Gjest winda Skrevet 22. februar 2011 Del Skrevet 22. februar 2011 Det er jo greit å gå ned noen kilo på dette kostholdet, men hva gjør dere for å stabilisere vekten? Man kan vel aldri gå tilbake til et normalt kosthold etter dette? Så da må jeg jo finne et slags kosthold som kan holde vekten stabil? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360962-til-dere-som-spiser-lav-karbo/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 22. februar 2011 Del Skrevet 22. februar 2011 Vekta stopper ganske enkelt og greit når det er nok. Det er min erfaring. Ellers innfører man gradvis flere karbo og registrerer hva som skjer. Man må finne rett balansepunkt. Noen tåler mer karbo en andre. Man kan fint leve på lavkarbo. Med noen justeringer opp og ned finner man rette kostholdet. Og holder seg til det. Da behøver man aldri mer tenke på å slanke seg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360962-til-dere-som-spiser-lav-karbo/#findComment-3121871 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nitty-gritty Skrevet 22. februar 2011 Del Skrevet 22. februar 2011 ''...gå tilbake til et normalt kosthold'' Nå er det vel nettopp det "normale" kostholdet som har gjort deg overvektig til å begynne med. Vekten stabiliserer ofte seg selv på lavkarbo, det er vel ingen jeg vet av som har klart å bli undervektig av det. Mange velger Fedon for livet, siden Fedon tillater noen utskeielser og åpner opp muligheten for grove korn- og pastaretter, bare i begrenset mengde. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360962-til-dere-som-spiser-lav-karbo/#findComment-3121877 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest winda Skrevet 22. februar 2011 Del Skrevet 22. februar 2011 ''...gå tilbake til et normalt kosthold'' Nå er det vel nettopp det "normale" kostholdet som har gjort deg overvektig til å begynne med. Vekten stabiliserer ofte seg selv på lavkarbo, det er vel ingen jeg vet av som har klart å bli undervektig av det. Mange velger Fedon for livet, siden Fedon tillater noen utskeielser og åpner opp muligheten for grove korn- og pastaretter, bare i begrenset mengde. ''Fedon for livet, siden Fedon tillater noen utskeielser og åpner opp muligheten for grove korn- og pastaretter, bare i begrenset mengde'' Dette er nok noe jeg kan leve med. Å ikke skulle spise et eneste brød resten av livet blir jo litt trist. Akkurat for denne perioden jeg skal gå ned ganske mange kilo vil nok dette gå bra, men jeg tenker på "evig" liksom. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360962-til-dere-som-spiser-lav-karbo/#findComment-3121878 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest winda Skrevet 22. februar 2011 Del Skrevet 22. februar 2011 Vekta stopper ganske enkelt og greit når det er nok. Det er min erfaring. Ellers innfører man gradvis flere karbo og registrerer hva som skjer. Man må finne rett balansepunkt. Noen tåler mer karbo en andre. Man kan fint leve på lavkarbo. Med noen justeringer opp og ned finner man rette kostholdet. Og holder seg til det. Da behøver man aldri mer tenke på å slanke seg. Ja, det er vel viktig å øke karboene til jeg ser at vekten øker. Tror ikke jeg tåler så mye jeg egentlig. Bruker medisiner også, så da er det lettere at kiloene setter seg fast. Men noen ganger må man velge hva som er verst... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360962-til-dere-som-spiser-lav-karbo/#findComment-3121880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ruskesnusk Skrevet 22. februar 2011 Del Skrevet 22. februar 2011 Ja, det er vel viktig å øke karboene til jeg ser at vekten øker. Tror ikke jeg tåler så mye jeg egentlig. Bruker medisiner også, så da er det lettere at kiloene setter seg fast. Men noen ganger må man velge hva som er verst... Ikke tenk slanking. Tenk varig kostholdsomlegging og fokuser på et kosthold du kan leve med. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360962-til-dere-som-spiser-lav-karbo/#findComment-3121917 Del på andre sider Flere delingsvalg…
double Skrevet 22. februar 2011 Del Skrevet 22. februar 2011 ''...gå tilbake til et normalt kosthold'' Nå er det vel nettopp det "normale" kostholdet som har gjort deg overvektig til å begynne med. Vekten stabiliserer ofte seg selv på lavkarbo, det er vel ingen jeg vet av som har klart å bli undervektig av det. Mange velger Fedon for livet, siden Fedon tillater noen utskeielser og åpner opp muligheten for grove korn- og pastaretter, bare i begrenset mengde. ''Nå er det vel nettopp det "normale" kostholdet som har gjort deg overvektig til å begynne med.'' Og jeg som trodde det hadde noe med mengde å gjøre.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360962-til-dere-som-spiser-lav-karbo/#findComment-3121953 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest winda Skrevet 22. februar 2011 Del Skrevet 22. februar 2011 Ikke tenk slanking. Tenk varig kostholdsomlegging og fokuser på et kosthold du kan leve med. Ja, sikkert et godt råd. Formen blir jo også litt bedre av dette kostholdet, så det er jo ikke umulig å greie det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360962-til-dere-som-spiser-lav-karbo/#findComment-3121983 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nitty-gritty Skrevet 22. februar 2011 Del Skrevet 22. februar 2011 ''Nå er det vel nettopp det "normale" kostholdet som har gjort deg overvektig til å begynne med.'' Og jeg som trodde det hadde noe med mengde å gjøre.. Det har noe med mengde å gjøre, men overvekt handler om mye mer enn det. Les deg opp om insulin, insulinresistens, stoffskifte og ketose. Og nei, det er ikke dermed sagt at man ikke må spise mindre enn man forbruker om man vil gå ned i vekt, siden energi ikke kan forsvinne i løse luften. Men hva man forbrenner og hvor mye man forbrenner er avhengig av hva man tilfører kroppen og hvordan kroppen reagerer på det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360962-til-dere-som-spiser-lav-karbo/#findComment-3122092 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.