Gå til innhold

verdens beste


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jada, ikke noe problem. Det kan dog lønne seg å vente med å ha i kremen før like før servering. Min mor pleide å ha med seg bunnen og en sodd-bøtte med kremen når hun kom i bursdag hos oss og så montere kaka når hun kom. :o)

Skrevet

Jada, ikke noe problem. Det kan dog lønne seg å vente med å ha i kremen før like før servering. Min mor pleide å ha med seg bunnen og en sodd-bøtte med kremen når hun kom i bursdag hos oss og så montere kaka når hun kom. :o)

Takk skal du ha.

Skrevet

Jeg har god erfaring med å "snu" nederste laget, altså at marengsen ligger ned mot fatet. Da holder kaka seg fin, og marengsen er sprø både på topp og bunn, selv med krem i.

Spiste kake som hadde stått 3 dager med krem i, og den var enda supergod!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...