket kylling med forskjellige grønnsaker. 0 Siter
Gjest FruH Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Sunt og sunt....I morgen skal vi ha fiskekaker, med kokte poteter, rå, revne gulerøtter og smeltet smør. Tirsdag tar vi en lettvint vri, da tar jeg en av pakkene med elgkarbonade sammen med Toro-pose jegergryte, kokte poteter og masse oppskåret tomat og agurk. Onsdag blir det stekt flesk med hvit saus, kokte poteter + kokte gulerøtter og brokkoli. Torsdag, fullkornsris med kyllingfilet + uncle Bens sursøt saus evt. Thai curry. 0 Siter
meg__123! Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 kyllingsalat.. fiskekabaret.. kylling og fullkornsris. 0 Siter
-ssi Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Mandag: Fiskegrateng (hjemmelaget), poteter, gulrøtter Tirsdag: Kyllingwok Onsdag: Pasta og laks, en eller annen grønnsak Torsdag: Rester av en gryterett fra fryseboksen, ris Fredag: Steinbitkaker, poteter og brokkoli Lørdag: Chili con Carne Søndag: hjemmelagde hjortekarbonader, poteter, viltgrønnsaker 0 Siter
cathlin Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Jeg skal ha: Mandag: wok med ris Tirsdag: wok med ris Onsdag: wok med ris Torsdag: wok med ris Fredag: wok med ris Lørdag: wok med ris Søndag: Forhåpentligvis tomt for wok med ris, så da tar jeg fisk? 0 Siter
meg__123! Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Jeg skal ha: Mandag: wok med ris Tirsdag: wok med ris Onsdag: wok med ris Torsdag: wok med ris Fredag: wok med ris Lørdag: wok med ris Søndag: Forhåpentligvis tomt for wok med ris, så da tar jeg fisk? å hjelp, da hadde jeg spydd når onsdagen hadde kommet 0 Siter
cathlin Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 å hjelp, da hadde jeg spydd når onsdagen hadde kommet Plis, ikke si sånt;-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Jeg skal ha: Mandag: wok med ris Tirsdag: wok med ris Onsdag: wok med ris Torsdag: wok med ris Fredag: wok med ris Lørdag: wok med ris Søndag: Forhåpentligvis tomt for wok med ris, så da tar jeg fisk? Variert, kreativt og originalt. 0 Siter
Sør Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Jeg skal ha: Mandag: wok med ris Tirsdag: wok med ris Onsdag: wok med ris Torsdag: wok med ris Fredag: wok med ris Lørdag: wok med ris Søndag: Forhåpentligvis tomt for wok med ris, så da tar jeg fisk? Hei, Har du riskoker? (Du får dem til en billig penge på Clas Ohlson.) Ris blir knallhardt i kjøleskap (også hvis det varmes etterpå), så en riskoker gjør det mye enklere. Med vennlig hilsen 0 Siter
cathlin Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Variert, kreativt og originalt. Billig! :-) (les: innviter meg på middag!;-) 0 Siter
cathlin Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Hei, Har du riskoker? (Du får dem til en billig penge på Clas Ohlson.) Ris blir knallhardt i kjøleskap (også hvis det varmes etterpå), så en riskoker gjør det mye enklere. Med vennlig hilsen Jeg har lang erfaring med ris i kjøleskap, så det går bra. RIskokere krever mye renhold. 0 Siter
Gjest FruH Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Jeg har lang erfaring med ris i kjøleskap, så det går bra. RIskokere krever mye renhold. ''RIskokere krever mye renhold'' Der har jeg helt motsatt erfaring. Abolutt noe av det enkleste å vaske. Lar den stå med lunkent vann i, mens jeg stabler inn i maskinen, og så varmt vann, oppvaskbørste og Zalo. Gullende ren på null komma niks. Bruker mye mer ris nå, etter at jeg fikk riskokeren. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 ''RIskokere krever mye renhold'' Der har jeg helt motsatt erfaring. Abolutt noe av det enkleste å vaske. Lar den stå med lunkent vann i, mens jeg stabler inn i maskinen, og så varmt vann, oppvaskbørste og Zalo. Gullende ren på null komma niks. Bruker mye mer ris nå, etter at jeg fikk riskokeren. Samme her! Var noe dritt å koke ris før jeg fikk riskoker, så har aldri angra på kjøpet 0 Siter
cathlin Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 ''RIskokere krever mye renhold'' Der har jeg helt motsatt erfaring. Abolutt noe av det enkleste å vaske. Lar den stå med lunkent vann i, mens jeg stabler inn i maskinen, og så varmt vann, oppvaskbørste og Zalo. Gullende ren på null komma niks. Bruker mye mer ris nå, etter at jeg fikk riskokeren. De tar også mye plass. Jeg syns det er kjempeenkelt å lage ris i vanlig kasserolle, har lært det av en asiat en eller annen gang eller var det en søramerikaner, husker ikke, så den blir veldig god. 0 Siter
Gjest segunda Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Jeg skal ha: Mandag: wok med ris Tirsdag: wok med ris Onsdag: wok med ris Torsdag: wok med ris Fredag: wok med ris Lørdag: wok med ris Søndag: Forhåpentligvis tomt for wok med ris, så da tar jeg fisk? Det finnes andre billige matretter. variasjon er viktig. 0 Siter
cathlin Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Det finnes andre billige matretter. variasjon er viktig. Næsj. 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Jeg skal ha: Mandag: wok med ris Tirsdag: wok med ris Onsdag: wok med ris Torsdag: wok med ris Fredag: wok med ris Lørdag: wok med ris Søndag: Forhåpentligvis tomt for wok med ris, så da tar jeg fisk? Wok er kjempegodt det, utrolig hvor mye ulikt som kan wokes. Det finnes også et utall ulike woksauser, så den der kunne jeg gjerne vært med på. Men jeg dropper ris til wok, det er ikke nødvendig. Har du prøvd deg frem med diverse woksupper med suppenudler i? Nam nam! 0 Siter
cathlin Skrevet 9. januar 2011 Skrevet 9. januar 2011 Wok er kjempegodt det, utrolig hvor mye ulikt som kan wokes. Det finnes også et utall ulike woksauser, så den der kunne jeg gjerne vært med på. Men jeg dropper ris til wok, det er ikke nødvendig. Har du prøvd deg frem med diverse woksupper med suppenudler i? Nam nam! Ikke kom og gjør det vanskelig nå, jeg har allerede lagd middag for hele uka:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.