Gjest trise Skrevet 21. januar 2011 Del Skrevet 21. januar 2011 kan den lages ferdig dagen før? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/359540-verdens-beste/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 21. januar 2011 Del Skrevet 21. januar 2011 Jada, ikke noe problem. Det kan dog lønne seg å vente med å ha i kremen før like før servering. Min mor pleide å ha med seg bunnen og en sodd-bøtte med kremen når hun kom i bursdag hos oss og så montere kaka når hun kom. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/359540-verdens-beste/#findComment-3104887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trise Skrevet 21. januar 2011 Del Skrevet 21. januar 2011 Jada, ikke noe problem. Det kan dog lønne seg å vente med å ha i kremen før like før servering. Min mor pleide å ha med seg bunnen og en sodd-bøtte med kremen når hun kom i bursdag hos oss og så montere kaka når hun kom. ) Takk skal du ha. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/359540-verdens-beste/#findComment-3104950 Del på andre sider Flere delingsvalg…
rudolfine Skrevet 21. januar 2011 Del Skrevet 21. januar 2011 Jeg har god erfaring med å "snu" nederste laget, altså at marengsen ligger ned mot fatet. Da holder kaka seg fin, og marengsen er sprø både på topp og bunn, selv med krem i. Spiste kake som hadde stått 3 dager med krem i, og den var enda supergod! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/359540-verdens-beste/#findComment-3105088 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.