Lillemus Skrevet 21. januar 2011 Skrevet 21. januar 2011 Jada, ikke noe problem. Det kan dog lønne seg å vente med å ha i kremen før like før servering. Min mor pleide å ha med seg bunnen og en sodd-bøtte med kremen når hun kom i bursdag hos oss og så montere kaka når hun kom. ) 0 Siter
Gjest trise Skrevet 21. januar 2011 Skrevet 21. januar 2011 Jada, ikke noe problem. Det kan dog lønne seg å vente med å ha i kremen før like før servering. Min mor pleide å ha med seg bunnen og en sodd-bøtte med kremen når hun kom i bursdag hos oss og så montere kaka når hun kom. ) Takk skal du ha. 0 Siter
rudolfine Skrevet 21. januar 2011 Skrevet 21. januar 2011 Jeg har god erfaring med å "snu" nederste laget, altså at marengsen ligger ned mot fatet. Da holder kaka seg fin, og marengsen er sprø både på topp og bunn, selv med krem i. Spiste kake som hadde stått 3 dager med krem i, og den var enda supergod! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.