Gå til innhold

Hjemmebakte knekkebrød mugner


Anbefalte innlegg

Gjest Hva synes dere?
Skrevet

Flere enn meg som synes de hjemmebakte knekkebrødene mugner så fort?

Har prøvd både tett kakeboks, plastboks og pose, men nei...

I kakeboksen mugnet de fortest, og det er vel kakeboks som er anbefalt :/

Videoannonse
Annonse
Gjest Hva synes dere?
Skrevet

Det har jeg aldri opplevd.

Kanskje du tørker dem godt??

Mulig det jeg gjør feil, men oppskriften følges, og jeg lar dem stå en time over tiden i ovnen.

Likevel blir de myke dagen etter....prøver å tørke dem igjen nå dagen etter...

Gjest Elextra
Skrevet

Har ikke greie på knekkebrød, men det meste kan jo mugne om det ligger for tett. Har du forsøkt å pakke det i mindre tett boks, evt. ha papir i boksen?

Gjest Hva synes dere?
Skrevet

Har ikke greie på knekkebrød, men det meste kan jo mugne om det ligger for tett. Har du forsøkt å pakke det i mindre tett boks, evt. ha papir i boksen?

Det står i oppskriftene at de skal pakkes i tett boks....

I åpen pose mugner de senest, men synes det er litt ekkelt når det står tett boks..

Gjest sjøstjerna
Skrevet

Er de skikkelig stekt? Dvs at de inneholder lite fuktighet da du lagrer dem?

Kjøpte knekkebrød er forresten ikke i tette poser/bokser.

Luftighet sørger for tørke- som muggsoppen ikke liker.

Skrevet

Kanskje du tørker dem godt??

Mulig det jeg gjør feil, men oppskriften følges, og jeg lar dem stå en time over tiden i ovnen.

Likevel blir de myke dagen etter....prøver å tørke dem igjen nå dagen etter...

Kanskje du kan legge en tørr kavring i hver dag eller noe for å trekke til seg fuktighet?

Gjest Hva synes dere?
Skrevet

Er de skikkelig stekt? Dvs at de inneholder lite fuktighet da du lagrer dem?

Kjøpte knekkebrød er forresten ikke i tette poser/bokser.

Luftighet sørger for tørke- som muggsoppen ikke liker.

Nei, jeg synes ikke de er skikkelig stekt, som type sprø

Må som sakt steke de en time lengre enn oppskriftene sier, likevel blir de for myke synes jeg.

Ja, du har jammen rett i at vanlige knekkebrød er jo i papir....hmmm...skjønner meg inn på oppskriften som sier tett boks.

Gjest Hva synes dere?
Skrevet

Kanskje du kan legge en tørr kavring i hver dag eller noe for å trekke til seg fuktighet?

God ide.

Gjest mallet
Skrevet

Bare tull med tett boks. Pakk dem i matpapir, det funker supert og de blir ikke myke.

Gjest Hva synes dere?
Skrevet

Bare tull med tett boks. Pakk dem i matpapir, det funker supert og de blir ikke myke.

Takk for tips!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...